- 11 Nisan 2007
- 88.032
- 517.973
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.241
Bonusssiimuuuu, yine dönme dolap mı oldun çen?
Saol canım Kasığıma doğru koydum,ayağımın altına mi koymam lazım kiGeçmiş olsun, regl sancısı mı üşüttün mü yoksa?
Sıcak su torbasını direkt karnına koyma sakın, bacaklarına ya da ayaklarının altına filan koy.
Yorucu geçti çok, temizlik gezme alışveriş, öyle geçti gitti valla. Hiçbir şey anlamadım bu haftadan :) özledim tabii
Saol canım, Kasığıma doğru koydum canım sakıncalı miKahve dediğin nedir ki yaparım
Geçmiş olsun canım, direk karnına koymuyorsun değil mi
Saol canım Kasığıma doğru koydum,ayağımın altına mi koymam lazım ki
Olsun gezme ve alışveriş iyidir:) iyi yapmışsın
Saol canım, Kasığıma doğru koydum canım sakıncalı mi
Saol canım Kasığıma doğru koydum,ayağımın altına mi koymam lazım ki
Bugün ayağım değmemiş dolaba ulan
Maşallah de
Hoşgeldin kalplerimi gözlerimi nasılda üstüne almışsın
Aynen,Zaten yeni yatmistim çok tutmadım yani kasığımda,ayağımın altına aldım simdiKısa süreli bişey olmaz ama ayağına koy mutlaka en çok ordan çeker ağrıyı.
Ben yokken ezik büzük birşeyler demişsin bana, hayırdır sen??
Ayağımın altına aldım simdi canım saol uyardigin icin:) zaten adet değil de yumurtluyorum sanırım onun ağrısıSakıncalı diyorlar koyma bence, ayağımın altına koyunca da faydalı oluyordu bana.
Ayağımın altına aldım simdi canım saol uyardigin icin:) zaten adet değil de yumurtluyorum sanırım onun ağrısı
Ayağının altına koy canım kasık zararlıSaol canım Kasığıma doğru koydum,ayağımın altına mi koymam lazım ki
Bilmem,olabilir tabi tedavinin ardından ilk yumurtlama zamanım,yediğim igne ilaç az değildi etkisi olabilir sanırım bencedeİlaç vs onların acısımı çıkıyo acaba?
Var olmaz mı içiyorum, gel hadiNego negom varmı çay daha
Saol canım koydumAyağının altına koy canım kasık zararlı
Ben hasretten ne dediğimi biliyomuyum
Bilmem,olabilir tabi tedavinin ardından ilk yumurtlama zamanım,yediğim igne ilaç az değildi etkisi olabilir sanırım bencede
Sağolasın inşallahTabi ya kolay mışimdi sıcak sıcak geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?