- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.034
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.381
Aa iyi o zaman canım ☺yok kuzum bize mail geldi kreş açık:) özel ya. çalışan anneler genelde bırakıyo. kapatsalar kimse vermez çocuğunu oraya. zaten öğretmenler calisiyomus ara tatilde. sadece öğrencilere tatil:)
Kendine herşeyi dert etmeyi acilen birakmalisinİnşallah ya aklı erdikçe zorlaşır diye korkuyorum açıkçası. Şubatta tekrar izne ayrilicam 2 aylığına, ondan sonrası zor olabilir biraz ☹ simdiki kalemim de çok güzel hakimim çok iyi, burada kalacaksam eğer izne ayrılınca yine yerim değişir diye de korkuyorum. Ahh ah ne olacak bilmem
Aa iyi o zaman canım ☺
Kendine herşeyi dert etmeyi acilen birakmalisin☺zaman herşeyin ilacı tatlım. Bence herşey yoluna girecek
Benim oğlan da ablasının saçını taramaya çalışıyor bulduğu tokalari gelip takıyorAminnn
Yaa ben de senin oğluna bayılıyorum ama hiç cesaret edemiyorum
Gerçekten çok tatlı yaa kız diye mi böyle bilmiyorum erkek olsaydı da belki böyle olurdu ama çok tatlı hareketleri var
Eline tarağı alıp saçını tarayıp duruyor toka takıyor ben hiç süslü değilim ama benim kız süslü olacak galiba
Benim oğlan da ablasının saçını taramaya çalışıyor bulduğu tokalari gelip takıyor
TosiaAh zaten onu bi birakabilsem :))
Baksana ise baslamayi o kadar dert ettim allaha sukur 3 hafta geçti sıkıntısız büyük bir problem olmadan. Ama yok tosia durur mu illa bi dert bulacak kendine
Ayyy kıyamamHahahaha yerim ısırırım vallahi
Gündüzleri kızım memme memme diyip duruyormuş uykusu gelince, babaannesine gidip bluzunu açmaya çalışıyormuş. Emerek uyuyor ya gecelerisonra bluzunu açınca da ufff diyip kapattırıyormuş
Deli benim kız yaa
Kız benimki hiç kız gibi değil ki yaakendisi isteyince toka takıyor ama onun dışında bana birşey taktirmiyor, şapka takmıyor toka takmıyor salkım saçak geziyor ortalıkta elbise giydirsem külotlu çoraba çıldırıyor giymeyecekmis valla herkes erkek zannediyor isimden dolayı da karıştıranlar oluyor :)) ama gidip gelip öpmesi sarılması, saç okşaması filan çok sevimli erkek olsa ben de haşarı hafif serseri bi tip isterdim zaten
Nazar değmesin senin de yakışıklı oğlusuna ❤ erkek çocuk annenin en büyük destekçisi bence büyüyünce çok şanslısın kuzum
Tosiasana kırmızı yaktim dur artik
I inessa armand beraber anlatalım samdan in canı kız çocuğu çeksinAllah'ım o bi lokmacik eliyle sac tarayıp tokai takiyoyaaaa tosiam Allah nazarlardan saklasin yaaa içim eridi su an
aman aman boşver benim oğlanıçok hasarı yaaa. kız çocuk kendini sevdiriyo ayrı bi tatlı oluyo bence hele seninki masallah Süphan Allah
A süpermiş. İnşAllah vardır ya.Ahh ahh inşallah durabilirim biraz kendimi toplayayım da psikologa gidicem zaten. Hatta bizim kurumda psikolog varmış sanırım çalışanlar için, bi araştırayım bakalım
Benim sütüm kesilir muhtemelen biraz zaman geçince gündüzleri sağamıyorum akşam ve gece emiyor o yüzden fazla kasmıyorum en fazla 5 6 ay kaldı, sonra komple bırakacağız artık ayakta sallatmiyor, yanımda uzanıp emerek uyuyor benimki de :)Ayyy kıyamambende daha alistiramadim ya. Bağırarak ağlıyor. 1 dakika falan emzirip yatırıyorum kendi kendine uyuyor.
ay ben de nefret ederdim külotlu çoraptan kasindirirdi her yerimibelki o da kasiniyodur be tosiam. terleme sorunu varsa normalde kesin kaşıntı yapıyodur huylaniyodur.
özgür ruh anacim senin kızbenim oğlan gibi siz bana bisey yapamazsiniz benim bedenim benim kararım diye geziyolar ortada resmen
benimkide babası gidip benle başbaşa kalınca eskiye döndübayadir tripliydi bana
valla benim eşim ite kaka ilgileniyo annesiyle tosiam:) o yüzden oglandan umudum yok. gelinim iyi olsunbide olursa hayırlı bı kızım olsun oğlan çocuğundan hayır yok
Benim sütüm kesilir muhtemelen biraz zaman geçince gündüzleri sağamıyorum akşam ve gece emiyor o yüzden fazla kasmıyorum en fazla 5 6 ay kaldı, sonra komple bırakacağız artık ayakta sallatmiyor, yanımda uzanıp emerek uyuyor benimki de :)
Yaa ben de hiç sevmem aslında ama simdi havalar da soğuk mecbur, bende de var biraz hiç alistirmadim çünkü, millete kalsa kışın alttan hep kulotlu corap giydirecektim ama ben hep corapsiz gezdirdim valla :))
Ya cidden özgür ruh benim kız tamamen keyfine göre hareket ediyor.
Haklısın kuzum allah evladın da hayırlısını versin, gelecekle ilgili beklentim yok kendi ayakları üstünde dursun, mutlu huzurlu sağlıklı olsun yeter bana diyorum ama istemsiz yine insan istiyor
İşebaşladım ya çok giremiyorum.Sen de mi ban yedin yoksaa
Hoşbuldum ben de özledim canım
Nasıl geçti hafta sonu?
Artık giyecek mecbur çıkaramıyor ya kafasına estiği gibi o yüzden rahatsız oluyor :)) bizim doktor aşırı usumedikce hasta olmaz ama terlerse hasta olur demişti o yüzden hiç fazla giydirmedim, hep evin ısısını ayarlamaya çalıştımben oğluma yürüyene kadar içlik niyetine külotlu çorap giydirmistimama ben olsam giymezdim
olmazsa sen de aldığın çorabı degistirirsin ya:) çok çeşit var. yün corap falan denersin belki:)
aynen insan beklentiye girmek istemiyo çocukla ilgili ama olsa diye hayal kurmak da çok tatlı geliyo
Cok iyi olmus senin icin, ben hafta ici evde yokum diye hafta sonumu komple kızıma ayırdım, arkadaşımın düğünü vardı ona bile gidemedimİşebaşladım ya çok giremiyorum.
Çok iyiydi haftasını. Dün tiyatroya gittik eşimlebugünde kv kahvaltıya gittik sonra arkadaşlarımla görüştüm. Senin nasıldı?
Aynen öyle yapıyorum biraz da dilim sert, gerçekten ağır konuşuyorum biliyorum ama dediğin gibi huy işte elimde değil
O zaman oda benim huyum bu der kabullenmeni bekler ki buda istediğin bişey değil. Sen onun değişmesini istediğin gibi kendinde değişebilmelisin.
Kendine inanan güvenen birinin varlığı güç veriyor insana hele eş daha da önemli bu durumda.
Herşey olacağına varıcak yıprandığınla kalıcaksın değer mi 3 günlük dünya için bu kadar kendini daraltmaya?
Hep bi temkinli gibisin her an bişey bekler gibi. Bırak lan bırakta su aksın yolunu bulsun.
Kötüyü çağırma.
İmza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?