Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kistlesmeye sebep olabilir diyenler var kuzum:) zararlı diye biliyorum ben de. ayağına koy yarim saate azalır ağrın
Saol samdanim,aynen netten baktım birazda öyle yazıyor,zaten ayak altima almistim dünden beri var bıçak saplanıyor gibi ama evet şimdi biraz hafifledi canım saolasin

B Brunello Cicinelli yazdıklarını okudum güldüm mutlu oldum :) en azından hatasini telafi etmis kuzu :) ama uyar her zaman cicekle özür dilenmez daha yaratıcı olsun sonra meslek hastalığı mıdır nedir her özür için çiçek alıp yolluyolar

@malii kuzu ya yorumlarını okuyunca dedim kesin yasar cici bunları nokta atışı tahminler yapmışsın bence Allah da seni güldürsün canım:)

Hoşbulduk tatlım
ben demistim ama yapmaz heralde diye de konuştuk tosiam
yazılarında bisey yok demislerdi. sonradan dedik çok eski bi konusmadan gitti heralde diye

nasılsın boncugum napiyosun hoşgeldin
Iyi sayılır kuzum çok şükür sen nasılsın?
Evet 1 hafta geçmiş üstünden ama işte ne yaparsın :))
Hoşbulduk canım

Saol samdanim,aynen netten baktım birazda öyle yazıyor,zaten ayak altima almistim dünden beri var bıçak saplanıyor gibi ama evet şimdi biraz hafifledi canım saolasin ❤

benim de hiç ağrım sancim olmazdi doğum sonrası sapitti herşeyim dilkat et kendine kuzum sen olmazsan bizi kim seksilestirecek

siz de bizim seksilestirebildiklerimizden misiniz yoksa seksilestiremediklerimizden misiniz diye tekerlemeyi değiştirip sana itfah ediyorum

Hoşbulduk tatlım ❤

Iyi sayılır kuzum çok şükür sen nasılsın?
Evet 1 hafta geçmiş üstünden ama işte ne yaparsın :))

Hoşbulduk canım ❤

ben de iyiyim kuzum aklım sende kaldı iyi misin durumları toparlayabildin mi

valla her kimse deve kini varmis hatunda

Degistirdigin tekerleme beni benden aldı samdanim teşekkür ederim

İnşaallah samdanim. Duam hayırlı en kısa zamda sağlıkla çıkmak hastaneden bebeklerle. İnşaallah kalmam gerekmez.
Bira mayası ve süt çayına bakacağım canım.

Evet elektrikli daha iyi olur mamajoo ya bakayım teşekkür ederim

Tosia cim ban mi yemiştin? Kaçırıyorum burdaki sohbeti ama inşaallah bebekler bir çıksın eskisi gibi gelirm
4 gün sonra ban da bir acayip olmuş

Yaaa hosgeldiiiin

İnşaallah samdanim. Duam hayırlı en kısa zamda sağlıkla çıkmak hastaneden bebeklerle. İnşaallah kalmam gerekmez.
Bira mayası ve süt çayına bakacağım canım.
Humana mutlaka iç canım, ayrıca tahin, tahin helvası, dereotu, bulgur, incir boool su, süt yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…