Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet gaz için kimyon rezene anason karışımı bir çay hazırlatti esim aktardan, ona da bak mutlaka hem sütü arttırıcı etkisi de varmış sanırım

Ben de özledim sizi yaa
Okumaya çalıştım hepsini okuyamasam da, C Calcifer tulaaaay noolur geri dön demiş ona çok güldüm özellikle
Sana geri dön dedim ben kayboldum
Hoşgeldin kuzum valla özledim seni

Keşke sen benim görümcem olsaydın Limonsuz, çok şeker bi insansin :)
Oturur bol bol limonsuz çay içerdik, kıtlama
Neden kardeş değil kuzen değil de görümce? Anlatsana bana
Gel gel çayım var ama ben şeker kullanmıyorum

Neden kardeş değil kuzen değil de görümce? Anlatsana bana
Gel gel çayım var ama ben şeker kullanmıyorum

Ya ne bileyim memleketten dolayı öyle geldi aklıma galiba bir de ben şimdi eşimin ailesine daha yakınım ya, kuzenlerimle filan pek görüşemiyoruz biraz uzağız mesafe olarak :))

Ya ne bileyim memleketten dolayı öyle geldi aklıma galiba bir de ben şimdi eşimin ailesine daha yakınım ya, kuzenlerimle filan pek görüşemiyoruz biraz uzağız mesafe olarak :))
Tamam o zaman seve seve görümcen olabilirimzaten yengelerimde beni çok severler

Tam cevap yazacaktım baktım mesaj gitmis duzenleyeyim dedim baktım kalp bırakmışsın bozmiyim dedim. Oldu mu

Açıklama güzel evet beğendim :))
Yaa severler tabi hoş bir insansın sen, gözümde çok tatlı güler yüzlü bir kadın canlanıyor seni düşününce :)

benim de içimde çok sey ölmüştü tosiam eğer eşin cabalarsa hersey dirilmese de çoğu şey aşılıyo iz kalmiyo kalıyo. bazı şeyler kayıp kalmaya devam da ediyo. ama yalnız olsan da başkası olsa da onlar çok unutulacak şeyler değildir tahminim

eğer eşinin çabasını görürsen elinden tut. bilmediği çok şey var demekki. öğrenmesine fırsat ver yol göster. biliyorum yorgun bazı şeyleri tüketmiş bi insana bunları söylemek de çok mantıklı değil. ama sen zaten sabırlı bi insansın. daha çok yeni herşey. yeni yeni kuruyosun düzenini önce düzenini kur kafanı dinle. sonra bakarsin duruma göre. Allah hakkında en hayırlı olanı versin tosiam

Zamanla düzeleceğini bilsem beklerim, 5 sene de beklerim 10 sene de beklerim
Kendim için değil sırf kızım babasıyla beraber büyüsün diye beklerim sonuçta dayak yok şiddet yok, küfür yok aldatma yok
Mutluyken çok mutluyuz bir sıkıntımız yok yani. Ama işte sanki ben bazı şeyleri sineye çekmeye çalıştıkça o daha beter olacak gibi hissediyorum. dediğin gibi zaman kuzum, zamanla anlarım ancak

İnsallah akıllarını başlarına toplarlar ne diyeyim

aynı düşünüyorum seninle tamamen o yüzden anlıyorum da yaşadığın durumu.

zaten sen çok aklı başında bi kadınsın. sen bişeye karar verdiğinde kimsenin sorgulayacagini düşünmüyorum. sorgulayan da cahillikten gelen laflar ettiginden sorgular.

Allah işini gücünü rast getirsin. inşallah evliliğin de gönlüne göre olur eşin aklını başına toplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…