Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende bi göz atiyim o zaman
At at çok seksü ciciler var
Hahhahaha ruh eşimi buldum. Bende öyleyim.
Bende kocam evdeyken böyleyim o işteyken bana tatil paspal bı şekilde dolanirim evde o yokken
Yaa benim de çocuklarım olsun da bende saç baş yapmiyim yaa
Ben olsaydım önce çayı koyardım o demlenene kadar diğerlerini yapardım ☺tabi öyle bir ihtimal benim için yok
Ahaha bı dahakine öyle yapıyım limonsuzum doğrudur

Dualariniza dikkat edin Allah in rahmeti sonsuzken neden cocugum olsn yeterki sacimi yapamim ac kalayim gezemiyim diyosunuz etmeyin eylemeyin duanizi tam edin can arkidislerimm ... sonra insanliktan cknca o cocuga da sabirli verimli olunamiyor once anne kendini iyi hiisedecek ozaman hersey cok dha guzel oluyor isteyen herkese hayirla saglikla akilli uslu evlatlar versin

Canimmm yaa ins seninde olur ciddi anlamda çok dua ediyorm
Bir de ins olur veeeee saçın basın topuzundan birbirine girer
Pijamalarinda kusuklar olur

poncikvegece eşinin tepkisini çok merak ediyorm lütfen bize de anlat
Bu arada elelrine sağlık
C Cay6 senin de ellerine sağlık
Topik oldu hamarat hanımlar topigi
Sagolasin tsk ederim valla sisiyorum iste sonra bu arada helal et hakkni sali gn arkadsm gelcekti mehlika nur sofrayi at yazmisti gec gormustum o yuzden bgunki resmleri attm .

beklerim ben benimkinde de
Ya bliyomsn ben hamileyken spermlern erken dogum u mu tetkledgni yada enfeksiyn olusma sebebi oldgnu mu ne duymustum ya dogru mu blmiyorum bide milyonda 1 ihtimal haberlere cekmsti hamileyken hamile kalan bi kadn ben ve bu utopyalarla zaten bebege zarar vermekten korkan esmle hamilelk surecmzi tahmn edersnz artik

tekrar hamile kalma baya milyonda bir görülen bir şeydir herhalde ama bebeğe zarar gelir diye baya yapamam ben sanırım sizinki gibi geçmesini umarım ya zaten koca göbekle nasıl olur ki yani nefrs nefese kalır insan

tekrar hamile kalma baya milyonda bir görülen bir şeydir herhalde ama bebeğe zarar gelir diye baya yapamam ben sanırım sizinki gibi geçmesini umarım ya zaten koca göbekle nasıl olur ki yani nefrs nefese kalır insan
Yani son 3 ay nasl olurdur fikrim yok

Riskli deglse gebelik zarari yok diyorlar ama psikolijik olarak genelde kadin yada erkek zarar gelecegni dusunuyor bizdekide esimdi

zaten onu doktor söyler herhalde, bi gebe kalayım da derdim o olsun ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…