- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.201
Çok mu belli oluyoBurdan bir @malii geçmiş
Olmaz mıÇok mu belli oluyo
Cici hakkında dediklerin öldürdü beni gülmektenÇok mu belli oluyo
El at olaya, ana sınıfı grubu da öyleydi el attım kurtardımYa şu an veli grubunda öğretmene süpriz yapmak için konuşuyolar ama kusucam yagüzel bişey anca bu kadar batırılabilir.
El at olaya, ana sınıfı grubu da öyleydi el attım kurtardım
Bn bile.kusucam smdi burdaŞarkılı slayt öğretmene pankart kimseyi sevmedim ben senden daha güzel şarkısı falan kusunç ya
Hemende canın kusmuk çektiBn bile.kusucam smdi burda
Dur kız sana bişe olmasın aman haCici hakkında dediklerin öldürdü beni gülmekten
Biz geçen yıl anneler gününde slayt yaptık ama şarkılı değil, çocuklar ayrı ayrı öğretmen için duygularını söyledi. Öğretmen bize jest yapmış oldu anneler gününde biz öğretmeneŞarkılı slayt öğretmene pankart kimseyi sevmedim ben senden daha güzel şarkısı falan kusunç ya
Öyle ömür mü geçer anacimÜşengeçlikten, başka bişey değilartık ben de üşeniyom,öyle kardeş kardeş yaşıyoz
İnşaallah canimm insaallah.canım hangi makineyle sagiyosun bilmiyorum ama bilindik markalar yerine hastaneden kiralasan onlar daha verimli oluyomus. belki artar o sayede. bide iciyosundur ama süt çayı falan kullanmiyosan onlardan da takviye et. bira mayası tableti de artiriyomus sütü
inşallah çabucak toparlar bebisler çok beklemeden çıkarsınız
Evet humana nin süt çayını kullanmayı düşünüyorum en kısa zamanda alacağım inşaallahJawlensky canım anlıyorum seni ama üzülme onların senin desteğine ihtiyacı var.
Denemissindir belki ama humana nin emziren anneler için olan çayı bende iyi süt yapmıştı. Bide stres üzüntü ve uykusuzluk da azalma yapıyor. Dikkat et kendine kuzum iyi olacaklar inşAllah
Muhteşem haberi bekliyoruz inşaallah canım yarın büyük günGünaydın kertenkelelerim
tek tek alıntı yapayım dedim ama bir baktım 10 mesaj alıntı oluyor o yüzden toplu etiket yapmaya karar verdim böylesi daha kolay olacak
Öncelikle geyşa ile ilgili gelişmeleri aktarayım..
Dün bir buket çiçek alıp gelmiş. Araba koltuğunda oturacağım yere bırakmış. Aldım çiçeği ama hiç aldırış etmedim. Önce markete gittik. Markette gezerken çok yoğun ve aynı regl hissi veren yapışkan bir akıntı geldiğini hissettim. Cidden reglim geldi sandım. Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Sahiden geldi mi dedi evet şuan hissediyorum dedim. Olduğu yerde durdu, kitledi kendini gözleri doldu, alt dudağı titremeye başladı
Sonra eve geldik wc ye benle giriyor dolu dolu gözlerle bakıcam diyor
Neyse baktık akıntıymış... Oh dedi gitti. Bence ona bir ders olmuştur.
Sonra yanıma geldi özür diledi, ben sana ne zaman kaba davrandım da bebek ihtimali varken kaba davranıcam dedi. Şaka yapmışmış falan. Bende şamdanın da dediği gibi hödüklerle aynı ortamda olmaktan değiştin falan dedim. Hak verdi, ortam çok bozuk ister istemez eve yansıtmış olabilirim ama dikkat edicem dedi. Konu kapandı ama hala mesafeli duruyorum çünkü cidden kırıldım.
Bu arada anneme yarın gebelik testi yapıcam dedim şaşırdı hamile misin ki diyorZekamı kimden aldığım ortada Öğrenmek için yapıcam testi ne bileyim dedim. Annem pek ihtimal vermiyor hamile olmama ama bakıcaz
Değilsem de ilk işim kuaföre boyaya koşmak olacak sanırım...
@patilibirhayat çok duygulandım kuzumm yaÖzellikle eşinin ağlamasına... Bu tepkiyi bende benimkinden bekliyorum. Ama o kadar şüpheleniyor ki muhtemelen şaşırmıcak bile eli karnında uyumanız falan inşallah o levele ulaşabilirim. Çok tatlısınız maşallah ♥
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Az kustum ya ondanHemende canın kusmuk çekti
Olmaz olmaz gülerken hopluyor göbekDur kız sana bişe olmasın aman ha
Genelde yere oturduğumda, bağdaş kurduğumda karıncalanıp uyuşuyor. Önceden de oluyordu ama şuan 2 dk otursam karıncalanmaya başlıyor.Ciddimi uyuşma arada kaynamasın
Allahım nasip etmeYa şu an veli grubunda öğretmene süpriz yapmak için konuşuyolar ama kusucam yagüzel bişey anca bu kadar batırılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?