- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.501
Oo kolay gelsin canım maşallahNapayim annem geldi oturuyoruz , esime atki basladim onu oruyorum
Oooo herkesler biyerlerde bugun galiba
Gülüyorum inşallah başıma gelmezAy valla ben dün neler cektim
Korkumdan değil sadece bunda libislerm düşükhamileliğin tadını çıkar, sonra ket vurup kapatırsın ,
sen de bizim ki gibi, mamileyken bile korunuyor, dedim merak etme hamileyken tekrar hamile kalamam diye
Korkumdan değil sadece bunda libislerm düşükhep yorgun hissediyorm kendimi ki yorgunum da cidden :)
Napion kuzuuuuuu
Son icerikk ama şuan da yakudu ankanin ordasinson içeriğe bakıyorum
sen napıyosun yargı mı dağıtıyosun kuzum
Son icerikk ama şuan da yakudu ankanin ordasin
Napiyim kuzum pazara gitti valide ile balık aldik onu temizleidm hava çok soğuk dondum dünkü hava nerde.bugun ki hava nerde
Öyle kuzum angaranin ayazı pis soğuktur ama bir yağmur yagdiginda çık kaleye izle o muhteşem ışıltıyıorda burda şurda her yerdeyim bugün iş yeri çok ama çok durgunduuu...
ah canım Ankaram soğudu demek.. olsun be ayazına kurban
bizim buralarda da yağmur yağdı hiç dinmeden, esiyor çok güzel çok şükürr soğudu havalar
Öyle kuzum angaranin ayazı pis soğuktur ama bir yağmur yagdiginda çık kaleye izle o muhteşem ışıltıyıgel kız Ankara'ya bugün soğudu artık kaç gündür günlük güneşlik di
Ayy hadi inşallah bekleriz Ankara'yaahhhh öyle çok istiyorum ki oraya yerleşmeyi, eşim Kayserili ama Ankara aşığıdır o da, bir gün bi yere taşınırsak orası Ankara olur büyük ihtimalle
Ayy hadi inşallah bekleriz Ankara'yagelir alırım sonra seni
İvet kırmızı arabamlannkırmızı arabanla mı
nerelere götürcen beni
Ayy kokoreçi ben buralarda yiyemiyorum Atatürk orman çiftliğindeki gibi olmuyor hiç biriİvet kırmızı arabamlann
Önce ulustan başlayalım
Çankaya ya çıkalım köroğluna doğru
Ordan Kızılay yaparız
Cebeci-incesu da güzel bir kokoreç de yeriz ımmm ımmm
Yaaa orası efsana kuzum da artık oralar da kalmdi ki hep yıkıldı kaldırıldıAyy kokoreçi ben buralarda yiyemiyorum Atatürk orman çiftliğindeki gibi olmuyor hiç biri
Yaaa orası efsana kuzum da artık oralar da kalmdi ki hep yıkıldı kaldırıldı
Bi istasyon kokoreç kaldı bir iki tane de öyle
Keciorene açıldı şahanlar diye çok iyi yaa ünlü bir yermiş zaten ama sunumu fln enfes kuzu
Bizim kasap vareşim ordan aliyor kokoyu doğranmış şekilde evde biz yapıyoruz yeminlen bakk 40 yıllık kokorecciye meydan okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?