- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.581
Bence çok açık değil ama
Mevlid benim evde bebişimm bencede açık değil de annem rahat edemezsin eğil kalk mevlid yani biraz daha kapalı olsa iyi olur diyorBence çok açık değil ama
İçine nasıl sinecekse öyle giyin git canm
Seninkine az kalmış hadi gene iyisinnnn rpsssummValla bnde yemekleri pişirdim bekliyorm bnmki de 8.30 gbi gelecek sanirm aciktm bnde
Ohh afiyet olsun ye gitsin valla bekleye bekleye meyve verdik o da tam oldu artık ne vercez bilmiyorm
Hahajahahshshshhs
O zaman onu az daha kapalı bişey bulabilirsinMevlid benim evde bebişimm bencede açık değil de annem rahat edemezsin eğil kalk mevlid yani biraz daha kapalı olsa iyi olur diyor
Bence açık değil öyle patilim. Rahatsa da içine sinsiyse olur.
Çok şükür az kaldıSeninkine az kalmış hadi gene iyisinnnn rpsssummben resmen kök saldım burda
Evde 2,5 yıldır hiç kuran okunmadı rossumm, öylesine yani evde bir kuran okunsun diyeO zaman onu az daha kapalı bişey bulabilirsin
Anne sözü dinle yine de
Ne için mevlid okutacaksin söylediysen de kacirmisimdir
Aminnnn teletabikimmmmBence açık değil öyle patilim. Rahatsa da içine sinsiyse olur.
Bu arada maşallah demeden geçemiyciiiim ❤ Allah kabul etsin patilim
Yanii bencede oyle kuzum annene katiliyorumMevlid benim evde bebişimm bencede açık değil de annem rahat edemezsin eğil kalk mevlid yani biraz daha kapalı olsa iyi olur diyor
Allah kabul etsin canmEvde 2,5 yıldır hiç kuran okunmadı rossumm, öylesine yani evde bir kuran okunsun diye
Rabbim kabul edersee
Bence açık kuzum ya
Allah kabuul etsinn pitircikkEvde 2,5 yıldır hiç kuran okunmadı rossumm, öylesine yani evde bir kuran okunsun diye
Rabbim kabul edersee
Evde 2,5 yıldır hiç kuran okunmadı rossumm, öylesine yani evde bir kuran okunsun diye
Rabbim kabul edersee
O senin güzel bakan gözlerinnn minnoşkoossuuuu
İyiyiim beaa aplaa
Bir de ben size bir şey danışacağım kızlar,
Beni arkadaşım bugün metro da tacize uğramış.
1 durak sonra inmiş adamı da apar topar indirmişler sonra polis çağırmışlar kız şikayetçi olmuş karakola falan gitmişler . Kız şikayetçiyim demiş sonra gerekli şeyler yapıldıktan sonra kızı göndermişler .
Benim anlamadığım o adam ne olacak smdi
Almışlar ya telefonunu falan almışlar daaaaa şerefsiz herif görüyor musun
İnşallah salıvermezler ya, kızın iletişim numarasını falan almışlar mıdır polisler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?