Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam canım. Rezene var evde artık süt artırıcı ve gaz giderici ne varsa yiyip içeceğim Care yok ☺

kuzum ya burnumu sokmak gibi olmasin da rezene bebeklere iyi gelmiyo diye biliyorum. istersen rezene içme şimdilik. yani son zamanlarda araştırma yapmışlar. bebekler için uygun değilmiş anneler içmese iyi olur diye bişey vardı.

bı cezveye büyük bi su bardağı süt koy. içine üç dört tane kuru inciri küp küp doğrayıp at. kaynat beş dk ocakta. sonra tanelerini yiyip sütü iç. acayip güzel süt yapmıştı bende.
ben yatmadan önce yapiyodum gece sütüm olsun diye. humananin çayını e bebekten falan da alabilirsin. çocuk mağazalarında oluyo genelde. joker e bebek civil falan.

Amin hepimizin inşallah
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki güçlü göründüğüm için belkide. Şimdi boşanıyoruz desem kimse sorgulamaz dediğin gibi. Hem güçlü görüyorlar hem de sorgulayacak yakınlıkta kimsem kalmadı sanırım samdanim. 1 tane dayımın kızı var bana gerçekten yakın olan bir de erkek kardeşim. Babam ancak uzaktan ne oluyor r kızım birşeye ihtiyacın var mı diye sorar. Bakıyorum herkese iyi veya kötü dönebilecekleri bir baba evleri var, belki sorgularlar incelerler sıkarlar ama birileri var yani arkalarında. Evlenmeden önce de yalnızdım ama yine başım dara düşünce annem vardı, ona güveniyordum. Şimdi o da yok. Annem bana eşine güveneceksin kızım diyordu artık kendini yalnız hissetmeyeceksin, elini tutacaksın beraber yürüyeceksiniz diyordu. Şimdi görse bu günleri bilse bu halimi ne kadar üzülürdü. İnsanın kocasına güvenmemesi çok kötü bir duygu

Son cümlen çok ağır be kuzu. Kendin dedin şiddet yok alkol yok aldatma yok.

Yaptığı ciddi bişey ama onu tamamen yerin dibine sokmak gibi hissettiklerin.

Senin haklı olduğun şeyler çok fazla tabiki ne desem bilmiyorum

Elimde olsa keşke bonus, ben de güvenmek istiyorum ama ne zaman güvensem yanılttı beni hep. Sadece ben değil annesi de babası da güvenmiyor. Onlar birşey söylediğinde o kadar zoruma gidiyor o kadar üzülüyorum ki hiç istemezdim böyle olmasını. Annesinin söylediği birşeye yok artık daha neler x öyle birşey yapmaz demiştim, ama yaptı. Daha bir çok örneği var bunun.
Ben hiç istemem eşimin zor durumda kalmasını, kötü olmasını
Isterim ki benden de iyi olsun, ben ona sırtımı yaslayayım bileyim ki başım sıkışınca eşim var arkamda. Belki bu duyguyu ona hissettirsem o da farklı olacak, farklı düşünecek belki kendine güveni gelip düzeltecek bazı şeyleri ama beceremiyorum. O da hissediyor güvensizliğimi.

zamanla insan kendini yalnizlastiriyo tosiam ya. birinden biseyden aldığı yaralar birike birike yalnızlığa dönüşüyo. benim de kimse sorgulamaz karışmaz kararima. soracak kadar yakın görmüyorum artık kimseyi. sizleri görmedim hiç ama sizler daha samimisiniz cevremdeki insanlardan

annen de üzülürdü belki ama kimse çocuğuna aferin kızım ateşte yürüyosun devam et de demez. hele senin annen gibi güçlü bı kadın. sen de güçsüz olduğunu hissettiğin zamanlardan geçeceksin elbet. sorguladığın çok şey var ve olacak da. bazı insanlar çok düşünür tosiam. sen de öyle çok düşünen ince fikirli birisin. o yüzden çoğunun kahkaha atacağı şey sen de soru işareti oluyo.

biraz daha kendini rahat birakmaya çalış düşünmemek için de yalnizlastiriyo insan bazen kendini. çevrende insan olmayınca düşünecek sey de olmuyo çünkü

Estağfurullah samdanim 1 evladım var ama bunlar prematüre olunca başa sardık hepsini unuttum zaten günlük hayatta biraz dalgın ve heyecanlı bir tipim şimdi iyice dağıldim.. hiçbir zaman kriz ortamı yurutemedim.. hep güçsüz oldum. Şimdi de bazen ne yapacağımı bilmeden öylece bakiniyorum.

Sizlerin tavsiyeleri ilaç gibi benim için iyiki varsınız

Annem sağ olsaydı ya da ben annemi dinleseydim diyeyim, belki çok farklı olurdu herşey şimdi.
Evet belki bu kadar düşünmemek lazım, belki herseyi herkesi bu kadar kontrol altında tutmamak lazım orada yapıyoruz galiba hatayı.
Ben de sizi çok yakın görüyorum kendime, iyi ki varsınız hepiniz

I inessa armand kuzun nasıl? Alıştı mi calismana☺
kk birinci noteri tatlım sizin kreşte tatile girdi demi? Ne güzel tam alisiyordu

Kuzum iyi çok şükür iyice yürüyor artık, bütün gün koşuyoruz hala alışamadı gözüm, çok tatlı geliyor sarhoş gibi bi bakıyorum gelmiş peşimden koşa koşa :))
Çalışmama alıştı gibi canım, çok şükür babaannesiyle keyfi yerinde bu hafta sonu güzel geçti güzel oynadık :)

kuzum sen annesin herkesten herşeyden fazla su an gücün. lütfen böyle söyleme
ne zaman istersen burdayiz konuşuruz tavsiye veririz araştırırz hep birlikte. sen bugünleri asıp rahat ettiğinde göreceksin ne kadar büyük biseyin altından kalktığını
kızın nasıl peki:) iyi mi pıtırcık hanım

Oy yesinler onun ayaciklarinidaha da güzel olacak tatlım inşAllah

valla tosia bazı şeyler içten geliyo işte. o yüzden sana değiş şunu yap bunu yap diyemicem. senin karakterin bu. belki bir gün oturup konuşursunuz açıkça sakince. o zaman daha farklı olur herşey.

sen hep yutup sonra patlayıp yüzüne vuruyosun gibi geliyo bana o yüzden cesareti yok ve hata üstüne hata yapıyo duzelcem diye

asıl sen iyi ki varsın tosiam

I inessa armand kuzun nasıl? Alıştı mi calismana☺
kk birinci noteri tatlım sizin kreşte tatile girdi demi? Ne güzel tam alisiyordu

yok kuzum bize mail geldi kreş açık:) özel ya. çalışan anneler genelde bırakıyo. kapatsalar kimse vermez çocuğunu oraya. zaten öğretmenler calisiyomus ara tatilde. sadece öğrencilere tatil:)

Oy yesinler onun ayaciklarinidaha da güzel olacak tatlım inşAllah

İnşallah ya aklı erdikçe zorlaşır diye korkuyorum açıkçası. Şubatta tekrar izne ayrilicam 2 aylığına, ondan sonrası zor olabilir biraz simdiki kalemim de çok güzel hakimim çok iyi, burada kalacaksam eğer izne ayrılınca yine yerim değişir diye de korkuyorum. Ahh ah ne olacak bilmem

Aynen öyle yapıyorum biraz da dilim sert, gerçekten ağır konuşuyorum biliyorum ama dediğin gibi huy işte elimde değil

oy ben onu yerim yaaa Allah ayağına taş degdirmesin inşallah
sen anlattıkça kız çocuk istiyorum tosia
bana ikinci çocuğu yaptıracak kişi senin kız galiba

oy ben onu yerim yaaa Allah ayağına taş degdirmesin inşallah
sen anlattıkça kız çocuk istiyorum tosia
bana ikinci çocuğu yaptıracak kişi senin kız galiba

Aminnn
Yaa ben de senin oğluna bayılıyorum ama hiç cesaret edemiyorum
Gerçekten çok tatlı yaa kız diye mi böyle bilmiyorum erkek olsaydı da belki böyle olurdu ama çok tatlı hareketleri var
Eline tarağı alıp saçını tarayıp duruyor toka takıyor ben hiç süslü değilim ama benim kız süslü olacak galiba

Aynen öyle yapıyorum biraz da dilim sert, gerçekten ağır konuşuyorum biliyorum ama dediğin gibi huy işte elimde değil

ben de yüzyüze konusamazdim eskiden:) o yüzden mesaj yazardim uzun uzun. sonradan konusabildim:) istersen sen de yaz uzun uzun tosiam. içindeki minik kartopu çığ olmadan ikaz et içinden at. sana da zarar böyle yoruluyosun gönlün yoruluyo.

çare arayabilirsin kendini en iyi sen taniyosun. karakterden kaynaklanan zorluklarin hayatini sarpa sarmasina izin verme

Allah'ım o bi lokmacik eliyle sac tarayıp tokai takiyo yaaaa tosiam Allah nazarlardan saklasin yaaa içim eridi su an

aman aman boşver benim oğlanı çok hasarı yaaa. kız çocuk kendini sevdiriyo ayrı bi tatlı oluyo bence hele seninki masallah Süphan Allah

Kız benimki hiç kız gibi değil ki yaa kendisi isteyince toka takıyor ama onun dışında bana birşey taktirmiyor, şapka takmıyor toka takmıyor salkım saçak geziyor ortalıkta elbise giydirsem külotlu çoraba çıldırıyor giymeyecekmis valla herkes erkek zannediyor isimden dolayı da karıştıranlar oluyor :)) ama gidip gelip öpmesi sarılması, saç okşaması filan çok sevimli erkek olsa ben de haşarı hafif serseri bi tip isterdim zaten
Nazar değmesin senin de yakışıklı oğlusuna erkek çocuk annenin en büyük destekçisi bence büyüyünce çok şanslısın kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…