Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cici sen ne düşünüyorsun öğretmenler günü hediye vs hakkında?
Abartılmaması gerektiğini düşünüyorum negom. Velilerin okula gelip öpüp kutlaması cidden yeter. Gelmiyorsa araması.. Çocukların aynı şekilde sınıfa girdiğimde hep bir ağızdan öğretmenler gününüz kutlu olsun demesi
Kutlamayan olunca cidden kırılıyorum. Ama hediye vesaire işleri de beni geriyor. Mahcup ve kötü hissettiriyor. Hep uyarmama rağmen hep de birşey yapıyorlar. Daha cuma günü sınıf annesi attı mesaj pazartesi size süprizimiz var Veliler olarak diye
İçim ürperdi yemin ederim. Dil döktüm ettim sadece kalp atmış bana kadın, sanırım ikna olmadığına dair bir işaret
Korku ve dehşetle bekliyorum
Hoşgeldin tosim
Tam da zamanında yetiştin
Ben dedim ama üyelik iptali etmez diye. Emindim ban yediğinden. Banlayanların kibleri bozulsun inşallah

İçimdeki sıkıntı çıkmaz diye değil büşom cidden kafaya takmadım. Sıkıntım nedensiz. Yüreğim daralıyor. Dün yine biraz geyşamla tartışma yaşadık. Belki ondandır.
Ne test yapmak ne de süpriz yapmaya hevesim kalmadı.

of ya niye böyle yapıyor ki
kıyamam sana

sonunda tatlıya bağlamanıza sevindim
eee yaptın mı testtt
günaydın yorucu bir pazar gününden sonra

senin hazır olman her şeyden önemli kuzum ❤
inşallah hayırlısı olsun hakkında ❤
Hazır olmasına hazırdım da geyşayla çocuk yapma fikrinden tamamen uzaklaştım
Ben yakında bu adamı boşarım muhtemelen.
Çocuk arada ziyan zebil olmasın.

sonunda tatlıya bağlamanıza sevindim
eee yaptın mı testtt
günaydın yorucu bir pazar gününden sonra
Tatlıya bağladık da noldu, efes zengin oldu
Dün yine yedik birbirimizi.
Yapmadım daha test. Öğle yapacağım.

Bende aynı düşüncedeyim canım, manevi olarak yapılan hediyeler hoşuma gidiyor benimde, şiir okusunlar, çiçek vs, biz hiç öyle abartı hediye almadık hatta ilk kez hediye alıcaz, hep çiçek şiir okutma, süs yaptık vs, pasta onu da çocuklar da mutlu olsun diye.
İlk yıl tema vakfına fidan bağışlamıştık adına gibi gibi

Tatlıya bağladık da noldu, efes zengin oldu
Dün yine yedik birbirimizi.
Yapmadım daha test. Öğle yapacağım.

Tatlım o kadar kafasına taktığına göre belki de çok gergindir o da, ne yapacağını ne diyeceğini bilemeyip sana sarıyordur. Şu süreci atlatana kadar kafana takmamaya çalış, sonra devam ederse beyninin pekmezini akıtırsın

Hazır olmasına hazırdım da geyşayla çocuk yapma fikrinden tamamen uzaklaştım
Ben yakında bu adamı boşarım muhtemelen.
Çocuk arada ziyan zebil olmasın.

tövbe tövbeee pazartessi sendromu ekstra mı vurdu Cicimm ne boşanması Allah Allahhh
Sen biraz kafanı toparla, kendine vakit ayır alışveriş falan yap kuzum, bir de aranız kötü olduğu zamanlar şunu düşün biz neleri atlattık bunu da atlatırız Bak az çok anlattın bizde okuduk ne zor şartlardan buralara gelmişsiniz ne kadar güzel bir ilişkiniz var Tüğğm negatif enerjiyi atıyoruzz pozitif enerjileri içimize çekiyoruz bu sabah

bu sefer şuçlu kim sebeb me oldu
Tabiki geyşa
Öncelikle şunu söylemem lazım bizim telefonlar hep ortadadır. O benimkini kendiki gibi kullanır, ben onunkini. Zaten sosyal medya hesaplarımız da ortak.
Birkaç gündür ByNkoaLa ile wp da gebelik testi ve şayet pozitifse yapacağım sürprize dair planlama yapıyoruz. Geyşa da son birkaç aydır telefonumu eline hiç almadığı için ben bu msjları silmedim. Aklıma bile gelmedi açıkçası.
Dün misafirlikten geldik. Telefonu yatağa attım üstümü değiştiriyordum. Bir baktım telefonum elinde, almaz almaz alacağı tutmuş. Kendikinin şarjı bitmiş İnstagrama bakacakmış.
Bende bir hışımla çektim elinden. Şaşırıp kaldı. Neden yaptın bunu dedi. İstemiyorum bakmanı dedim. Parladı, celallendi ve beni şoka sokan şu ki resmen sorguladı. Bir bildiği vardır demedi. Resmen altında birşeyler aradı. Benim de ağrıma gitti ağlamaya başladım. Ben 8 yıldır senin güvenini kıracak ne yaptım diye ufak çaplı bir sinir krizi geçirmiş olabilirim.
Sonra pişman oldu ben sana öyle birşey ima etmedim sadece aramızda böyle şeyler olmasını istemiyorum sen benden telefonunu saklamazdın falan dedi.
Yarın test yapıp pozitifse süpriz yapacaktım diyip vicdan azabı çektirmemek için kendimi zor tuttum.
Tutmasına tuttum da heves meves kalmadı.
@BUSR4
@Negohatun

Yaa yine oldu ki
1 üst mesajda açıkladım kuzular. Etiket çıkmadı.

Ovvv kötü olmuş evet, işte senin onu kıskandığın gibi o da seni kıskandı demek ki canım öyle düşün bence, aynı hareketi o yapsa senin tepkin nasıl olurdu ona?

Hiiii Cicim
Ben olsam o vicdan azabını çektirirdim
Valla iyi tutmuşsun kendini, bak nasıl çok seviyorsun ki sürprizi bile bozmamışsın ama onun düşündüğüne bak, tabi ki sen haklısın kuzum

çok geçmiş olsun, Rabbim esirgemiş, Allah tekrarını göstermesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…