- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.581
Napiyim kuzum dün iş yapiodum bugün kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorumbütün işleri yapayım da nego ödev vermiş prizler temizlenecek diye kadın elektirik çarpsın bunları diye uğraşıyor
Kolay gelsin canım elektrik prizlerine dikkat edelim lütfennegonun topikten epeydir uzaklardayimdüzenli gidemiyorum temizlikte. o da beni strese sokuyo ben de bugün temizlik yapcam :) belki ütü bile yaparım
nereler kaldi elenktrikli hatun
yaaaa hayat nelere kadir demi dilos
ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan günahı
cicinin cisini bekledigim kadar
B Brunello Cicinelli
Midem bulanıyor memelerim de dolgunluk biraz ağrı hamilemiyim acabaregli tarihim 4 Aralık sizce varmı bebiş
Günaydın paticikB Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@BUSR4
@Kendinisevenbirii
@HayatSevinceGuzeell
@Cay6
@Limonsuzzcay
@Amecey
@Bonus
@Calciferr
@_Gulnihal_
Günaydınnnn minnoşş kızlarrrr
Napıyorsunuzzzz
Brommm canımmmmvallahi daha işe gitmedim hatta bugün öğlen gideceğim.
Ama sırf şu testi yapmışsındır diye senin için girdim
Günaydın rosssummmGünaydın paticik
Sırf test yüzünden erken uyandm buhun heycanla bekliyorm
Sen nabiorsn
ay hadiiii yappp brommmmEki Görüntüle 2555678
İnternetteki fiyatın 2 katı fiyat söyledi eczanebende ona göre parayla gitmiştim 2 tane alacaktım ama 1 tane alabildim.
Artık ne çıkarsa bahtıma
Yaptığım zaman sonucu atacağım kertenkelelerim. Çok gergin hissediyorum. Relax olurum sanmıştım ama relax olamıyorum şuan.
Her an da yapabilirim öğle de yapabilirim.
Dua edin kalp krizi geçirmiyim.
Negatif çıkacağına dair his kapladı zaten
Aman çıkarsa da çıksın napayım geyşayı yolmamama bir engel kalmamış olur
Hadi görüşürüz bakalım
Eki Görüntüle 2555678
İnternetteki fiyatın 2 katı fiyat söyledi eczanebende ona göre parayla gitmiştim 2 tane alacaktım ama 1 tane alabildim.
Artık ne çıkarsa bahtıma
Yaptığım zaman sonucu atacağım kertenkelelerim. Çok gergin hissediyorum. Relax olurum sanmıştım ama relax olamıyorum şuan.
Hadi görüşürüz bakalım
Günaydın rosssummm
Bende hastaneye gidicem, çıkıcaz bi 15-20 dakikaya eşimin hazırlanmasını bekliyorum, gelin kızımız hazırlanabilirse inşallah
Cicinin adet gününe maksimum 1-2 gün var normal kaset alsaydı da çıkardı aslında ama hatun garantiye almak istemişooo en pahalısından almışşşşşşş zengin ciciiiiiiiiiiiiiiiiher ay bunlardan alırsan batarsın he
Yaa ne güzel oh ohGünaydın rosssummm
Bende hastaneye gidicem, çıkıcaz bi 15-20 dakikaya eşimin hazırlanmasını bekliyorum, gelin kızımız hazırlanabilirse inşallah
Yappp yappl yapppl hadiiii catladik artıkEki Görüntüle 2555678
Artık ne çıkarsa bahtıma
Hadi görüşürüz bakalım
Şimdi bağırcam doğuruyommmmm diyeeeYaa ne güzel oh oh
Onlar en zor en geç hazırlanıp çıkan taife ne varsa bu kdr beletevek hamile hamile bı de seni bekletiyor mi
Cicinin adet gününe maksimum 1-2 gün var normal kaset alsaydı da çıkardı aslında ama hatun garantiye almak istemiş
Yappp yappl yapppl hadiiii catladik artıkkendimi hamile gibi hissediom artık seni görünce midem bulanıyor memelerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?