Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastaneden merhaba bebekleri görmeye geldim ve kalma vakti gelmiş sanırım
Doktorla konuşup karar vereceğim 10 gün falan kalmak istemiyorum. İşkence gibi resmen

Hastaneden merhaba ☺ bebekleri görmeye geldim ve kalma vakti gelmiş sanırım
Doktorla konuşup karar vereceğim 10 gün falan kalmak istemiyorum. İşkence gibi resmen
Bebisler nasıl kuzum sen nasılsın

yaaa seni yerimmmmm :)
Şimdi açıkladım sen sormuşsunn, hissediyorsun sen bence

çok hisli kadinimdir patili tabi merakli da olabilirim ama tahmin etmiştim hastaneye gideceğini:)

olsun kız Allah böyle ilgili koca versin herkese masallah size
inşallah sağlıkla kucağına alırsın

yaaa iyi yönden bak nihalim artık emecek hale gelmişler demekki kuvvetlenmisler herşey yolunda gidiyo
inşallah kızın bu süreci kolay atlatir. sen de bebislerini alıp hemen evinize gidersin gündüzleri kızın gelebilir mi yanına onu sordun mu canım

Piiiiiiii cici sagolsunn topigi çise buladı sabah sabah bugün hiç aklıma çiş beklicegim gelmezdi

yaaaa hayat nelere kadir demi dilos

ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan günahı
cicinin cisini bekledigim kadar

B Brunello Cicinelli

merhabalar canım nasılsın
hastanede kalabileceğine göre güzel gelişmeler oluyor demektir canım benim
inşallah daha da güzel haberler vereceksin
kızlar biz toplandık evimize gidiyoruzz diyeceksin az kaldı

B Brunello Cicinelli
ben geysayi suçlu buldum cici ben olsam ben de senin gibi kizardim. kaç senelik ilişkiniz var. sen sürprizlere özel günlere önem veren birisin. hamilelik ihtimali varsa bunun için sürpriz yapacağını düşünmesi gerekirdi. yani ben bunu esimden bu düşünceyi beklerim kaldı ki ilk çocuk denemesi özel olsun diye bile ne kadar cabaladin

ama geysaya şu yönde hak veriyorum. senin hayatinda duyamayacağın şeyleri o adam görüp duyuyo iş yerinde. aklına her türlü şey gelir. mesleki deformasyon başlamış bence esinde. yani bu açıdan bakınca da geyşa haklı:)

sen bence kulağını çek ama ambiyansi bozma:) dünyanın en hıyar babasına diye tişört bastır üstüne gebelik testinin fotoğrafını bastır

merhabalar canım nasılsın
hastanede kalabileceğine göre güzel gelişmeler oluyor demektir canım benim
inşallah daha da güzel haberler vereceksin
kızlar biz toplandık evimize gidiyoruzz diyeceksin az kaldı
Ya keşke hemen desem ama maalesef hemen bırakmayacaklarını söylüyorlar

V bebisler iyi gibi hala çok küçükler ve emme refleksi yok ikisinde de. Şuradan hayırlısıyla sağlıkla bı kurtulsaydik. Psikolojim bozuldu ben hiç iyi değilim
Canım benim inşallah sağlıkla kucağına alıp bebisleri goturcen evine az kaldi CNm sen güçlü bir annesin

sanki başka günler farkliydi
sen napiyosun bakalım:)
en son dün temizlik yapiyodun
Napiyim kuzum dün iş yapiodum bugün kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum bütün işleri yapayım da nego ödev vermiş prizler temizlenecek diye kadın elektirik çarpsın bunları diye uğraşıyor

çok hisli kadinimdir patili tabi merakli da olabilirim ama tahmin etmiştim hastaneye gideceğini:)

olsun kız Allah böyle ilgili koca versin herkese masallah size
inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin şamdanımm
İnşallahh görünür yaaa 3100 lerdeyim . Görünür mü acaba yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…