- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.601
Tempo mu tutalım yap yap diyeEki Görüntüle 2555678
İnternetteki fiyatın 2 katı fiyat söyledi eczanebende ona göre parayla gitmiştim 2 tane alacaktım ama 1 tane alabildim.
Artık ne çıkarsa bahtıma
Yaptığım zaman sonucu atacağım kertenkelelerim. Çok gergin hissediyorum. Relax olurum sanmıştım ama relax olamıyorum şuan.
Her an da yapabilirim öğle de yapabilirim.
Dua edin kalp krizi geçirmiyim.
Negatif çıkacağına dair his kapladı zaten
Aman çıkarsa da çıksın napayım geyşayı yolmamama bir engel kalmamış olur
Hadi görüşürüz bakalım
Bak kalbim atiooo gupppp guppp gupppp diyeherkeşler heyecan ile bekliyorudu
Rossss acayip heyecanlandir di giiiTempo mu tutalım yap yap diye
Yahu dilimde tüy bitti tüy
Tempo mu tutalım yap yap diye
Yahu dilimde tüy bitti tüy
topik çıldırdı de ona wp'Den
Ondan daha gergin heycanliyim nedense şuan bilmiyirmRossss acayip heyecanlandir di giii
gebelik belirtisiTamam sonuca göre sinirleneyim o zaman
Pozitif çıkarsa sinirlenmicem ama negatif çıkarsa işten gelince canına okucam geyşanın. Suçsuz olsa da okucam çünkü neden okumayayım o beni ağlattı
Kasıklarımda çok ağrı var 2 haftadan beri miniğim. Batma mı sancı mı acı mı tam ayırt edemiyorum ama fena bir ağrı.
Bir de yoğun akıntı var yine 1 2 haftadır.
Ya enfeksiyon ya gebelik. Bilemiyorum. Görücez
Ciddi bir konuşma ve sabahın 9unda uyandırılmış olmalarının etkisini küçümseyemem ama aferim tabi yine banabu hafta dokuza bile cekebilirsin o zaman ameceyvalla tebrik ederim çok çabuk basardin
Resmen telefonun başında çaresiz bekliyirm
Moduna geçtim
Amin şamdanımm
İnşallahh görünür yaaa 3100 lerdeyim . Görünür mü acaba yaaa
Dün öğlen baktırdık, 3100 çıktıbugün mü 3 binlerde :)
kese görünür belki ya. ben hamilelikten baya sonra gitmiştim doktoragörünmüştü karnimdan
Eki Görüntüle 2555678
İnternetteki fiyatın 2 katı fiyat söyledi eczanebende ona göre parayla gitmiştim 2 tane alacaktım ama 1 tane alabildim.
Artık ne çıkarsa bahtıma
Yaptığım zaman sonucu atacağım kertenkelelerim. Çok gergin hissediyorum. Relax olurum sanmıştım ama relax olamıyorum şuan.
Her an da yapabilirim öğle de yapabilirim.
Dua edin kalp krizi geçirmiyim.
Negatif çıkacağına dair his kapladı zaten
Aman çıkarsa da çıksın napayım geyşayı yolmamama bir engel kalmamış olur
Hadi görüşürüz bakalım
Sen önce benim mesajıma cevap verrrrOff ben de heyecanlandım Ciciiii B Brunello Cicinelliderse başlıcam aklıma geliyosuunn odaklanamıyorum
Ciddi bir konuşma ve sabahın 9unda uyandırılmış olmalarının etkisini küçümseyemem ama aferim tabi yine bana
9a çekemem, çekmek isterdim ama çekmem. 9da uykuya geçtikleri gecelerde hiçbir zaman sabaha kadar devam etmediler. 11,12 engec 1 hortladılar hep. 9 dan korkuyorum bu yüzden ama çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?