Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ovvv kötü olmuş evet, işte senin onu kıskandığın gibi o da seni kıskandı demek ki canım öyle düşün bence, aynı hareketi o yapsa senin tepkin nasıl olurdu ona?
Hiiii Cicim
Ben olsam o vicdan azabını çektirirdim
Valla iyi tutmuşsun kendini, bak nasıl çok seviyorsun ki sürprizi bile bozmamışsın ama onun düşündüğüne bak, tabi ki sen haklısın kuzum
Ona sorsanız öyle birşey düşünmemişmiş.. Ama düşündüğü kabak gibi okunuyordu yüzünden.
Negom o yapsa ben bu tepkiyi verirdim çünkü geçmişte telefonunda çok da kötü olmayan ama kötü sınırlarına dahil edilebilir birşey yakalamıştım.
Ama ben güven sarsacak en ufak birşey yapmadım yapmam da. Beni böyle mi tanıdı da bu tepkiyi verdi.
Bir bildiği vardır diyecek güveni verdiğimi zannederdim hep.
Bilmiyorum şok geçirdim.
Test pozitif çıkarsa ambiyans hatrına konuyu ötelemek zorunda kalacağım ama negatif çıkarsa yapacağımı biliyorum ben ona.

Seni tebrik ediyorum cici ben ambiyans falan demez mahvederdim her şeyi, sonrada çok pişman olurdum.
Bencede test sonucuna göre yap yapacağını

Bonus un yazdıklarına dibine kadar katılıyorum.
İmza :Kirpi oku

Canım adem güneş bırak ve rahatla kitabını hemen al ve oku, çok acil. Senin eşine tepkilerin, duygularının çoğu çocukluğun ve ailenle yaşadıkların ile alakalı, ben okurken yuh harbi öyle dedim hep.

Patilim benim için gelen ayacıklarına kurban
geyşa ile yedik birbirimizi dün gece.
Testlik havam yok zaten negatif çıksa da adamı parça pinçik etsem diye düşünür oldum.
Annem bende, öğlen gidecek. Bende çıkıp test alacağım daha.
Öğle yaptığım zaman sonucu toplu etiketle paylaşırım.

Çok yükseldi kuzum. Tepkisini görsen böyle düşünmezdin muhtemelen.
O fevri davrandı

Hiç de sevmem o adamı ama hatırın için alıp okuyacağım söz

Çok yükseldi kuzum. Tepkisini görsen böyle düşünmezdin muhtemelen.
O fevri davrandı
Biliyorum, anlayabiliyorum.
Ama kendini onun yerine koyar mısın 2 dakika ?
Telefonlar sürekli ortada diyorsun herkes birbirinin telefonunu kullanıyor diyorsun şuana kadar hiç tepki vermeyip o an öyle bir tepki okey yanlış.
Ama o sana aynısını yapmış olsaydı? sen onun telefonu aldığına elinden bir hışımla telefonu geri alsaydı sana istemiyorum bakmanı vs dese? ne hissedersn. Ne anlarsın değil, ne hissedersin ?
o an mantık ve kalp aynı anda işlemez brom, seven insan için mantık kurmak o nokta da zordur. Ben biraz gerçekçi bakıyorum. Bence kim olsa aynı tepkiyi verir, eşlerden biri telefonu sert şekilde çekip snrada bakmanı istemiyorum dediğinde diğer eş aa tmm cnm ozaman kusura bakma diyemez :) çünkü siz bu telefonu sürekli kurcalıyorsunuz ilk değildi.
Sorgulaması belki okey evet haklısın, ama eniştenin de haklılık payı yok değil.
Ve inan sana güvenmediği için değil, o an mantık kuramadığı için sorgulamıştır.

B Brunello Cicinelli ulan hani test hani sabab çişi stresten birbirinizi yiyosunuz sersemler
Şu halde bile güldürdün
Anam bende. Güya sabah gidecekti. Bende onla çıkıp testimi alıp gelip yapacaktım.
Öğle gitmeye karar verdi. Bende olmaz sabah git diyemiyorum
Tutuyorum çişimi. Çiş torbam patlıcak daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum.
Patlamış idrar torbamın ameliyatı cemiyeti davetiyesini yakında paylaşırım.

Diyosun
Katil olmamam için mi söylüyorsun tüm bunları

Yav o test neden hala evde temin edilmiş değil? Sen gebelik düşünüyosun evde olacak artık.
Anan senin anan anlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…