- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.361
Tamam canım. Rezene var evde artık süt artırıcı ve gaz giderici ne varsa yiyip içeceğim Care yok ☺
aynı düşünüyorum seninle tamameno yüzden anlıyorum da yaşadığın durumu.
zaten sen çok aklı başında bi kadınsın. sen bişeye karar verdiğinde kimsenin sorgulayacagini düşünmüyorum. sorgulayan da cahillikten gelen laflar ettiginden sorgular.
Allah işini gücünü rast getirsin. inşallah evliliğin de gönlüne göre olur eşin aklını başına toplar
Amin hepimizin inşallah ❤
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki güçlü göründüğüm için belkide. Şimdi boşanıyoruz desem kimse sorgulamaz dediğin gibi. Hem güçlü görüyorlar hem de sorgulayacak yakınlıkta kimsem kalmadı sanırım samdanim. 1 tane dayımın kızı var bana gerçekten yakın olan bir de erkek kardeşim. Babam ancak uzaktan ne oluyor r kızım birşeye ihtiyacın var mı diye sorar. Bakıyorum herkese iyi veya kötü dönebilecekleri bir baba evleri var, belki sorgularlar incelerler sıkarlar ama birileri var yani arkalarında. Evlenmeden önce de yalnızdım ama yine başım dara düşünce annem vardı, ona güveniyordum. Şimdi o da yok. Annem bana eşine güveneceksin kızım diyordu artık kendini yalnız hissetmeyeceksin, elini tutacaksın beraber yürüyeceksiniz diyordu. Şimdi görse bu günleri bilse bu halimi ne kadar üzülürdü. İnsanın kocasına güvenmemesi çok kötü bir duygu
Son cümlen çok ağır be kuzu. Kendin dedin şiddet yok alkol yok aldatma yok.
Yaptığı ciddi bişey ama onu tamamen yerin dibine sokmak gibi hissettiklerin.
Senin haklı olduğun şeyler çok fazla tabiki ne desem bilmiyorum
Amin hepimizin inşallah ❤
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki güçlü göründüğüm için belkide. Şimdi boşanıyoruz desem kimse sorgulamaz dediğin gibi. Hem güçlü görüyorlar hem de sorgulayacak yakınlıkta kimsem kalmadı sanırım samdanim. 1 tane dayımın kızı var bana gerçekten yakın olan bir de erkek kardeşim. Babam ancak uzaktan ne oluyor r kızım birşeye ihtiyacın var mı diye sorar. Bakıyorum herkese iyi veya kötü dönebilecekleri bir baba evleri var, belki sorgularlar incelerler sıkarlar ama birileri var yani arkalarında. Evlenmeden önce de yalnızdım ama yine başım dara düşünce annem vardı, ona güveniyordum. Şimdi o da yok. Annem bana eşine güveneceksin kızım diyordu artık kendini yalnız hissetmeyeceksin, elini tutacaksın beraber yürüyeceksiniz diyordu. Şimdi görse bu günleri bilse bu halimi ne kadar üzülürdü. İnsanın kocasına güvenmemesi çok kötü bir duygu
Estağfurullah samdanim 1 evladım var ama bunlar prematüre olunca başa sardık hepsini unuttum zaten günlük hayatta biraz dalgın ve heyecanlı bir tipim şimdi iyice dağıldim.. hiçbir zaman kriz ortamı yurutemedim.. hep güçsüz oldum. Şimdi de bazen ne yapacağımı bilmeden öylece bakiniyorum.kuzum ya burnumu sokmak gibi olmasin da rezene bebeklere iyi gelmiyo diye biliyorum. istersen rezene içme şimdilik. yani son zamanlarda araştırma yapmışlar. bebekler için uygun değilmiş anneler içmese iyi olur diye bişey vardı.
bı cezveye büyük bi su bardağı süt koy. içine üç dört tane kuru inciri küp küp doğrayıp at. kaynat beş dk ocakta. sonra tanelerini yiyip sütü iç. acayip güzel süt yapmıştı bende.
ben yatmadan önce yapiyodum gece sütüm olsun diye. humananin çayını e bebekten falan da alabilirsin. çocuk mağazalarında oluyo genelde. joker e bebek civil falan.
zamanla insan kendini yalnizlastiriyo tosiam ya. birinden biseyden aldığı yaralar birike birike yalnızlığa dönüşüyo. benim de kimse sorgulamaz karışmaz kararima. soracak kadar yakın görmüyorum artık kimseyi. sizleri görmedim hiç ama sizler daha samimisiniz cevremdeki insanlardan
annen de üzülürdü belki ama kimse çocuğuna aferin kızım ateşte yürüyosun devam et de demez. hele senin annen gibi güçlü bı kadın. sen de güçsüz olduğunu hissettiğin zamanlardan geçeceksin elbet. sorguladığın çok şey var ve olacak da. bazı insanlar çok düşünür tosiam. sen de öyle çok düşünen ince fikirli birisin. o yüzden çoğunun kahkaha atacağı şey sen de soru işareti oluyo.
biraz daha kendini rahat birakmaya çalışdüşünmemek için de yalnizlastiriyo insan bazen kendini. çevrende insan olmayınca düşünecek sey de olmuyo çünkü
I inessa armand kuzun nasıl? Alıştı mi calismana☺
kk birinci noteri tatlım sizin kreşte tatile girdi demi? Ne güzel tam alisiyordu
Estağfurullah samdanim 1 evladım var ama bunlar prematüre olunca başa sardık hepsini unuttum zaten günlük hayatta biraz dalgın ve heyecanlı bir tipim şimdi iyice dağıldim.. hiçbir zaman kriz ortamı yurutemedim.. hep güçsüz oldum. Şimdi de bazen ne yapacağımı bilmeden öylece bakiniyorum.
Sizlerin tavsiyeleri ilaç gibi benim için iyiki varsınız ❤❤❤
Oy yesinler onun ayaciklariniKuzum iyi çok şükür iyice yürüyor artık, bütün gün koşuyoruzhala alışamadı gözüm, çok tatlı geliyor sarhoş gibi bi bakıyorum gelmiş peşimden koşa koşa :))
Çalışmama alıştı gibi canım, çok şükür babaannesiyle keyfi yerinde bu hafta sonu güzel geçti güzel oynadık :)
Annem sağ olsaydı ya da ben annemi dinleseydim diyeyim, belki çok farklı olurdu herşey şimdi.
Evet belki bu kadar düşünmemek lazım, belki herseyi herkesi bu kadar kontrol altında tutmamak lazım orada yapıyoruz galiba hatayı.
Ben de sizi çok yakın görüyorum kendime, iyi ki varsınız hepiniz ❤
I inessa armand kuzun nasıl? Alıştı mi calismana☺
kk birinci noteri tatlım sizin kreşte tatile girdi demi? Ne güzel tam alisiyordu
Oy yesinler onun ayaciklarinidaha da güzel olacak tatlım inşAllah
valla tosia bazı şeyler içten geliyo işte. o yüzden sana değiş şunu yap bunu yap diyemicem. senin karakterin bu. belki bir gün oturup konuşursunuz açıkça sakince. o zaman daha farklı olur herşey.
sen hep yutup sonra patlayıp yüzüne vuruyosun gibi geliyo banao yüzden cesareti yok ve hata üstüne hata yapıyo duzelcem diye
asıl sen iyi ki varsın tosiam
Kuzum iyi çok şükür iyice yürüyor artık, bütün gün koşuyoruzhala alışamadı gözüm, çok tatlı geliyor sarhoş gibi bi bakıyorum gelmiş peşimden koşa koşa :))
Çalışmama alıştı gibi canım, çok şükür babaannesiyle keyfi yerinde bu hafta sonu güzel geçti güzel oynadık :)
oy ben onu yerim yaaaAllah ayağına taş degdirmesin inşallah
sen anlattıkça kız çocuk istiyorum tosia
bana ikinci çocuğu yaptıracak kişi senin kız galiba
Aynen öyle yapıyorum biraz da dilim sert, gerçekten ağır konuşuyorum biliyorum ama dediğin gibi huy işte elimde değil
Aminnn
Yaa ben de senin oğluna bayılıyorum ama hiç cesaret edemiyorum
Gerçekten çok tatlı yaa kız diye mi böyle bilmiyorum erkek olsaydı da belki böyle olurdu ama çok tatlı hareketleri var
Eline tarağı alıp saçını tarayıp duruyor toka takıyor ben hiç süslü değilim ama benim kız süslü olacak galiba
Allah'ım o bi lokmacik eliyle sac tarayıp tokai takiyoyaaaa tosiam Allah nazarlardan saklasin yaaa içim eridi su an
aman aman boşver benim oğlanıçok hasarı yaaa. kız çocuk kendini sevdiriyo ayrı bi tatlı oluyo bence hele seninki masallah Süphan Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?