Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok kuzum bize mail geldi kreş açık:) özel ya. çalışan anneler genelde bırakıyo. kapatsalar kimse vermez çocuğunu oraya. zaten öğretmenler calisiyomus ara tatilde. sadece öğrencilere tatil:)
Aa iyi o zaman canım ☺ Kendine herşeyi dert etmeyi acilen birakmalisinzaman herşeyin ilacı tatlım. Bence herşey yoluna girecek

Aa iyi o zaman canım ☺
Kendine herşeyi dert etmeyi acilen birakmalisin☺zaman herşeyin ilacı tatlım. Bence herşey yoluna girecek

Ah zaten onu bi birakabilsem :))
Baksana ise baslamayi o kadar dert ettim allaha sukur 3 hafta geçti sıkıntısız büyük bir problem olmadan. Ama yok tosia durur mu illa bi dert bulacak kendine

Benim oğlan da ablasının saçını taramaya çalışıyor bulduğu tokalari gelip takıyor

Benim oğlan da ablasının saçını taramaya çalışıyor bulduğu tokalari gelip takıyor

Hahahaha yerim ısırırım vallahi
Gündüzleri kızım memme memme diyip duruyormuş uykusu gelince, babaannesine gidip bluzunu açmaya çalışıyormuş. Emerek uyuyor ya geceleri sonra bluzunu açınca da ufff diyip kapattırıyormuş
Deli benim kız yaa

Ayyy kıyamam bende daha alistiramadim ya. Bağırarak ağlıyor. 1 dakika falan emzirip yatırıyorum kendi kendine uyuyor.

ay ben de nefret ederdim külotlu çoraptan kasindirirdi her yerimi belki o da kasiniyodur be tosiam. terleme sorunu varsa normalde kesin kaşıntı yapıyodur huylaniyodur.

özgür ruh anacim senin kız benim oğlan gibi siz bana bisey yapamazsiniz benim bedenim benim kararım diye geziyolar ortada resmen

benimkide babası gidip benle başbaşa kalınca eskiye döndü bayadir tripliydi bana
valla benim eşim ite kaka ilgileniyo annesiyle tosiam:) o yüzden oglandan umudum yok. gelinim iyi olsun bide olursa hayırlı bı kızım olsun oğlan çocuğundan hayır yok

Tosia sana kırmızı yaktim dur artik

Ahh ahh inşallah durabilirim biraz kendimi toplayayım da psikologa gidicem zaten. Hatta bizim kurumda psikolog varmış sanırım çalışanlar için, bi araştırayım bakalım

I inessa armand beraber anlatalım samdan in canı kız çocuğu çeksin

Ayyy kıyamam bende daha alistiramadim ya. Bağırarak ağlıyor. 1 dakika falan emzirip yatırıyorum kendi kendine uyuyor.
Benim sütüm kesilir muhtemelen biraz zaman geçince gündüzleri sağamıyorum akşam ve gece emiyor o yüzden fazla kasmıyorum en fazla 5 6 ay kaldı, sonra komple bırakacağız artık ayakta sallatmiyor, yanımda uzanıp emerek uyuyor benimki de :)

Yaa ben de hiç sevmem aslında ama simdi havalar da soğuk mecbur, bende de var biraz hiç alistirmadim çünkü, millete kalsa kışın alttan hep kulotlu corap giydirecektim ama ben hep corapsiz gezdirdim valla :))
Ya cidden özgür ruh benim kız tamamen keyfine göre hareket ediyor.
Haklısın kuzum allah evladın da hayırlısını versin, gelecekle ilgili beklentim yok kendi ayakları üstünde dursun, mutlu huzurlu sağlıklı olsun yeter bana diyorum ama istemsiz yine insan istiyor

ben oğluma yürüyene kadar içlik niyetine külotlu çorap giydirmistim ama ben olsam giymezdim
olmazsa sen de aldığın çorabı degistirirsin ya:) çok çeşit var. yün corap falan denersin belki:)

aynen insan beklentiye girmek istemiyo çocukla ilgili ama olsa diye hayal kurmak da çok tatlı geliyo

Sen de mi ban yedin yoksaa
Hoşbuldum ben de özledim canım
Nasıl geçti hafta sonu?
İşebaşladım ya çok giremiyorum.
Çok iyiydi haftasını. Dün tiyatroya gittik eşimle bugünde kv kahvaltıya gittik sonra arkadaşlarımla görüştüm. Senin nasıldı?

Artık giyecek mecbur çıkaramıyor ya kafasına estiği gibi o yüzden rahatsız oluyor :)) bizim doktor aşırı usumedikce hasta olmaz ama terlerse hasta olur demişti o yüzden hiç fazla giydirmedim, hep evin ısısını ayarlamaya çalıştım
Zaten çok dışarı da çıkmadık geçen kış daha çok küçüktü, ama bu sene zorlanicaz gibi bakalım :))
İşebaşladım ya çok giremiyorum.
Çok iyiydi haftasını. Dün tiyatroya gittik eşimle bugünde kv kahvaltıya gittik sonra arkadaşlarımla görüştüm. Senin nasıldı?
Cok iyi olmus senin icin, ben hafta ici evde yokum diye hafta sonumu komple kızıma ayırdım, arkadaşımın düğünü vardı ona bile gidemedim zamanla alışırım inşallah ben de

Son düzenleme:
Aynen öyle yapıyorum biraz da dilim sert, gerçekten ağır konuşuyorum biliyorum ama dediğin gibi huy işte elimde değil

O zaman oda benim huyum bu der kabullenmeni bekler ki buda istediğin bişey değil. Sen onun değişmesini istediğin gibi kendinde değişebilmelisin.
Kendine inanan güvenen birinin varlığı güç veriyor insana hele eş daha da önemli bu durumda.

Herşey olacağına varıcak yıprandığınla kalıcaksın değer mi 3 günlük dünya için bu kadar kendini daraltmaya?

Hep bi temkinli gibisin her an bişey bekler gibi. Bırak lan bırakta su aksın yolunu bulsun.
Kötüyü çağırma.

İmza

Taytüyü

Evet sanki bir hata yapsın da boşayayım şunu diyorum değil mi :))
En son yaptığı bir hatadan dolayı annesi babası yüz çevirmişti buna, inanmamışlardı bir konuda. Ben tepkisiz kalınca sen de mi bana inanmıyorsun, sen de mi beni silip atacaksın tamamen, gidecek misin? Diye sorunca o kadar içim yandı ki. Belkide ona güvensem, ya da güvenmesem bile yüz çevirmesem o da değişmeye çalışacak.
Bilemiyorum taytüyü kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…