Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yakın ve uzak

Geceniz hayrolsun, ferah caylariniz kahveleriniz olsunnn

Ben geldim dostlar dusmanlar
Nasilsiniz iyimisin bugun pek giremedim I inessa armand skntlarn vardi iyimisin Allah feraha cikarsin insallah

İyiyim canım şükür, amin inşallah
Sen nasılsın?

Vesselam bir kulaç daha atsam karadayım hepsinin yeri ayrı.

Öyle valla, kolerayla boşanmaları hakkında ne düşünüyorsun, geçenlerde youtube a kolera yazdım bi şarkısını dinlemek için kadının 1 saatlik storyleri çıktı önüme, sago beni dövdü falan diye küfürlü paylaşımları falan var görünce şok oldum

Hiç bi zaman net bi fikrim olamıycak kim haklı diye.
Sago zararsız adam diyemem içinden çıkan şarkılardan daha fazlası var o adamda.
Ama noldu bilmiyoruz tabi.

Varsa yoksa ona yazılmış sevilmiş bide hergele

Bende iyiyim cnm sevndim iyi olmana kuafore gitmissin ne yaptirdin bakalm

Fön çektirdim canım ya, halim yoktu duzlestirmekle filan ugrasmaya. Duz olmadan da kullanamam su an hala kısa biraz

banada pek inandırıcı gelmedi zaten koleranın çektiği videolar, bir de onların ilişkilerinin başlama şekillerini ceza bir kere anlatmıştı Kolera ayartmış Sagocuğumu bildiğin, o yüzden ben niyeyse Sagomu hiç suçlu göremiyorum

Bi deli biz değiliz yakın ve uzaktan bahsedince önüme geldi

Canım taşındın bitti mi? Allah kolaylık versin inşallah.
Kötü zamalar geçirdim derken inşallah bebişin iyidir canım dikkat et lütfen Allah korusun seni de bebeğini de❤

Cümleten Selamlar arkadaşlar

Uzun zaman sonra yeniden geldim.
Her yokluğumda halimi soran K Kendinisevenbirii ve girmesemde yinede her posta etiketleyen B Brunello Cicinelli çok teşekkür ederim. Gözümden kaçan mesaj veya etiket varsa affola canlarım.

Gelelim neden yoktuma....

Taşınalı 1 ayı geçti şuan. Gayet memnundum yeni evimden. Yalnız taşındığım hafta büyük bi trafik kazası atlattım tek başıma araç kullanırken. Hamdolsun ben ve bebeğim iyi. Ama uzun süre etkisinden çıkamadım. Çok kötüydü gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bu sebebten yoktum aranızda işte.....

Sizler nasılsınız? Neler değişti çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Günaydın herkese

Canım çok geçmiş olsun kaza için, hoşgeldin. İnşallah daha iyisindir.

çok büyük geçmiş olsun...

günaydın cümleten

Kertenkelelerim günaydın
Malesef işler çok yolunda gitmiyor. Annem bendeydi bugün gidecekti. Ama bazı sebeplerden ötürü öğle gidecek. Bende o gitmeden testi yapamam. Yani gitmesini beklicem.
Sabah yaparım demiştim diye haber vermeye geldim. Merak etmeyin kertenkelelerim.
Öğleye kadar çişimi tutmaya çalışıcam ama başaramayabilirim
Tabi bide ben daha testi alamadım nöbetçi eczanede istediğim markadan yoktu. Bugün başka bir eczaneye bakıcam
Zaten içimde kötü bir hisle kalktım bugün. Kötü kötü rüyalar gördüm. Bir rüyamda reglim gelmişti, diğerlerinde de abuk sabuk şeyler. Yüreğim daralıyor nedense bugün.. Bir sıkıntı var içimde ama hayrolsun..
Testi yaparsam toplu etiket yaparım sonuca kuzularım.

günaydın Cicimm
aslında en ideali ilk idrarla yapılan ama hcg baya yükselmişse günün her saatinde de yapabilirsin, birde almışken 1 değilde 2 yada 3 tane al. Bakarsın geç döllenme vs.olur adetin gecikir tekrar tekrar almak zorunda kalabilirsin. Yakın olaydık bende tonla var verirdim sana, ovulasyonların yanında gelenlerden
bu dönemde ister istemez çok kafaya takıyoruz, ama biraz gevşe kuzum rahatlat kendini, şöyle düşün 3 sene 5 sene 10 sene uğraşanlar var, Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah ❤

Geçmiş olsuun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…