Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence çok açık değil ama
İçine nasıl sinecekse öyle giyin git canm
Mevlid benim evde bebişimm bencede açık değil de annem rahat edemezsin eğil kalk mevlid yani biraz daha kapalı olsa iyi olur diyor

Valla bnde yemekleri pişirdim bekliyorm bnmki de 8.30 gbi gelecek sanirm aciktm bnde

Ohh afiyet olsun ye gitsin valla bekleye bekleye meyve verdik o da tam oldu artık ne vercez bilmiyorm
Hahajahahshshshhs
Seninkine az kalmış hadi gene iyisinnnn rpsssumm ben resmen kök saldım burda

Mevlid benim evde bebişimm bencede açık değil de annem rahat edemezsin eğil kalk mevlid yani biraz daha kapalı olsa iyi olur diyor
O zaman onu az daha kapalı bişey bulabilirsin
Anne sözü dinle yine de
Ne için mevlid okutacaksin söylediysen de kacirmisimdir

O zaman onu az daha kapalı bişey bulabilirsin
Anne sözü dinle yine de
Ne için mevlid okutacaksin söylediysen de kacirmisimdir
Evde 2,5 yıldır hiç kuran okunmadı rossumm, öylesine yani evde bir kuran okunsun diye
Rabbim kabul edersee

Bir de ben size bir şey danışacağım kızlar,
Beni arkadaşım bugün metro da tacize uğramış.
1 durak sonra inmiş adamı da apar topar indirmişler sonra polis çağırmışlar kız şikayetçi olmuş karakola falan gitmişler . Kız şikayetçiyim demiş sonra gerekli şeyler yapıldıktan sonra kızı göndermişler .

Benim anlamadığım o adam ne olacak smdi

aaaa şerefsiz herif görüyor musun
İnşallah salıvermezler ya, kızın iletişim numarasını falan almışlar mıdır polisler acaba

aaaa şerefsiz herif görüyor musun
İnşallah salıvermezler ya, kızın iletişim numarasını falan almışlar mıdır polisler acaba
Almışlar ya telefonunu falan almışlar da
Nolcak anlamadım diyo
Bende anlamadım ne olacak şimdi bilgis olan var mı sorayım dedim iş nasıl ilerleyecek yani, hiçbir şey dememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…