- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.901
çeyrek miVallahi çeyreğini al gel, katılmazsan küserim mektubunu keserim Şamoşum
Yok inat vazgeçer mivazgeçti mi bari :) :)
Çok eğlenceli bir bebe olacak belliVallahi ne yalan söyliyim bende fena halde yarılarak yaptım
I ♥ My Baby
Bende öyleyim çaktırmaaynen :) ama genel özellikleri tutuyo yainanmakla inanmamak arasındaki o ince çizgide ip cambazı gibi yürüyom
Çeyrek ekmek dimi, ne kadar da mütevazisinVallahi çeyreğini al gel, katılmazsan küserim mektubunu keserim Şamoşum
Pazartesi okula gitmicem. Evdeyim. Sabah ilk idrarımla yaparım büşom.Ayy o gün geldi çattı işte ne kaldı şunun şurasında, valla çok heyecanlıyım davete icabet gerekir gün boyu burda olacağım
Yok olmaz öyle saat isterizPazartesi okula gitmicem. Evdeyim. Sabah ilk idrarımla yaparım büşom.
Ama kaçta uyanır da yaparım hiç bilmiyorum
Ya da belki öğle yaparım.
Bakalım
Zaten erken gebelik testi ile yapacağım diloşumÜffffff 18 ne kadar da nasıl bekliyim benn yaaaerken gebelik testimi alsaydın din mi yoksa
Ağırlık var üstlerinde. Totolarında da kurt variki saaat bile süper ki ameceyyavaş yavaş cekersin yine korku vs geçti mi peki yatip uyuyolar mi gündüz aynı saatte
ben de iyiyim kuzum ayni :) dinlendim kendime geldim:)
Nereden biliyorsun tek çıkacağınıçeyrek mi
kız ben idrar testi yapıp gelcektim. tek cizgi olmasina rağmen nasil hayalet çizgiyi göremediniz diye cemkircektim
hem testi hem çeyreği getirsem olur mu acep:)
Evet biliyorum onu dyorum ya ben deKız brom o cevap da benimdi
Bundan istiyorum diye bebek resmi göndermişti.
Bundan yaz boşluk var 6633 e gönder demiştim
Öyleymiş ben de güldümbu gerçekmi ya çok güzelmiş
Çeyrek kokoreç olsun bari negom, çeyrek ekmeği ne yapayımYok inat vazgeçer miama bende inadım sıkıntı yok
Çok eğlenceli bir bebe olacak belli
Bende öyleyim çaktırma
Çeyrek ekmek dimi, ne kadar da mütevazisin
Ahahahahha demek doğum günümden bi gün önce cemiyet düzenliyorsunEvet kertenkelelerim hazır topiğe çoğunuz gelmişken davetiyemi paylaşmak isterim, cemiyetime hepiniz davetlisiniz
Pozitif negatif bahane,
Test yapmak şahane.
Eki Görüntüle 2555170
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Vallahi bende bilmiyorum ki negomYok olmaz öyle saat isteriz
Sakatat yasak artık sana, benden sana bir tam et döner ya da köfte, hadi yine iyisinÇeyrek kokoreç olsun bari negom, çeyrek ekmeği ne yapayım
Burda idrar testi yapıyoruz 40 yılda bir, Çeyrekler sana feda olsun cici demeniz lazım
Evet senin şerefineAhahahahha demek doğum günümden bi gün önce cemiyet düzenliyorsun
gızzz nerelerdeydiiinnnnGunaydinnnn❤ ❤
Oyyy benim cicimmm hasta mı olmus yerim ben onun sümüklerini (yalan asla yememGünaydın kertenkelelerim. ♥
Çok tatsız olduğum için etiketsiz geldim bugün.
Boğazım delicesine şişti. Burnum tıkalı, gece sabaha kadar ateşlendim. Ve gebelik ihtimali yüzünden tek bir ilaç dahi alamadım.
Geyşamla da aram biraz limoni..
Hiç tadım tuzum yok bugün
Sizler nasılsınız..
@patilibirhayat kuzum yazdığını okudum. Adamın muhtemelen sicil kaydı da doludur. Tüm suçlarını göz önünde bulundurarak dava açılır, arkadaşını da mahkemeye çağırabilirler.
Aklanmazsa cezasız kalmaz.
Söyledin mi bu arada bebişi eşine
Yasak mı, 2 gün önce yedim negomSakatat yasak artık sana, benden sana bir tam et döner ya da köfte, hadi yine iyisin
Ahahahha yap yap üstüne hamileysen pastamı isterim amaEvet senin şerefine
Senin şerefine çişimi yapıcam testlere kutsişim
Aşk olsun yenmez migızzz nerelerdeydiiinnnn
Oyyy benim cicimmm hasta mı olmus yerim ben onun sümüklerini (yalan asla yemem)
Yeme artık canım, sakatat gebelikte yasakYasak mı, 2 gün önce yedim negom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?