Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
K Kendinisevenbirii
Capagin bari dussesydi kız önce
Şimdiden ellerine sağlık
Kız şimdi bı arkadasa kahvaltıya gidiyorum akşamda eşler gelicek otururuz 1i bulur eve gelmemiz,ondan yapamam bı daha dedimhem bı gece dolapta bekletirim ben her tatlıyı zati
Saol bu arada bak kaş göz yaptın kalbimi celdin sbh sbh

Kız şimdi bı arkadasa kahvaltıya gidiyorum akşamda eşler gelicek otururuz 1i bulur eve gelmemiz,ondan yapamam bı daha dedimhem bı gece dolapta bekletirim ben her tatlıyı zati
Evet bekleyince daha güzel.oluyor lezzetler birbirine tamngecis sağlıyor
Yani plan sabahtan teeee akşama.kdr oturmkasa yapamazsn
Capakli

Evet bekleyince daha güzel.oluyor lezzetler birbirine tamngecis sağlıyor
Yani plan sabahtan teeee akşama.kdr oturmkasa yapamazsn
Capakli
Kız ben sbh uyanınca bile seksüyüm anasını satiyim bide kendime yeni ciciler aldım,evet kış geldi ama ben şortlar ve askılı badiler aldımhepsi de çok cici

Kız ben sbh uyanınca bile seksüyüm anasını satiyim bide kendime yeni ciciler aldım,evet kış geldi ama ben şortlar ve askılı badiler aldımhepsi de çok cici
Zaten bu zamanda Alican hepsi indirimde
Valla ben sabahları genelde Kasım gözüm her yerim kaymış olarak uyaniyirm seksuluk surda dursun

Zaten bu zamanda Alican hepsi indirimde
Valla ben sabahları genelde Kasım gözüm her yerim kaymış olarak uyaniyirm seksuluk surda dursun
Cidden hepsi indirimdePenti de çok güzel indirimler vardı
Kız ben sbh uyanınca duş alır saçımı ya duzlestiririm ya fön çekerim ya dalgalı maşa yaparım,hafifte makyaj ondan sonra mutfağa girer çay koyarım çocuksuzlugun başıma vurduğu gerçeği sanırım sdgsksh

bende bi göz atiyim o zaman

Hahhahaha ruh eşimi buldum. Bende öyleyim.

Ayıldım ayıldım güzel bir limonlu su içtim taytımı badimi giydim sporumu yapacağım

oh ne güzel ya, benim yerime de yap
cuma günü durgun bizim iş yeri de
merdivenleri 2 kere inip çıksam sayılır mı

Benm gözümün biri açık biri kapalı
Tuvaletin yolunu zor bulup
Bir yandan da hadiiiiii kalkın okula geç kalicaz sendromundayken duş alamiyirm
Ayy ben her sabah öyle kahvaltı hazırlayıp otursam kahvaltı yapamam neden diye bir sor cnku yaptırmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…