- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.461
Kız şimdi bı arkadasa kahvaltıya gidiyorum akşamda eşler gelicek otururuz 1i bulur eve gelmemiz,ondan yapamam bı daha dedim
Evet bekleyince daha güzel.oluyor lezzetler birbirine tamngecis sağlıyorKız şimdi bı arkadasa kahvaltıya gidiyorum akşamda eşler gelicek otururuz 1i bulur eve gelmemiz,ondan yapamam bı daha dedimhem bı gece dolapta bekletirim ben her tatlıyı zati
Ağrılarını anlatırken bu çıktı karşıma aha bizim zepra didimAhahhahahah yarıldım bu ben olmalıyımmm
Günaydın canım. Bilmiyorum yaa bdv uzak dur yavru kuş dedik ama
Günaydın canım. Bilmiyorum yaa bdv uzak dur yavru kuş dedik ama
Sen nasılsın?
Kız ben sbh uyanınca bile seksüyüm anasını satiyimEvet bekleyince daha güzel.oluyor lezzetler birbirine tamngecis sağlıyor
Yani plan sabahtan teeee akşama.kdr oturmkasa yapamazsn
Capakli
Zaten bu zamanda Alican hepsi indirimdeKız ben sbh uyanınca bile seksüyüm anasını satiyimbide kendime yeni ciciler aldım,evet kış geldi ama ben şortlar ve askılı badiler aldım hepsi de çok cici
Günaydın hoşgeldin cyceyGünaydınnn
Cidden hepsi indirimdeZaten bu zamanda Alican hepsi indirimde
Valla ben sabahları genelde Kasım gözüm her yerim kaymış olarak uyaniyirmseksuluk surda dursun
Cidden hepsi indirimdePenti de çok güzel indirimler vardı
Kız ben sbh uyanınca duş alır saçımı ya duzlestiririm ya fön çekerim ya dalgalı maşa yaparım,hafifte makyaj ondan sonra mutfağa girer çay koyarımçocuksuzlugun başıma vurduğu gerçeği sanırım sdgsksh
Hahhahaha ruh eşimi buldum. Bende öyleyim.Cidden hepsi indirimdePenti de çok güzel indirimler vardı
Kız ben sbh uyanınca duş alır saçımı ya duzlestiririm ya fön çekerim ya dalgalı maşa yaparım,hafifte makyaj ondan sonra mutfağa girer çay koyarımçocuksuzlugun başıma vurduğu gerçeği sanırım sdgsksh
Ayıldım ayıldım güzel bir limonlu su içtim taytımı badimi giydim sporumu yapacağım
Ayıldım ayıldım güzel bir limonlu su içtim taytımı badimi giydim sporumu yapacağım
Benm gözümün biri açık biri kapalıCidden hepsi indirimdePenti de çok güzel indirimler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?