- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.561
Duama seni de ekledim Büşracim☺
Evett bir bölümün sonuna gelmiş bulunmaktayız
Telefonu şarja takıyorum artık tahminen saat 00.00 gelirim
Tabi şarj durumuna bağlı dolarsa o saatte gelirim dolmazsa yarın sabah gelirimyapim da ve yayın da tüm emeği geçen herkezinn ....... tisikurler efenim iyi akşamlar saygilar sevgiler
Kalirsij canim takinti haline getirme herseyn o fikir olmasin duani et elinden geleni yap hayirli olan en tez vakitte gelsin bebisin insalllahhh .... bak ebdestliyim duayi kaptinzaten onu doktor söyler herhalde, bi gebe kalayım da derdim o olsun ya
Bekle beni bende özleyeceğim ama şarj aletinin canı cehenneme sukot girişinindeözletiyorsun kendini heee
İyi akşamlar bekliycem seni
Kalirsij canim takinti haline getirme herseyn o fikir olmasin duani et elinden geleni yap hayirli olan en tez vakitte gelsin bebisin insalllahhh .... bak ebdestliyim duayi kaptin
Ne çektin bee DiloşBekle beni bende özleyeceğim ama şarj aletinin canı cehenneme sukot girişininde
Denizde kum bende bahaneharika bahane attım hafızaya
Denizde kum bende bahane
Ohh romantizmin doruklariMangal ateşiyle ısındık
Bi gitarımız ve gitaristimiz eksikti
Her zaman burdayim.büşüöyle bir durumum olursa bahane için sana başvururum o zaman Ross
Sagolasin tsk ederim valla sisiyorum iste sonra bu arada helal et hakkni sali gn arkadsm gelcekti mehlika nur sofrayi at yazmisti gec gormustum o yuzden bgunki resmleri attm .
Superr dha iyi olmana sevndim cocklar ben yemek pisirince cok mutlu oldular demistinHelal olsun canm istese yaparm artık yapabiliyorum
Aynen çok şükürSuperr dha iyi olmana sevndim cocklar ben yemek pisirince cok mutlu oldular demistin
Üç kişi bul el ele tutuş ve kocanın adını söyleKocişkom hala gelmedi bekliyorum
Hahahahahahah 8:30 da iniyormuş, gelmesi Yüksel ihtimal 9:30u görecek gibiÜç kişi bul el ele tutuş ve kocanın adını söyle
Zil çalacak bak
Valla bnde yemekleri pişirdim bekliyorm bnmki de 8.30 gbi gelecek sanirm aciktm bndeHahahahahahah 8:30 da iniyormuş, gelmesi Yüksel ihtimal 9:30u görecek gibi
Gırın makarnam mındar olduoturdum ben yedim onu bekleyemedim acıktım yahuuu rosssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?