- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.261
Mesajını görmeden galaya davetlisiniz yazmıştım, gönüller yine bir
Zormuş ama imtihan olmuş cicim, huzurunuz hep daha daha çok olsun inşallahNasıl görmemişim ya şimdi okudum
Çok sevindirdin, sende beni duygulandırdın büşom ♥
Kaç yıldır evliydiniz bilmiyorum, 1. 5 sene dedin gibi kalmış aklımda.
Daha çok yolun başı büşom. Eminim ben çok daha aydınlık günler göreceğinize.
Benim oraya yazdığım ne ki mevzu aslında çok daha derin, ben orada özet geçtim
Üniversiteden mezun olduk, annem babam boşanma kararı aldı. Babamın bir hatasından dolayı evim cehennem yeri gibiydi. Kavga, gürültü, küfür, 3.kişiler, kırılan eşyalar.. Kafayı yemek üzereydim. Eşime (tabi o zaman erkek arkadaşımdı) tutunup ayakta kalabiliyordum. Öyle buhranlı bir dönemdi.
Derken yakuza ile çok büyük bir kavga ettik.(kavga sebebi; ailen çok kötü durumda gel biraz bizde kal dedi. Yok kalmayayım dedim ısrar etti. Bende gittim birkaç gün kaldım. Sonra bir akrabanın gazına gelip sen iyi bir kız olsan bizde kalmazdın diye bana carladı, ağır şizofrenik bir vaka cidden) Beni gelin olarak istemediğini falan söyledi. Aslında bahaneydi tabi lafı getirdiği yer sülalece ayrılmamızı istiyorlarmış.
Benim hem onlarla aynı etnik kökene sahip olmamam hem de ailemin paramparça olması beni kötü biri yaptı gözlerinde.
Biz de herşeyin üstüne evlenme kararı aldık. İşsizdik ve deliceydi.
Benim ailem ikna oldu zaten paramparçaydılar. Yakuzagiller tabiki ikna olmadı.
Atla karayı seçip neler neler yaptılar. Yakuza eski püskü bir gelinliği önüme köpeğe kemik atar gibi mi atmadı al meraklıysan giy diye, teyzesi aldığı beyaz eşyaları sormadan fikrimi almadan alıp mı eve kurdurmadı.
Anneannesi yemek takımı gönderdi. Hiç kullanılmadı diye getirdikleri tabak çanağın orası burası kırık, tuzluğunun içinden tuzlar dökülüyordu. Zaten görüntüsü de milattan önceden kalma olduğu belliydi fazlasıyla.
O çirkin takıma, olsun tabağımız oldu diye sevinçle bakarken içinden tuzların döküldüğü an girdiğim ağlama krizim dün gibi aklımda
Evimiz mesela kırık dökük kapılı, rutubet dolu, böcek istilasında bir evdi. Kirası ucuz diye mecbur oraya çıktık.
Aç kaldık, zorda kaldık..
Anlatsam daha o kadar bitik hissettiğim an var ki bitiremem. Gerçekten zordu. Okuması kadar kolay değil.
Masalsı düğünlerde, arkadaşlarımın saray gibi evlerinde boğazım az düğünlenmedi.
Ya da bana gelen eşin dostun, arkadaşın Cici sen bu hallere düşecek kız mıydın, kaçan kız senden kıymetli evleniyor dediklerindeki hislerim
Anca aşk böyle bir durumda dirayette tutabilirdi zaten. Sarıldık birbirimize güçlü durduk. Her zorluğa rağmen iliklerimize kadar huzurluyduk.
Biz herşeye rağmen şükrettik ama teslim de olmadık.
Şükrün dozajını tutturmak gerek.
Olan düzeni değiştirmek için çok çaba sarfettik.
Çok şükür rabbim de karşılıksız bırakmadı.
3 değil 13 yıl da olsa aşka tutunup sabırla daha iyi şartlar için çabalardık.
Rabbim 3 yıl sonunda mükafatlandırdı. Bu kadar erken olması onun lütfu.
Siz de çabayı ve sabrı elden bırakmayın, mutlaka mükafat geliyor büşom ♥
Nasıl görmemişim ya şimdi okudum
Çok sevindirdin, sende beni duygulandırdın büşom ♥
Kaç yıldır evliydiniz bilmiyorum, 1. 5 sene dedin gibi kalmış aklımda.
Daha çok yolun başı büşom. Eminim ben çok daha aydınlık günler göreceğinize.
Benim oraya yazdığım ne ki mevzu aslında çok daha derin, ben orada özet geçtim
Üniversiteden mezun olduk, annem babam boşanma kararı aldı. Babamın bir hatasından dolayı evim cehennem yeri gibiydi. Kavga, gürültü, küfür, 3.kişiler, kırılan eşyalar.. Kafayı yemek üzereydim. Eşime (tabi o zaman erkek arkadaşımdı) tutunup ayakta kalabiliyordum. Öyle buhranlı bir dönemdi.
Derken yakuza ile çok büyük bir kavga ettik.(kavga sebebi; ailen çok kötü durumda gel biraz bizde kal dedi. Yok kalmayayım dedim ısrar etti. Bende gittim birkaç gün kaldım. Sonra bir akrabanın gazına gelip sen iyi bir kız olsan bizde kalmazdın diye bana carladı, ağır şizofrenik bir vaka cidden) Beni gelin olarak istemediğini falan söyledi. Aslında bahaneydi tabi lafı getirdiği yer sülalece ayrılmamızı istiyorlarmış.
Benim hem onlarla aynı etnik kökene sahip olmamam hem de ailemin paramparça olması beni kötü biri yaptı gözlerinde.
Biz de herşeyin üstüne evlenme kararı aldık. İşsizdik ve deliceydi.
Benim ailem ikna oldu zaten paramparçaydılar. Yakuzagiller tabiki ikna olmadı.
Atla karayı seçip neler neler yaptılar. Yakuza eski püskü bir gelinliği önüme köpeğe kemik atar gibi mi atmadı al meraklıysan giy diye, teyzesi aldığı beyaz eşyaları sormadan fikrimi almadan alıp mı eve kurdurmadı.
Anneannesi yemek takımı gönderdi. Hiç kullanılmadı diye getirdikleri tabak çanağın orası burası kırık, tuzluğunun içinden tuzlar dökülüyordu. Zaten görüntüsü de milattan önceden kalma olduğu belliydi fazlasıyla.
O çirkin takıma, olsun tabağımız oldu diye sevinçle bakarken içinden tuzların döküldüğü an girdiğim ağlama krizim dün gibi aklımda
Evimiz mesela kırık dökük kapılı, rutubet dolu, böcek istilasında bir evdi. Kirası ucuz diye mecbur oraya çıktık.
Aç kaldık, zorda kaldık..
Anlatsam daha o kadar bitik hissettiğim an var ki bitiremem. Gerçekten zordu. Okuması kadar kolay değil.
Masalsı düğünlerde, arkadaşlarımın saray gibi evlerinde boğazım az düğünlenmedi.
Ya da bana gelen eşin dostun, arkadaşın Cici sen bu hallere düşecek kız mıydın, kaçan kız senden kıymetli evleniyor dediklerindeki hislerim
Anca aşk böyle bir durumda dirayette tutabilirdi zaten. Sarıldık birbirimize güçlü durduk. Her zorluğa rağmen iliklerimize kadar huzurluyduk.
Biz herşeye rağmen şükrettik ama teslim de olmadık.
Şükrün dozajını tutturmak gerek.
Olan düzeni değiştirmek için çok çaba sarfettik.
Çok şükür rabbim de karşılıksız bırakmadı.
3 değil 13 yıl da olsa aşka tutunup sabırla daha iyi şartlar için çabalardık.
Rabbim 3 yıl sonunda mükafatlandırdı. Bu kadar erken olması onun lütfu.
Siz de çabayı ve sabrı elden bırakmayın, mutlaka mükafat geliyor büşom ♥
B Brunello Cicinelli Cicimm alemsiniz siz.Maşallah deyiim
Benim erkek kardeşim geldi, yarında kız kardeşim gelecek inşallah, kadroyu tamamladık
Aynen ponçiğim. Ağır bir sınavdı. Ama iyi ki yaşadık o günleri. O yüzden kıymet bilen insanlar oldukZormuş ama imtihan olmuş cicim, huzurunuz hep daha daha çok olsun inşallah ❤ okurken tüylerim diken diken oldu.
Boşuna mı engerek burcu benim yakuzam diyorumya sen şu kadına bak nasıl sinir oldum neler yaşatmış sana
insan yaşadıklarıyla olgunlaşırmış ya Cicim
bunca şeye rağmen sevdiğinle aynı evin içinde olmanın huzuru hiçbir şeye değişmez zaten
çok şükür her halimize
inşallah bırakmayacağız inşallah her şey çok daha güzel olacak Brunom ya
seni yerim ben yaa
Ahahahha tamam sende aldın mıSırrımızı öğrendin, hadi git şimdi 3 katlı evinin ilk tuğlasını al
Boşuna mı engerek burcu benim yakuzam diyorum
Hepsi belalarını verdi de anlatsam hepten ifşalık olurum. Yanlarına kalmadı hiç birşey büşom.
O döktüğüm yaşların mislini akıttı rabbim onlardan.
Benden büyük sınavlara tabi tutuldular.
Ama hala aynılar o acı işte
Kesinlikle cicim, bi yerde aslında sizi ne kadar da çok güçlendirip bağınızı da kuvvetlendirmiş.Aynen ponçiğim. Ağır bir sınavdı. Ama iyi ki yaşadık o günleri. O yüzden kıymet bilen insanlar olduk ♥
Rabbim de aşkımızı takdir edip lütuflarını sundu biliyorum.
Hatırlayınca yakuzagillere yeniden doldum yalnız şuan
Hep böyle oluyor o günlere bir gidip gelince yakuzagillere yine kinleniyorum
Ben macırım birden alırım. Ben beceririm. Sende macır kanı akmıyor sen taksit taksit al her aldığın tuğlayı sıvalayıp üst üste koy. benle bir tutma kendini benim kanım değişik akıyor kızım macırım diyorum ben evi dikince ağzın açık kalırsın ben sana demiştim derimAhahahha tamam sende aldın mı
Aynen öyle.değişmezler kuzum birde yaşadıklarına dönüp bende şunu yapmıştım Allah bana ondan bunu yaptı da demezler öyle insanlar..
Acı ama gerçek işte sen mutlu ol da gerisini boşverdim
Aynen öyle.
Ben ayağımı taşa çarpsam neden diyorum. Onlar belalarını buldu 1 kez neden diye sorgulamadılar.
Hala aynılar.
Değişmezler. Umutsuz vakalar
Geyşam bunlardan çıkmış olamaz ya. Evlatlık mı dicem ama Yakuzanın kopyası anasını satayım dna ya bile gerek yok
Geyşam en son içkili kafayla bunları yatak odasına falan sokmayalım büyü de yapar bunlar diyorduKesinlikle cicim, bi yerde aslında sizi ne kadar da çok güçlendirip bağınızı da kuvvetlendirmiş. ❤ Şimdi o günlerin üzerine her anınızın kıymetini bilmek eminim çok güzel bi duygudur ❤
Ben de ben de kinlendim. Kapkara kalpleri. Hahah eşinin dediği gibi çocukla mutsuzluklarını taçlandırmaya az kaldı
Geyşam en son içkili kafayla bunları yatak odasına falan sokmayalım büyü de yapar bunlar diyordu
Geyşayı sanki yakuza değil de ben doğurmuşum gibi ya
İnşallahh o taçlandırmayı yapabilirizson 3 gün teste
Ahahaha yeşil mi akıyo yoksaBen macırım birden alırım. Ben beceririm. Sende macır kanı akmıyor sen taksit taksit al her aldığın tuğlayı sıvalayıp üst üste koy. benle bir tutma kendini benim kanım değişik akıyor kızım macırım diyorum ben evi dikince ağzın açık kalırsın ben sana demiştim derim
Sen duygulanma gözyaşlarını pıtlatma, bebişe kıyamam ben Patilim sen hep gülB Brunello Cicinelli anlattığın hayatına, evliliğine ağladım desem ❤ Ciddi ciddi gözlerim dolarak okudum son pıt dayanamadı ve aktı gitti
Anlatırken ne kadar kolay okurken de dimi..
ama yaşayan bilir. Tebrik ederim seni brom çok güçlü kadınsın❣
Bu yazdığını okuyunca bir an söylediklerim geldi aklıma :) o zamanlar 24-25 yaşlardayım bir arkadaşım boşanıyordu daha doğrusu boşanma kararı almıştı hem annesi hem dostları boşanmaması gerektiğini bir evliliğin kolay inşaa edilmediğini söylüyordu bende dahil :) ev kurmak zor boşanmak kolay iyi düşün diye :)Barışırlarmı bilmemde şuan ne yapıyorlar meraktayım doğrusu
Boşanmak çok kolay sabır yok artık kimsede ve çaba saygı yok.insanlar birbirlerini araç,mal olarak görmeye devam ettiği sürecede daha çok görürürüz bu tarz konular. Evlilik hem güzel hem birbirini idare gerektiren zor süreç ve birliktelik. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin, karşısına iyi insanlar çıkarsın.
Bence yakuza'da anladıı oğlunun eşi benzeri Cicii, napsam nasıl vazgeçirsem dye uğraşmıştı ama o işler öyle olmuyorGeyşam en son içkili kafayla bunları yatak odasına falan sokmayalım büyü de yapar bunlar diyordu
Geyşayı sanki yakuza değil de ben doğurmuşum gibi ya
İnşallahh o taçlandırmayı yapabilirizson 3 gün teste
Seni yerim ballı lokmamSen duygulanma gözyaşlarını pıtlatma, bebişe kıyamam ben Patilim sen hep gül
Evet yaşaması çok farklıydı.
Hele bu anlattıklarım binde 1 bile değil. Daha neler var da anlatsam gerçek anlamda birkaç ciltlik roman olur
Hatırlayınca ben bile şaşırıyorum neler yaşadım diye.
Ama geyşam için herşeye değer. Yine olsa yine yaşarım. Öldürmeyen her acı güçlendirir Cici olduğum kadar Rocky'imdirde
geyşan iyi huyunu başka bir akrabadan almış bellii
Pis yakuza hala sinirliyim ona
Yakuzagillere gebelik haberi verirken ben:inşallah çift çizgiyi hep birlikte görürüz ya o kadar çok istiyorum ki şu an senden daha fazla istiyorum Brunom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?