- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.541
At at çok seksü ciciler varbende bi göz atiyim o zaman
Bende kocam evdeyken böyleyimHahhahaha ruh eşimi buldum. Bende öyleyim.
Yaa benim de çocuklarım olsun da bende saç baş yapmiyim yaaBenm gözümün biri açık biri kapalı
Tuvaletin yolunu zor bulup
Bir yandan da hadiiiiii kalkın okula geç kalicaz sendromundayken duş alamiyirm
Ayy ben her sabah öyle kahvaltı hazırlayıp otursam kahvaltı yapamam neden diye bir sor cnku yaptırmaz
Ahaha bı dahakine öyle yapıyım limonsuzum doğrudurBen olsaydım önce çayı koyardım o demlenene kadar diğerlerini yapardım ☺tabi öyle bir ihtimal benim için yok
Eve geldnmi gezmedemisin hala K Kendinisevenbirii firin makarnam cok guzel oldu 2 bucuk bardak sut 2 kasik un ve 2 kasik tereyagla yaptim . Sut 3 bardak bile olabilirmis .Eki Görüntüle 2554798 Eki Görüntüle 2554799 Eki Görüntüle 2554798
Dualariniza dikkat edin Allah in rahmeti sonsuzken neden cocugum olsn yeterki sacimi yapamim ac kalayim gezemiyim diyosunuzAt at çok seksü ciciler var
Bende kocam evdeyken böyleyimo işteyken bana tatil paspal bı şekilde dolanirim evde o yokken
Yaa benim de çocuklarım olsun da bende saç baş yapmiyim yaa
Ahaha bı dahakine öyle yapıyım limonsuzum doğrudur
Sagolasin tatlisellerine sağlık canımm harika görünüyorlar
Canimmm yaa ins seninde olur ciddi anlamda çok dua ediyormAt at çok seksü ciciler var
Bende kocam evdeyken böyleyimo işteyken bana tatil paspal bı şekilde dolanirim evde o yokken
Yaa benim de çocuklarım olsun da bende saç baş yapmiyim yaa
Ahaha bı dahakine öyle yapıyım limonsuzum doğrudur
En rahat zamani taabi nasıl olsa bir daha hamile kalma riski yok free davranıyorlar hunharca işin cıcıgini çıkarıyorlaranladım kuzum, benimkide dibine kadar yapmak ister büyük ihtimalle
En rahat zamani taabi nasıl olsa bir daha hamile kalma riski yok free davranıyorlar hunharca işin cıcıgini çıkarıyorlar
Bu ara bahanem hazır yap yap tiksineyimm ömür boyu daha da yapmayalım bana uyar diyorm off tamam diyip pofurdaya pofurdaya gidiyorbeklerim ben benimkinde de
Bu ara bahanem hazır yap yap tiksineyimm ömür boyu daha da yapmayalım bana uyar diyorm off tamam diyip pofurdaya pofurdaya gidiyor
Mangal ateşiyle ısındıkBaya soğuk hava kız piknikte donarsin valla
Sagolasin tsk ederim valla sisiyorum iste sonra bu arada helal et hakkni sali gn arkadsm gelcekti mehlika nur sofrayi at yazmisti gec gormustum o yuzden bgunki resmleri attm .poncikvegece eşinin tepkisini çok merak ediyorm lütfen bize de anlat
Bu arada elelrine sağlık
C Cay6 senin de ellerine sağlık
Topik oldu hamarat hanımlar topigi
Ya bliyomsn ben hamileyken spermlern erken dogum u mu tetkledgni yada enfeksiyn olusma sebebi oldgnu mu ne duymustum ya dogru mu blmiyorum bide milyonda 1 ihtimal haberlere cekmsti hamileyken hamile kalan bi kadnbeklerim ben benimkinde de
Ya bliyomsn ben hamileyken spermlern erken dogum u mu tetkledgni yada enfeksiyn olusma sebebi oldgnu mu ne duymustum ya dogru mu blmiyorum bide milyonda 1 ihtimal haberlere cekmsti hamileyken hamile kalan bi kadnben ve bu utopyalarla zaten bebege zarar vermekten korkan esmle hamilelk surecmzi tahmn edersnz artik
Yani son 3 ay nasl olurdur fikrim yoktekrar hamile kalma baya milyonda bir görülen bir şeydir herhalde ama bebeğe zarar gelir diye baya yapamam ben sanırımsizinki gibi geçmesini umarım ya zaten koca göbekle nasıl olur ki yani nefrs nefese kalır insan
Afiyet olsun canımBende aksamustu demledim annemler vardi gitiler de smdi de mutfagi filan.topladm keyif cayi iciyorum ...
Çok mu tatlısın kız senAhaha bı dahakine öyle yapıyım limonsuzum doğrudur
Riskli deglse gebelik zarari yok diyorlar ama psikolijik olarak genelde kadin yada erkek zarar gelecegni dusunuyor bizdekide esimdi
Duama seni de ekledim Büşracimzaten onu doktor söyler herhalde, bi gebe kalayım da derdim o olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?