Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ikinciyi hangi cesaretle yaptım bilmiyorum sen de yapacaksın kurtuluş yok

Ne sancısı kuzum geçmiş olsun

kaza olmadıkça zor limonsuzum:) eşime dedim yatir hesabima 100 bin tle anında ikinciyi yaparım. 150 bin tl yatir ikincinin arkasından bı üçüncü patlatiyim

bana da yazık

Ria ne kuzum, hmm hafifletiyorsa sevindim benim çok ağrımaz ama ilk gün yinede baya hissettirir, çocuk doğurursam iyice geçer inşallah
Spiral yani canım korunmak için.
Geçer inşaallah canım

ben çok aşırı zengin olursam yaparım ikinciyi. ama herşey yine bana bakıp da zor çocuk buyuteceksem yeter bi tane yaslandim yahu

eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmis nego
Çok zengin olunca tatillere gitmekten çocuğa zamanın kalmayacak ama

ben çok aşırı zengin olursam yaparım ikinciyi. ama herşey yine bana bakıp da zor çocuk buyuteceksem yeter bi tane yaslandim yahu

eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmis nego
Benim eşime şartlarım bellii, onları da yapmaz inat, e ben ondan inat, üçüncü yok yani
Sökülememişsindir belki negom onun ağrısıdır.
Yine de bir git bakalım kist vesaire olabilir.
Bende kistli biri olarak reglimin gelişi gidişi hep sancılıdır
Ya kuzum doğumla kist falann kalmıyor, yazmıştım bende kistle hamile kaldım diye, sen doğur geçer hepsi

çılgınca matematik yapman lazım cici
ama yükseleni için de sezeryan ayarlaman gerekecek bunu hesaplayıp yapan kadınlar varmış yükseleni akros olmasin dersen onu da bı düşün bak

yoooo buna bozulurum onu da bozarim cayim ben sustukca üste cikiyolar

başını elinle yukarı çekcen hafifçe bilmiyosan hiç bulasma da biliyosundur diye demiştim ben:)

Yay mı yaylara he sensin de bak gör o zaman nasıl uyumlu olurlar

doğru diyosun da negom sıkıldım yahu
durup dururken arıza çıkarmak onlarda. sürekli haklıyım diye gezmek onlarda. haklı çıkmak için çamura yatmak onlarda. sürekli kendilerini düşünmek onlarda
artık diyemiyorum yani ağam paşam diye kimseye

not: böyle olmayan yaylar alinmasin lütfen:)

Kp im yay seni anlıyorum deyip susayım

Benim eşime şartlarım bellii, onları da yapmaz inat, e ben ondan inat, üçüncü yok yani

Ya kuzum doğumla kist falann kalmıyor, yazmıştım bende kistle hamile kaldım diye, sen doğur geçer hepsi
seninki taşınmak demi ilk şart:) aman negom ya iki tane var zaten:) Allah sağlık uzun ömür versin onlara:)

sen haklısın inat etsen de. eşinin ki kuru inat:)

ben de ikizlerim yahuneyi var ikizlerin sadece sert söylerim ağır konuşurum hakliysam ki %99.9 hakliyimdir
Bu arada ikizler kadın hiç tanımıyorum ama iki erkek biliyorum aman aman diyorum, ablamın ömrünü yedi eniştem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…