- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.561
Affediyorum Allah'ın hakkı 3 dür biri gitti kaldı geriye ikiDiloşummmmmm,
unutmuşumm seniii aşkımmm, özür dilerimmmmm
ama söz bundan sonra ilk sen hep sen
affet beni diloşşşşşşş
CannnımmmmmAffediyorum Allah'ın hakkı 3 dür biri gitti kaldı geriye iki
Hastaneden merhabaB Brunello Cicinelli
@RosSsS
B BUSR4
@Kendinisevenbirii
@HayatSevinceGuzeell
@Cay6
Limonsuzzcay
@Amecey
@Bonus
@Calciferr
Jawlensky
Günaydınnnn minnoşş kızlarrrr
Napıyorsunuzzzz
Brommm canımmmmvallahi daha işe gitmedim hatta bugün öğlen gideceğim.
Ama sırf şu testi yapmışsındır diye senin için girdim
Bebisler nasıl kuzum sen nasılsınHastaneden merhaba ☺ bebekleri görmeye geldim ve kalma vakti gelmiş sanırım
Doktorla konuşup karar vereceğim 10 gün falan kalmak istemiyorum. İşkence gibi resmen
Günaydın diyememişim çişten ötürü.
Günaydın ❤
yaaa seni yerimmmmm :)
Şimdi açıkladım sen sormuşsunn, hissediyorsun sen bence
Piiiiiiii cici sagolsunn topigi çise buladı sabah sabah bugün hiç aklıma çiş beklicegim gelmezdio fincanı koymayaydin iyiydi o kadar cisin üstüne
günaydın bonusum
Hastaneden merhaba ☺ bebekleri görmeye geldim ve kalma vakti gelmiş sanırım
Doktorla konuşup karar vereceğim 10 gün falan kalmak istemiyorum. İşkence gibi resmen
Piiiiiiii cici sagolsunn topigi çise buladı sabah sabah bugün hiç aklıma çiş beklicegim gelmezdi
Hastaneden merhaba ☺ bebekleri görmeye geldim ve kalma vakti gelmiş sanırım
Sağol samdanim sabah sabah şeytanı fln da kattık ohhhhh daha bugün topik iflah olmazyaaaa hayat nelere kadir demi dilos
ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan günahı
cicinin cisini bekledigim kadar
B Brunello Cicinelli
50 miakıntıların renkli ve kokulu değilse enfeksiyon değildir diye düşümüyrum saat daha 09:30 öğleye dünya vakit var puffff yakın olsan ben verirdim sana evde 50li paket varhaah
V bebisler iyi gibi hala çok küçükler ve emme refleksi yok ikisinde de. Şuradan hayırlısıyla sağlıkla bı kurtulsaydik. Psikolojim bozuldu ben hiç iyi değilimBebisler nasıl kuzum sen nasılsın
Ya keşke hemen desem ama maalesef hemen bırakmayacaklarını söylüyorlarmerhabalar canım nasılsın
hastanede kalabileceğine göre güzel gelişmeler oluyor demektir canım benim
inşallah daha da güzel haberler vereceksin
kızlar biz toplandık evimize gidiyoruzz diyeceksin az kaldı
Canım benim inşallah sağlıkla kucağına alıp bebisleri goturcen evine az kaldi CNm sen güçlü bir annesinV bebisler iyi gibi hala çok küçükler ve emme refleksi yok ikisinde de. Şuradan hayırlısıyla sağlıkla bı kurtulsaydik. Psikolojim bozuldu ben hiç iyi değilim
Sağol samdanim sabah sabah şeytanı fln da kattık ohhhhh daha bugün topik iflah olmaz
Ya keşke hemen desem ama maalesef hemen bırakmayacaklarını söylüyorlar
Napiyim kuzum dün iş yapiodum bugün kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorumsanki başka günler farkliydi
sen napiyosun bakalım:)
en son dün temizlik yapiyodun
Amin şamdanımmçok hisli kadinimdir patilitabi merakli da olabilirim ama tahmin etmiştim hastaneye gideceğini:)
olsun kız Allah böyle ilgili koca versin herkesemasallah size
inşallah sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?