- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.341
Ya Allah ta seni güldürsün emi madonnamkızım bile merak edip geldi anne neye gülüyorsun bende bakayım diye
Yok ya. Şair özlemekte sevgiye dahil der ama ben özlem sevmedim
Canım gaz yapabilir dikkat et. Olmazsa rezene çayı iç.
Kız benim mesaja neden cevap vermedinEvet gaz için kimyon rezene anason karışımı bir çay hazırlatti esim aktardan, ona da bak mutlaka hem sütü arttırıcı etkisi de varmış sanırım
Kız benim mesaja neden cevap vermedin
Sana geri dön dedim ben kayboldum
Hoşgeldin kuzum valla özledim seni
Tamam şimdi olduAy yeni gördüm
Özlemek güzel de işte kavuşmamak kötü :) özleyip sonra kavuşuyorsan tamam
Tamam şimdi oldu
Neden kardeş değil kuzen değil de görümce? Anlatsana banaKeşke sen benim görümcem olsaydın Limonsuz, çok şeker bi insansin :)
Oturur bol bol limonsuz çay içerdik, kıtlama
Neden kardeş değil kuzen değil de görümce? Anlatsana bana
Gel gel çayım varama ben şeker kullanmıyorum
Ayyy iltifat etmişsin kaçırmışımKeşke sen benim görümcem olsaydın Limonsuz, çok şeker bi insansin :)
Oturur bol bol limonsuz çay içerdik, kıtlama
Ayyy iltifat etmişsin kaçırmışım
Tamam o zaman seve seve görümcen olabilirimYa ne bileyim memleketten dolayı öyle geldi aklıma galibabir de ben şimdi eşimin ailesine daha yakınım ya, kuzenlerimle filan pek görüşemiyoruz biraz uzağız mesafe olarak :))
Tam cevap yazacaktım baktım mesaj gitmisBen de sana kızayım mı şimdi niye ona cevap vermiyorsun diye
Tam cevap yazacaktım baktım mesaj gitmisduzenleyeyim dedim baktım kalp bırakmışsın bozmiyim dedim. Oldu mu
Ben vazgeçtim valla kuzum bilezikten bilmem neyden, borcumu ödeyeyim kimseye muhtaç olmayayım yeter bana.
Artık gözümde yok ne evlilik ne aile ne yuva ne yalan söyleyeyim, kızım biraz daha büyüsün de bakarım artık duruma. Sindiremediğim yorulduğum bunaldığım çok şey var. Onun da haline üzülüyorum ama artık içimde ölmüş birseyler galiba.
benim de içimde çok sey ölmüştü tosiameğer eşin cabalarsa hersey dirilmese de çoğu şey aşılıyo iz kalmiyo kalıyo. bazı şeyler kayıp kalmaya devam da ediyo. ama yalnız olsan da başkası olsa da onlar çok unutulacak şeyler değildir tahminim
eğer eşinin çabasını görürsen elinden tut. bilmediği çok şey var demekki. öğrenmesine fırsat ver yol göster. biliyorum yorgun bazı şeyleri tüketmiş bi insana bunları söylemek de çok mantıklı değil. ama sen zaten sabırlı bi insansın. daha çok yeni herşey. yeni yeni kuruyosun düzeniniönce düzenini kur kafanı dinle. sonra bakarsin duruma göre. Allah hakkında en hayırlı olanı versin tosiam
Zamanla düzeleceğini bilsem beklerim, 5 sene de beklerim 10 sene de beklerim
Kendim için değil sırf kızım babasıyla beraber büyüsün diye beklerim sonuçta dayak yok şiddet yok, küfür yok aldatma yok
Mutluyken çok mutluyuz bir sıkıntımız yok yani. Ama işte sanki ben bazı şeyleri sineye çekmeye çalıştıkça o daha beter olacak gibi hissediyorum. dediğin gibi zaman kuzum, zamanla anlarım ancak
İnsallah akıllarını başlarına toplarlar ne diyeyim
Tamam canım. Rezene var evde artık süt artırıcı ve gaz giderici ne varsa yiyip içeceğim Care yokCanım gaz yapabilir dikkat et. Olmazsa rezene çayı iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?