Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evett bir bölümün sonuna gelmiş bulunmaktayız
Telefonu şarja takıyorum artık tahminen saat 00.00 gelirim
Tabi şarj durumuna bağlı dolarsa o saatte gelirim dolmazsa yarın sabah gelirimyapim da ve yayın da tüm emeği geçen herkezinn .......tisikurler efenim iyi akşamlar saygilar sevgiler

özletiyorsun kendini heee
İyi akşamlar bekliycem seni

zaten onu doktor söyler herhalde, bi gebe kalayım da derdim o olsun ya
Kalirsij canim takinti haline getirme herseyn o fikir olmasin duani et elinden geleni yap hayirli olan en tez vakitte gelsin bebisin insalllahhh .... bak ebdestliyim duayi kaptin

Kalirsij canim takinti haline getirme herseyn o fikir olmasin duani et elinden geleni yap hayirli olan en tez vakitte gelsin bebisin insalllahhh .... bak ebdestliyim duayi kaptin

ay dediğin gibi çok kafama takmamaya çalışıyorum, tez yazıyorum zaten birazda ondan düşünmemeye çalışıyorum, ama yine de insanın aklına geliyor işte
Allah razı olsun duan için canımmm, hep derim en güzel vakitte gelsin, zaten o geleceği vakti biliyor

Superr dha iyi olmana sevndim cocklar ben yemek pisirince cok mutlu oldular demistin
Aynen çok şükür
Hatta bir iki defa dışarı çıktım ev eskisi kadr kokmadi
Kardeşime soruyorum kokan yer var mı diye yok abla yok bni cildirtiyorsun diyo

Üç kişi bul el ele tutuş ve kocanın adını söyle
Zil çalacak bak
Hahahahahahah 8:30 da iniyormuş, gelmesi Yüksel ihtimal 9:30u görecek gibi
Gırın makarnam mındar oldu oturdum ben yedim onu bekleyemedim acıktım yahuuu rosssss

Hahahahahahah 8:30 da iniyormuş, gelmesi Yüksel ihtimal 9:30u görecek gibi
Gırın makarnam mındar oldu oturdum ben yedim onu bekleyemedim acıktım yahuuu rosssss
Valla bnde yemekleri pişirdim bekliyorm bnmki de 8.30 gbi gelecek sanirm aciktm bnde

Ohh afiyet olsun ye gitsin valla bekleye bekleye meyve verdik o da tam oldu artık ne vercez bilmiyorm
Hahajahahshshshhs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…