Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hamileliğin tadını çıkar, sonra ket vurup kapatırsın ,
sen de bizim ki gibi, mamileyken bile korunuyor, dedim merak etme hamileyken tekrar hamile kalamam diye
Korkumdan değil sadece bunda libislerm düşük hep yorgun hissediyorm kendimi ki yorgunum da cidden :)

son içeriğe bakıyorum
sen napıyosun yargı mı dağıtıyosun kuzum
Son icerikk ama şuan da yakudu ankanin ordasin
Napiyim kuzum pazara gitti valide ile balık aldik onu temizleidm hava çok soğuk dondum dünkü hava nerde.bugun ki hava nerde

Son icerikk ama şuan da yakudu ankanin ordasin
Napiyim kuzum pazara gitti valide ile balık aldik onu temizleidm hava çok soğuk dondum dünkü hava nerde.bugun ki hava nerde

orda burda şurda her yerdeyim bugün iş yeri çok ama çok durgunduuu...
ah canım Ankaram soğudu demek.. olsun be ayazına kurban
bizim buralarda da yağmur yağdı hiç dinmeden, esiyor çok güzel çok şükürr soğudu havalar

Öyle kuzum angaranin ayazı pis soğuktur ama bir yağmur yagdiginda çık kaleye izle o muhteşem ışıltıyıgel kız Ankara'ya bugün soğudu artık kaç gündür günlük güneşlik di

Öyle kuzum angaranin ayazı pis soğuktur ama bir yağmur yagdiginda çık kaleye izle o muhteşem ışıltıyıgel kız Ankara'ya bugün soğudu artık kaç gündür günlük güneşlik di

ahhhh öyle çok istiyorum ki oraya yerleşmeyi, eşim Kayserili ama Ankara aşığıdır o da, bir gün bi yere taşınırsak orası Ankara olur büyük ihtimalle

ahhhh öyle çok istiyorum ki oraya yerleşmeyi, eşim Kayserili ama Ankara aşığıdır o da, bir gün bi yere taşınırsak orası Ankara olur büyük ihtimalle
Ayy hadi inşallah bekleriz Ankara'ya gelir alırım sonra seni

kırmızı arabanla mı
nerelere götürcen beni
İvet kırmızı arabamlann
Önce ulustan başlayalım
Çankaya ya çıkalım köroğluna doğru
Ordan Kızılay yaparız
Cebeci-incesu da güzel bir kokoreç de yeriz ımmm ımmm

İvet kırmızı arabamlann
Önce ulustan başlayalım
Çankaya ya çıkalım köroğluna doğru
Ordan Kızılay yaparız
Cebeci-incesu da güzel bir kokoreç de yeriz ımmm ımmm
Ayy kokoreçi ben buralarda yiyemiyorum Atatürk orman çiftliğindeki gibi olmuyor hiç biri

Ayy kokoreçi ben buralarda yiyemiyorum Atatürk orman çiftliğindeki gibi olmuyor hiç biri
Yaaa orası efsana kuzum da artık oralar da kalmdi ki hep yıkıldı kaldırıldı
Bi istasyon kokoreç kaldı bir iki tane de öyle
Keciorene açıldı şahanlar diye çok iyi yaa ünlü bir yermiş zaten ama sunumu fln enfes kuzu
Bizim kasap var eşim ordan aliyor kokoyu doğranmış şekilde evde biz yapıyoruz yeminlen bakk 40 yıllık kokorecciye meydan okuruz

evet kalmadı eskiden yediğimiz yerler maalesef
Kızzz siz mini kokoreççi olmuşsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…