- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.861
Bende bi çay koyayım geleyim inşAllahBen bir çay koyayım gelirim
Yay mıesim yayyukseleni kova
ruh hali ölümü bekleyen emekli
ama şeytan tüyü var o kesinyaylari @Kendinisevenbirii ni tanıyana kadar kara listeye almıştım
Ben ikinciyi hangi cesaretle yaptım bilmiyorumsen de yapacaksın kurtuluş yok
Ne sancısı kuzum geçmiş olsun
Spiral yani canım korunmak için.Ria ne kuzum, hmm hafifletiyorsa sevindim benim çok ağrımaz ama ilk gün yinede baya hissettirir, çocuk doğurursam iyice geçer inşallah
Çok zengin olunca tatillere gitmekten çocuğa zamanın kalmayacak amaben çok aşırı zengin olursam yaparım ikinciyi. ama herşey yine bana bakıp da zor çocuk buyuteceksem yeter bi taneyaslandim yahu
eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmis nego
Benim eşim ikizler ya ben ne yapayimYay mıyaylara he sensin de bak gör o zaman nasıl uyumlu olurlar
Benim eşime şartlarım bellii, onları da yapmaz inat, e ben ondan inat, üçüncü yok yaniben çok aşırı zengin olursam yaparım ikinciyi. ama herşey yine bana bakıp da zor çocuk buyuteceksem yeter bi taneyaslandim yahu
eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmis nego
Ya kuzum doğumla kist falann kalmıyor, yazmıştım bende kistle hamile kaldım diye, sen doğur geçer hepsiSökülememişsindir belki negom onun ağrısıdır.
Yine de bir git bakalım kist vesaire olabilir.
Bende kistli biri olarak reglimin gelişi gidişi hep sancılıdır
Sağol negom
İnşaallah gerek kalmaz ama kalırsa uygularım bakalım ♥
Boğalarla ben nedense hiç anlaşamıyorum ya ☹
Elektriğim pek tutmuyor reelde Boğalarla.
Ama akrep dışında hiçbir burçtan kaçınmadan denerim
Dema
O zaman ocak şubat mart 3 ay ilişki perhizi yapmam lazım
Geç, erken, tam zamanı derken akroş ihtimalini minimuma indireyim
Bence buna değer
Allah sabır versinBenim eşim ikizler ya ben ne yapayim
Yaaa oh olsun hiç acımıyorum ben öylelerine, ay yazık diyemiycem
Adet sancısı canım
İnşallah Samdanım
Gördüm gördüm hepiciğiniiiMiniğin içinde küçük bir canavar yatıyor heee
Nasil cekcem kiz anlamadim
Tabiki annesjnin yaptiklarini dehsetle okudugum gunleri unutmadim elbet savunmamalo da iste zaten.hep diyorlarya erkekler dengeyo beceremiyo diye o yonden ddm.baska sorun yoksa kaynana yuzune bozulmayin diye cnm yanls anlama
Yay mıyaylara he sensin de bak gör o zaman nasıl uyumlu olurlar
Çok zengin olunca tatillere gitmekten çocuğa zamanın kalmayacak ama
Kp im yay seni anlıyorum deyip susayımdoğru diyosun da negom sıkıldım yahu
durup dururken arıza çıkarmak onlarda. sürekli haklıyım diye gezmek onlarda. haklı çıkmak için çamura yatmak onlarda. sürekli kendilerini düşünmek onlarda
artık diyemiyorum yani ağam paşam diye kimseye
not: böyle olmayan yaylar alinmasin lütfen:)
Benim eşim ikizler ya ben ne yapayim
Sorunun cevabı kendi içinde aslındaben de ikizlerim yahuneyi var ikizlerin sadece sert söylerim ağır konuşurum hakliysam ki %99.9 hakliyimdir
seninki taşınmak demi ilk şart:) aman negom ya iki tane var zaten:) Allah sağlık uzun ömür versin onlara:)Benim eşime şartlarım bellii, onları da yapmaz inat, e ben ondan inat, üçüncü yok yani
Ya kuzum doğumla kist falann kalmıyor, yazmıştım bende kistle hamile kaldım diye, sen doğur geçer hepsi
Bu arada ikizler kadın hiç tanımıyorum ama iki erkek biliyorum aman aman diyorum, ablamın ömrünü yedi eniştemben de ikizlerim yahuneyi var ikizlerin sadece sert söylerim ağır konuşurum hakliysam ki %99.9 hakliyimdir
Döner Samdanım geçen gün demiştim ben çok cadıydım döndümöyle gibi de bakalım artıkbelki normale döner büyüdükçe kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?