- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.281
Saol samdanim,aynen netten baktım birazda öyle yazıyor,zaten ayak altima almistimkistlesmeye sebep olabilir diyenler var kuzum:) zararlı diye biliyorum ben de. ayağına koy yarim saate azalır ağrın
Hoşbulduk tatlım
Iyi sayılır kuzum çok şükür sen nasılsın?ben demistim ama yapmaz heralde diye de konuştuk tosiam
yazılarında bisey yok demislerdi. sonradan dedik çok eski bi konusmadan gitti heralde diye
nasılsın boncugum napiyosun hoşgeldin
Hoşbulduk canım
Saol samdanim,aynen netten baktım birazda öyle yazıyor,zaten ayak altima almistimdünden beri var bıçak saplanıyor gibi ama evet şimdi biraz hafifledi canım saolasin ❤
Hoşbulduk tatlım ❤
Iyi sayılır kuzum çok şükür sen nasılsın?
Evet 1 hafta geçmiş üstünden ama işte ne yaparsın :))
Hoşbulduk canım ❤
Degistirdigin tekerleme beni benden aldı samdanimbenim de hiç ağrım sancim olmazdi doğum sonrası sapitti herşeyimdilkat et kendine kuzum sen olmazsan bizi kim seksilestirecek
siz de bizim seksilestirebildiklerimizden misiniz yoksa seksilestiremediklerimizden misiniz diye tekerlemeyi değiştirip sana itfah ediyorum
Degistirdigin tekerleme beni benden aldı samdanimteşekkür ederim
Bitmiştir de haydi şey etmiyim. Eline sağlıkBir çay demlemişim ki böyle dem tadı tam kıvamında
Geçmiş olsun canmSaol samdanim,aynen netten baktım birazda öyle yazıyor,zaten ayak altima almistimdünden beri var bıçak saplanıyor gibi ama evet şimdi biraz hafifledi canım saolasin ❤
İnşaallah samdanim.manuel olduğu için de azalmış olabilir gulnihalimelektronik alabilirsen onlardan al. ama en iyisi hastanelerden kiralananlar diye biliyorum.
bide bu bira mayasi tableti sütü yaglandiriyomus. yani bebisler hızlı kilo alır daha cabuk toparlar. kk da da çok yazılmış hakkında. onu da bi arastir istersen kuzum
tez vakitte çıkın inşallahsen kafana takma hiç biseyi. herşey çok güzel olacak
Evet elektrikli daha iyi olur mamajoo ya bakayım teşekkür ederimJawlensky
mamajoonun elektrikli sut sagma makinasini al manuel.pompa ile hem zorlanirsin hemde verimli sagim yapamazsan sutun cekilebilir
eger durumun musait deilse sana 2.el uygun fiyata bulabilecegim bir adres vereyim ordan kargo ile yollarlar
Tosia cim ban mi yemiştin? Kaçırıyorum burdaki sohbeti ama inşaallah bebekler bir çıksın eskisi gibi gelirmLimonsuzzcay
kk birinci noteri
Nego
Bonus
B Brunello Cicinelli
@Calciferr
Amecey
K Kendinisevenbirii
Merhaba canlarım, etiketlerinizi gördüm tek tek alıntı yapamadım
Ben geldim ❤
Tabii ki hesabımı pasif etmedim, öyle düşünenleriniz olmuş, öyle yapsam haber veririm mutlaka size
1 hafta önce yazdığım bir yorumdan saçma sapan bir şekilde 4 gün sonra ban yemişim
Kibleyenlerin klavyeleri bozulsun inşallah.
Hepinize ay lav yuu
Hala var gel gelBitmiştir de haydi şey etmiyim. Eline sağlık
I inessa armand bayağı yoksun diyordum iyi oldu geldiğin
Samdaniimmmrica ederim canım benimsana layık olmasa da bir nebze seni anlatabilmistir umarim:)
Saol canımGeçmiş olsun canm
Düdüklüde mi demledin hatuncum bereket iç iç bitmiyor e alırım madem ben de bi çayHala var gel gel
rica ederim ben cift pompalisini kullandim cekisinden falan cok memnundum insallah sizde memnun kalirsinizEvet elektrikli daha iyi olur mamajoo ya bakayım teşekkür ederim
Yaaa hosgeldiiiinLimonsuzzcay
kk birinci noteri
Nego
Bonus
B Brunello Cicinelli
@Calciferr
Amecey
K Kendinisevenbirii
Merhaba canlarım, etiketlerinizi gördüm tek tek alıntı yapamadım
Ben geldim ❤
Tabii ki hesabımı pasif etmedim, öyle düşünenleriniz olmuş, öyle yapsam haber veririm mutlaka size
1 hafta önce yazdığım bir yorumdan saçma sapan bir şekilde 4 gün sonra ban yemişim
Kibleyenlerin klavyeleri bozulsun inşallah.
Hepinize ay lav yuu
Humana mutlaka iç canım, ayrıca tahin, tahin helvası, dereotu, bulgur, incir boool su, süt yapıyorİnşaallah samdanim.Duam hayırlı en kısa zamda sağlıkla çıkmak hastaneden bebeklerle. İnşaallah kalmam gerekmez.
Bira mayası ve süt çayına bakacağım canım.
Tek içen ben oluncaDüdüklüde mi demledin hatuncum bereket iç iç bitmiyor e alırım madem ben de bi çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?