Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım geçmiş olsun baliminsanın eşiyle arası bozuk olunca hiç mutlu olamıyor,yaptığı hiç bişeyden zevk alamiyor ya insaninşallah duzelirsiniz kuzum
Hahahahh ay şahane çok güldüm
oo ne tatlısıymış bak
Tramisu canım
esim yay yukseleni kova
ruh hali ölümü bekleyen emekli

ama şeytan tüyü var o kesin yaylari K Kendinisevenbirii ni tanıyana kadar kara listeye almıştım
Biliyorum şimdi kara listeden çıkarıp kırmızı bı listeye koydun dimi artık yayları beni tanıyıncahemde ateş kırmızısı

Vallahi yarınki izni yandı.
Normalde kendimi parçalardım biliyorsun.
Gram üzülmedim dünkü tavırlarından sonra.

okudun mu peki ameceyim. gerçi okuyorum sürekli demiştin demi. inşallah tez zamanda geçer ya hepsi
o halde nasil kurtlu geziyolar ya

inşallah güzelce dinlenirsin amecey ya halini düşünemiyorum su an
Evet canım. Kendimi de okutup üfletsem iyi olur. Sabrım konusunda endişelerim var
Hava bugün güzeldi, dışardaydık tüm gün. Gelir gelmez uyumak istediler. Ama ne uykusu olduğunu bildiğimden izin vermedim. Sonra sabahlar olmasın patates kızartmasıyla oyalıyorum şuanda

Vallahi yarınki izni yandı.
Normalde kendimi parçalardım biliyorsun.
Gram üzülmedim dünkü tavırlarından sonra.
İşte böyle böyle soğutuyorlar kendilerinden dimi ilk defa mi giymiştin ki o eteği cicim niye böyle tepki verdi ki aceba? Kiskanacagi mi tutmuş bı anda,zaten vakitte yoktu değişmeye dedin

Ne bilim anam ben direk eşsiz güzellikteki kafaya ve göbeğe baktım
Sende haklısın bu şaheser güzellikten gözünü alıp yazıları okumak büyük yetenek ister
Hamile değilim yani öyle miyimdir bilmem anlıcaz bakalım pazartesi

İşte böyle böyle soğutuyorlar kendilerinden dimi ilk defa mi giymiştin ki o eteği cicim niye böyle tepki verdi ki aceba? Kiskanacagi mi tutmuş bı anda,zaten vakitte yoktu değişmeye dedin
O polis okulundayken alıp çok giymiştim ama onun yanında ilk giymiş olabilirim
Eteğe karışmasından ziyade tepkileri ve sözleri beni delirtti seksü şempazem.
Aramız etek yüzünden limoni diye akşam ateşim çıkıyordu derece kayıp dudağı ile bakmak istedi. Bende ittim. Cici beni delirtme kırarım o elini dedi bana.
Bana
Bana.
Sonrası kayış koptu bende.
Benimle nasıl böyle konuşur ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…