Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zormuş ama imtihan olmuş cicim, huzurunuz hep daha daha çok olsun inşallah okurken tüylerim diken diken oldu.

ya sen şu kadına bak nasıl sinir oldum neler yaşatmış sana
insan yaşadıklarıyla olgunlaşırmış ya Cicim
bunca şeye rağmen sevdiğinle aynı evin içinde olmanın huzuru hiçbir şeye değişmez zaten
çok şükür her halimize
inşallah bırakmayacağız inşallah her şey çok daha güzel olacak Brunom ya
seni yerim ben yaa

B Brunello Cicinelli Cicimm alemsiniz siz. Maşallah deyiim

Benim erkek kardeşim geldi, yarında kız kardeşim gelecek inşallah, kadroyu tamamladık
Zormuş ama imtihan olmuş cicim, huzurunuz hep daha daha çok olsun inşallah ❤ okurken tüylerim diken diken oldu.
Aynen ponçiğim. Ağır bir sınavdı. Ama iyi ki yaşadık o günleri. O yüzden kıymet bilen insanlar olduk
Rabbim de aşkımızı takdir edip lütuflarını sundu biliyorum.
Hatırlayınca yakuzagillere yeniden doldum yalnız şuan
Hep böyle oluyor o günlere bir gidip gelince yakuzagillere yine kinleniyorum

Boşuna mı engerek burcu benim yakuzam diyorum
Hepsi belalarını verdi de anlatsam hepten ifşalık olurum. Yanlarına kalmadı hiç birşey büşom.
O döktüğüm yaşların mislini akıttı rabbim onlardan.
Benden büyük sınavlara tabi tutuldular.
Ama hala aynılar o acı işte

değişmezler kuzum birde yaşadıklarına dönüp bende şunu yapmıştım Allah bana ondan bunu yaptı da demezler öyle insanlar..
Acı ama gerçek işte sen mutlu ol da gerisini boşverdim

Kesinlikle cicim, bi yerde aslında sizi ne kadar da çok güçlendirip bağınızı da kuvvetlendirmiş. Şimdi o günlerin üzerine her anınızın kıymetini bilmek eminim çok güzel bi duygudur

Ben de ben de kinlendim. Kapkara kalpleri. Hahah eşinin dediği gibi çocukla mutsuzluklarını taçlandırmaya az kaldı

B Brunello Cicinelli anlattığın hayatına, evliliğine ağladım desem Ciddi ciddi gözlerim dolarak okudum son pıt dayanamadı ve aktı gitti
Anlatırken ne kadar kolay okurken de dimi..
ama yaşayan bilir. Tebrik ederim seni brom çok güçlü kadınsın

Ahahahha tamam sende aldın mı
Ben macırım birden alırım. Ben beceririm. Sende macır kanı akmıyor sen taksit taksit al her aldığın tuğlayı sıvalayıp üst üste koy. benle bir tutma kendini benim kanım değişik akıyor kızım macırım diyorum ben evi dikince ağzın açık kalırsın ben sana demiştim derim

değişmezler kuzum birde yaşadıklarına dönüp bende şunu yapmıştım Allah bana ondan bunu yaptı da demezler öyle insanlar..
Acı ama gerçek işte sen mutlu ol da gerisini boşverdim
Aynen öyle.
Ben ayağımı taşa çarpsam neden diyorum. Onlar belalarını buldu 1 kez neden diye sorgulamadılar.
Hala aynılar.
Değişmezler. Umutsuz vakalar
Geyşam bunlardan çıkmış olamaz ya. Evlatlık mı dicem ama Yakuzanın kopyası anasını satayım dna ya bile gerek yok

geyşan iyi huyunu başka bir akrabadan almış bellii
Pis yakuza hala sinirliyim ona

Geyşam en son içkili kafayla bunları yatak odasına falan sokmayalım büyü de yapar bunlar diyordu
Geyşayı sanki yakuza değil de ben doğurmuşum gibi ya
İnşallahh o taçlandırmayı yapabiliriz son 3 gün teste

inşallah çift çizgiyi hep birlikte görürüz ya o kadar çok istiyorum ki şu an senden daha fazla istiyorum Brunom

Ahahaha yeşil mi akıyo yoksa

Sen duygulanma gözyaşlarını pıtlatma, bebişe kıyamam ben Patilim sen hep gül
Evet yaşaması çok farklıydı.
Hele bu anlattıklarım binde 1 bile değil. Daha neler var da anlatsam gerçek anlamda birkaç ciltlik roman olur
Hatırlayınca ben bile şaşırıyorum neler yaşadım diye.
Ama geyşam için herşeye değer. Yine olsa yine yaşarım. Öldürmeyen her acı güçlendirir Cici olduğum kadar Rocky'imdirde

Bu yazdığını okuyunca bir an söylediklerim geldi aklıma :) o zamanlar 24-25 yaşlardayım bir arkadaşım boşanıyordu daha doğrusu boşanma kararı almıştı hem annesi hem dostları boşanmaması gerektiğini bir evliliğin kolay inşaa edilmediğini söylüyordu bende dahil :) ev kurmak zor boşanmak kolay iyi düşün diye :)
Ama insanın sonra başına gelince gözü hiç bir şey görmüyor :) kendimden biliyorum mutsuz bir evlilikte sırf yuvanı yıkma diye geçen mutsuz hayatlar, aynı evde 2 yabancı gibi geçen zamanlar birbirine iğrenerek bakan çiftler
Evet yuva kurmak zor boşanmak kolay ama aynı evde birbirine tahammül edemiyor olmak daha zor :)

Bence yakuza'da anladıı oğlunun eşi benzeri Cicii, napsam nasıl vazgeçirsem dye uğraşmıştı ama o işler öyle olmuyor Üff bu bazı erkek anaları çok tuhaf ya Ama onlar ağır sorunlu cidden. Çekememezlik, fesatlık çok başka bişey.

Vallahii cici gün içinde hep aklıma geliyor, kaç gün kalmıştı diye hesap yaparken buldum bugün kendimi

Seni yerim ballı lokmam
Tüylerim tiken tiken oldu
Hep mutlu ol e mi Çok mutlu olun, huzursuzluk, mutsuzluk evinize çatınıza hiççççç uğramasın geyşanla birlikte ufak ufak brolar ve geyşalar ile bir ömür musmutlu olun

geyşan iyi huyunu başka bir akrabadan almış bellii
Pis yakuza hala sinirliyim ona
inşallah çift çizgiyi hep birlikte görürüz ya o kadar çok istiyorum ki şu an senden daha fazla istiyorum Brunom
Yakuzagillere gebelik haberi verirken ben:

Yalnız seni görünce yine memitolarımı mıncıkladım da evet ağrı başlamış
Bilirsin seni ne zaman görsem memitolarımı mıncıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…