- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.221
Şu benzetmelerin beni bu kdr son model tutman gözlerimi yaşattı yemnleİlk insanla son insanın evliliği bu gülom, değil içki, etil alkol içirsen bile, kolonya içirsen bile akroş değişemez
O ilk insan sen son insan
O analog saat sen dijital saat
O at sen son model BMW
O sapan sen kalaşnikof
O tül perde sen jaluzi
O perdeli banyo sen küvet
O mum sen aplik
O Nokia yılan oyunu sen GTA 5
O Nixe sen Nike
O Ericsson son sen Iphone
Daha nasıl açıklayabilirim
Hoşbuldum tatlışım büşom nassın balım
Doğum poliçe süremi tamamlamak için 6 aydır bekliyorum. Mayıstan kasıma kadar yasaktı gebe kalmam hastanenin beni kapsamına dahil etmesi için. Bekleme sürecindeydim.
6 ay bekledim, şimdi test öncesi kalmış 3 günü bekleyemiyorum
Det üstüme alınmayayım da altıma mı alınayım gömüp durdun beniAhahahhaha sen macırsın diye üstüne alınma ama çoğu böyle yani benim oturduğum yerde de macır cok onlardan biliyoz cok para seviyorlar
koydum koydum faydası yok valla :/
Sen benim için bırak son modeli, henüz piyasaya sürülmemiş modellersin sultanımŞu benzetmelerin beni bu kdr son model tutman gözlerimi yaşattı yemnle
O çakma adidas ben orjinal
Jajabsbdbsnsm
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee görmedim mison günler özellikle geçmiyor brunommm bilirimm
geçenlerde bir konuda mesajını görmüştüm ona çok içlendim buradan yazdım ama 1 saat girmeyince bile 100 bildirim geliyor o yüzden görememiş olmanı anlayabiliyorum bulunca sana sayfa söylerim bana çok umut oldun çünküm
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee görmedim mi
Büşom inan her açtığımda 100 küsür nerdeyse bazen de geçik bildirim geliyor. Gözümden kaçmış olabilir
Bulup söyle lütfen
Yoksa ben hiç bakmaz mıyım.
Merakla bekliyorum ♥
Brunom bunu konularda gezerken okudum orada alıntılamak istemedim o kadar benzer yollardan geçmişiz ki bunu anlatmak ve teşekkür etmek istedim sana
eşimle aynı sınıftaydık üniversitede mezun olduk o askere gitti geldi hemen evlenmek durumundaydık çünkü annesi yok babası desen evin kirasını ödemeyen sorumsuz bir insan babasının yanında bile kalmak istemedi, hemen düğün yapıp kendi evimize geçmemiz gerekiyordu, ben çalışıyordum tek maaş bir şekilde hepsini yaptık borç harç içinde evlendik geçen sene hala da ödüyoruz çok şükür ikimizde çalışıyoruz bir şekilde bitecek bu borçlar, dediğin gibi prensesler gibi evlenen evinde hiçbir şeyi eksik olmayan arkadaşlarıma gittikçe yüreğim burkuluyor ama senin bu mesajını okuyunca dedim ki bizde feraha çıkacağız bir gün her şey çok güzel olacak, buna inancım hep tam zaten, şimdi daha da tam oldu.
kaç senelik sabır bilmiyorum ama sonu çok güzel olacak onu biliyorum
Yine beni tavladin saskinSen benim için bırak son modeli, henüz piyasaya sürülmemiş modellersin sultanım
Hayır sen onu gec ölene kadar çalışıyorlar ya kadın olmus iki büklüm işe geliyorlarDet üstüme alınmayayım da altıma mı alınayım gömüp durdun beni
Ne var biraz öyleysek, Nolmuş
Sen 3 katlı evi olmayan macır tanıdın mı, her macırın 3 katlı evi vardır mutlaka. 4 de değil 2 de değil tam 3
Biriktirip yapmasaydık wc'mizi, şifona çok çok bassaydık 3 katlı aile apartmanı yapabilir miydik. Hadi bunu da açıkla, hadi
Naptın takımlarını ki
Hakikaten kimsede bildirmemiş orta yolu bulmaya kalkmış herkezEvet oraya da barnaklarımı bastım perim doğru
Eki Görüntüle 2554426
Ayrıca hikayemi tatlı bulmana çok sevindim tatlı kız
Bdv tövbemi bozdum bu çift için sonra Mune fırçası yedim neden adamı rapor etmedik diye
Aptallık etme sen Şamdan'ın tabi ki olacaksın
Samdan biliyimusun evlenirken aldigim 12 li dipleri renkli su bardaklarimin 12 sinj de kirmis bi takimi yok etmis insanimmmben napcam kızoğlan kırdı hepsini bardakları saymiyorum onlari mecburen sürekli alıyorum ama kupalarim da kırıldı hep
sofrada aliyo eline fırlatıyo tabak kase ne bulursa. ya da eline aliyo düşürüyo kazayla yere:)
Demek ki benim bebek olunca benimkiler de kırılacak hep desene battıkben napcam kızoğlan kırdı hepsini bardakları saymiyorum onlari mecburen sürekli alıyorum ama kupalarim da kırıldı hep
sofrada aliyo eline fırlatıyo tabak kase ne bulursa. ya da eline aliyo düşürüyo kazayla yere:)
Nasıl görmemişim ya şimdi okudumkuzuum biliyorumm bende her girdiğimde öyle oluyor yaa
dur bulup atıyım heemennn
o bisey mi kızSamdan biliyimusun evlenirken aldigim 12 li dipleri renkli su bardaklarimin 12 sinj de kirmis bi takimi yok etmis insanimmm
Yaa sayarsınız işte öyleHayır sen onu gec ölene kadar çalışıyorlar ya kadın olmus iki büklüm işe geliyorlaradamlar evlenirken ben çalışmayan kadın istemem diyo gözlerini para hırsı bürümüş bizim annemin karşısında macır oturuyo adam 5 senede 5 kat ev yaptı biz hala yerimizde sayıyoz
Ya ben ikisine de hak vermedim.Hakikaten kimsede bildirmemiş orta yolu bulmaya kalkmış herkezkadına hak verenler eşine hak vermeye başlamış çok güldüm yaaa munenin fırçaya
Birdada parmak basacagın yere dikkat et cicim
Demek ki benim bebek olunca benimkiler de kırılacak hep desene battık
Kuzum benimya hem üzüldüm kötü zor zamanlar gecirmişsin hem sevindim çok sükür herşeyin üstesinden sevgiyle çabayla birbirinize tutunarak gelmişsinizNasıl görmemişim ya şimdi okudum
Çok sevindirdin, sende beni duygulandırdın büşom ♥
Kaç yıldır evliydiniz bilmiyorum, 1. 5 sene dedin gibi kalmış aklımda.
Daha çok yolun başı büşom. Eminim ben çok daha aydınlık günler göreceğinize.
Benim oraya yazdığım ne ki mevzu aslında çok daha derin, ben orada özet geçtim
Üniversiteden mezun olduk, annem babam boşanma kararı aldı. Babamın bir hatasından dolayı evim cehennem yeri gibiydi. Kavga, gürültü, küfür, 3.kişiler, kırılan eşyalar.. Kafayı yemek üzereydim. Eşime (tabi o zaman erkek arkadaşımdı) tutunup ayakta kalabiliyordum. Öyle buhranlı bir dönemdi.
Derken yakuza ile çok büyük bir kavga ettik.(kavga sebebi; ailen çok kötü durumda gel biraz bizde kal dedi. Yok kalmayayım dedim ısrar etti. Bende gittim birkaç gün kaldım. Sonra bir akrabanın gazına gelip sen iyi bir kız olsan bizde kalmazdın diye bana carladı, ağır şizofrenik bir vaka cidden) Beni gelin olarak istemediğini falan söyledi. Aslında bahaneydi tabi lafı getirdiği yer sülalece ayrılmamızı istiyorlarmış.
Benim hem onlarla aynı etnik kökene sahip olmamam hem de ailemin paramparça olması beni kötü biri yaptı gözlerinde.
Biz de herşeyin üstüne evlenme kararı aldık. İşsizdik ve deliceydi.
Benim ailem ikna oldu zaten paramparçaydılar. Yakuzagiller tabiki ikna olmadı.
Atla karayı seçip neler neler yaptılar. Yakuza eski püskü bir gelinliği önüme köpeğe kemik atar gibi mi atmadı al meraklıysan giy diye, teyzesi aldığı beyaz eşyaları sormadan fikrimi almadan alıp mı eve kurdurmadı.
Anneannesi yemek takımı gönderdi. Hiç kullanılmadı diye getirdikleri tabak çanağın orası burası kırık, tuzluğunun içinden tuzlar dökülüyordu. Zaten görüntüsü de milattan önceden kalma olduğu belliydi fazlasıyla.
O çirkin takıma, olsun tabağımız oldu diye sevinçle bakarken içinden tuzların döküldüğü an girdiğim ağlama krizim dün gibi aklımda
Evimiz mesela kırık dökük kapılı, rutubet dolu, böcek istilasında bir evdi. Kirası ucuz diye mecbur oraya çıktık.
Aç kaldık, zorda kaldık..
Anlatsam daha o kadar bitik hissettiğim an var ki bitiremem. Gerçekten zordu. Okuması kadar kolay değil.
Masalsı düğünlerde, arkadaşlarımın saray gibi evlerinde boğazım az düğünlenmedi.
Ya da bana gelen eşin dostun, arkadaşın Cici sen bu hallere düşecek kız mıydın, kaçan kız senden kıymetli evleniyor dediklerindeki hislerim
Anca aşk böyle bir durumda dirayette tutabilirdi zaten. Sarıldık birbirimize güçlü durduk. Her zorluğa rağmen iliklerimize kadar huzurluyduk.
Biz herşeye rağmen şükrettik ama teslim de olmadık.
Şükrün dozajını tutturmak gerek.
Olan düzeni değiştirmek için çok çaba sarfettik.
Çok şükür rabbim de karşılıksız bırakmadı.
3 değil 13 yıl da olsa aşka tutunup sabırla daha iyi şartlar için çabalardık.
Rabbim 3 yıl sonunda mükafatlandırdı. Bu kadar erken olması onun lütfu.
Siz de çabayı ve sabrı elden bırakmayın, mutlaka mükafat geliyor büşom ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?