Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli hoşgeldin beybi:)
eğlenmene sevindim geyşanın lafları ayrı bi mutlu etti okudukça gulumsedim:) Allah daim etsin mutlulugunuzu:)
Geyşaya az aşıkmışım gibin 1 kere daha aşık oldum şimdi hepten 1+1 yine gözüme batmaya başlar ben bu aşkla 0+sonsuz şartlarda ama para da kazanarak yanımda kalmasını isterim artık
O değil de geçen bize geldikleri zaman neler neler konuşulmuşta ben bulaşıkla servisle uğraşırken duymamışım

yaaa neler demişler be gene

olsun geyşa var huzur var öyle düşün cicim:) onların dili bi taraflarina kaçmıştır zaten. baksana konuşup konuşup gidiyolar ama etki yok basaramiyolar

benim eşim oturup günlerdi bana laf sokulduğu zaman anlamazdi mal adam boğacak gibi olurdum bide öyle adamlar var işte :) 1+1 olsun ama geysa hep böyle olsun

Ponçik perim benim
Vallahi o günlere bir gidip geldim yazarken de gözlerim doldu. Arada hatırlayıp o hallerime ağlıyorum
Daha yaşanacak çok şey var hissediyorum, ilginç bir hayat hikayemiz var. Daha hayat neler getirecek göreceğiz.
İleride yaşlandığımızda hayat hikayemizi senaryoya döküp göndericem bakalım filmi çıkar belki

Ohaaa ne demişler kız
Pisler

Demek ki bütün maharet sifondaymış bizde macırlarda sanıyoduk

Barışırlarmı bilmemde şuan ne yapıyorlar meraktayım doğrusu
Boşanmak çok kolay sabır yok artık kimsede ve çaba saygı yok.insanlar birbirlerini araç,mal olarak görmeye devam ettiği sürecede daha çok görürürüz bu tarz konular. Evlilik hem güzel hem birbirini idare gerektiren zor süreç ve birliktelik. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin, karşısına iyi insanlar çıkarsın.

İlk sıradan koltuğum hazır olsun ona göre

Niye aferin diyon la iyi bişey mi yapıyo

napiyim zepra yapma deyince daha çok şey atıp kırıyo inadina yapıyo
geçen tv sehpasına su döktü kaynanam yapma dedi diye bi bardak su daha bulmus geldi onu da ayni yere kadının gözünün içine bakarak döktü

Ayyyy tam akrosluk bi hareket bu

Çok fenalar sıpalaryaa

Ohaaa ne demişler kız
Pisler
Cadaloz akrabaları zaten gelir gelmez triplere girdi.
Güvenlik arıyor misafir girişi onayı için, bu ne be çok sinir bozucu falan diyorlar
Teyzesi evin orasına burasına burun kıvırıyor.
Sürekli oturduğu yerden laf soktu, mutsuz mutsuz oturdu. Açtı hep dizisini filmini izledi bir kenarda. (40 yaşındaki bir bireyden bahsediyorum şuan ergen sanmayın)
Geyşam da ben yokken teyze sen buraya dizi izlemeye mi geldin evinde izleseydin demiş. Teyzesi zaten gelmicektim de zorladılar demiş.
Geyşam da zorla geldiysen gelmezsin bidaha demiş.
Bunları içince anlattı. İçmese daha da dolmamam için anlatmazdı biliyorum.
Boşuna kırılıp çatlayıp patlamamış o bardaklar.
Dünde kendini, güzelliğini övüp övüp duruyor yanımda.
Allahım beni kimlerle sınıyorsun ya..

İnsanlar artık mobilyayla, halıyla, perdeyle düğün salonu ile evleniyorlar perim. Düğün araç değil amaç.
E düğün gecesi bitince, eşyalardan da heves alınınca kocayı napsınlar amaç koca değildi ki
Herşeyin eskisi ile benim gibi evlenen bu saatten sonra da olur mu bilmem.
Gelen nesil daha da fena.
Biz salakmışız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…