- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.241
Geyşaya az aşıkmışım gibin 1 kere daha aşık oldum şimdi hepten 1+1 yine gözüme batmaya başlar ben bu aşkla 0+sonsuz şartlarda ama para da kazanarak yanımda kalmasını isterim artıkB Brunello Cicinelli hoşgeldin beybi:)
eğlenmene sevindim geyşanın lafları ayrı bi mutlu ettiokudukça gulumsedim:) Allah daim etsin mutlulugunuzu:)
Geyşaya az aşıkmışım gibin 1 kere daha aşık oldum şimdi hepten 1+1 yine gözüme batmaya başlar ben bu aşkla 0+sonsuz şartlarda ama para da kazanarak yanımda kalmasını isterim artık
O değil de geçen bize geldikleri zaman neler neler konuşulmuşta ben bulaşıkla servisle uğraşırken duymamışım
Ponçik perim benimKuzum benimya hem üzüldüm kötü zor zamanlar gecirmişsin hem sevindim çok sükür herşeyin üstesinden sevgiyle çabayla birbirinize tutunarak gelmişsinizinşallah Rabbim bebişle mutluluğumuzu ikiye katlasın
Ohaaa ne demişler kızGeyşaya az aşıkmışım gibin 1 kere daha aşık oldum şimdi hepten 1+1 yine gözüme batmaya başlar ben bu aşkla 0+sonsuz şartlarda ama para da kazanarak yanımda kalmasını isterim artık
O değil de geçen bize geldikleri zaman neler neler konuşulmuşta ben bulaşıkla servisle uğraşırken duymamışım
Demek ki bütün maharet sifondaymış bizde macırlarda sanıyodukYaa sayarsınız işte öyle
Sizde az basın sifona, sizde ev sahibi olun.
Çözüm basit.
Az yiyin az çıkarın
Ya ben ikisine de hak vermedim.
Barışırlar ümidi ile rapor etmedim
Parmak bastığım yerden memnunum söylenmesi gerekenleri söyledim
Evlenip de öyle 6 ay sonra sızlamaya başlayınca insan nasıl bir aşk diye sorguluyor.
Barışırlarmı bilmemde şuan ne yapıyorlar meraktayım doğrusuYaa sayarsınız işte öyle
Sizde az basın sifona, sizde ev sahibi olun.
Çözüm basit.
Az yiyin az çıkarın
Ya ben ikisine de hak vermedim.
Barışırlar ümidi ile rapor etmedim
Parmak bastığım yerden memnunum söylenmesi gerekenleri söyledim
Evlenip de öyle 6 ay sonra sızlamaya başlayınca insan nasıl bir aşk diye sorguluyor.
Niye aferin diyon la iyi bişey mi yapıyotabi ne sandin
gerçi ben rahat bi anneyim aferin oğlum deyip geçiyorumkırılan şeylere kosup avuclamaya kalkmasin yeter 48 kaseden geriye 3 tane kaldi mesela
İlk sıradan koltuğum hazır olsun ona görePonçik perim benim
Vallahi o günlere bir gidip geldim yazarken de gözlerim doldu. Arada hatırlayıp o hallerime ağlıyorum
Daha yaşanacak çok şey var hissediyorum, ilginç bir hayat hikayemiz var. Daha hayat neler getirecek göreceğiz.
İleride yaşlandığımızda hayat hikayemizi senaryoya döküp göndericem bakalım filmi çıkar belki
Niye aferin diyon la iyi bişey mi yapıyo
Alev alevli bir gala yapar bize cicim
Ayyyy tam akrosluk bi hareket bunapiyim zeprayapma deyince daha çok şey atıp kırıyo inadina yapıyo
geçen tv sehpasına su döktü kaynanam yapma dedi diye bi bardak su daha bulmus geldi onu da ayni yere kadının gözünün içine bakarak döktü
Çok fenalar sıpalaryaanapiyim zeprayapma deyince daha çok şey atıp kırıyo inadina yapıyo
geçen tv sehpasına su döktü kaynanam yapma dedi diye bi bardak su daha bulmus geldi onu da ayni yere kadının gözünün içine bakarak döktü
yaaa neler demişler be gene
olsun geyşa var huzur varöyle düşün cicim:) onların dili bi taraflarina kaçmıştır zaten. baksana konuşup konuşup gidiyolar ama etki yok basaramiyolar
benim eşim oturup günlerdi bana laf sokulduğu zaman anlamazdi mal adamboğacak gibi olurdum bide öyle adamlar var işte :) 1+1 olsun ama geysa hep böyle olsun
Cadaloz akrabaları zaten gelir gelmez triplere girdi.Ohaaa ne demişler kız
Pisler
Alev alevli bir gala yapar bize cicim
[/QUOTE
aynen defileye cevirmemiz lazım orayiçıkışta da eglenceye kutlama yaparız
Sırrımızı öğrendin, hadi git şimdi 3 katlı evinin ilk tuğlasını alDemek ki bütün maharet sifondaymış bizde macırlarda sanıyoduk
kişi kendinden bilir işi demiAyyyy tam akrosluk bi hareket bu
İnsanlar artık mobilyayla, halıyla, perdeyle düğün salonu ile evleniyorlar perim. Düğün araç değil amaç.Barışırlarmı bilmemde şuan ne yapıyorlar meraktayım doğrusu
Boşanmak çok kolay sabır yok artık kimsede ve çaba saygı yok.insanlar birbirlerini araç,mal olarak görmeye devam ettiği sürecede daha çok görürürüz bu tarz konular. Evlilik hem güzel hem birbirini idare gerektiren zor süreç ve birliktelik. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin, karşısına iyi insanlar çıkarsın.
Kertenkelelere ücretsiz giriş yaptırıcam gala'ya davetlisinizİlk sıradan koltuğum hazır olsun ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?