Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

negonun topikten epeydir uzaklardayim düzenli gidemiyorum temizlikte. o da beni strese sokuyo ben de bugün temizlik yapcam :) belki ütü bile yaparım

nereler kaldi elenktrikli hatun

negonun topikten epeydir uzaklardayim düzenli gidemiyorum temizlikte. o da beni strese sokuyo ben de bugün temizlik yapcam :) belki ütü bile yaparım

nereler kaldi elenktrikli hatun
Kolay gelsin canım elektrik prizlerine dikkat edelim lütfen

İnternetteki fiyatın 2 katı fiyat söyledi eczane bende ona göre parayla gitmiştim 2 tane alacaktım ama 1 tane alabildim.
Artık ne çıkarsa bahtıma
Yaptığım zaman sonucu atacağım kertenkelelerim. Çok gergin hissediyorum. Relax olurum sanmıştım ama relax olamıyorum şuan.
Her an da yapabilirim öğle de yapabilirim.
Dua edin kalp krizi geçirmiyim.
Negatif çıkacağına dair his kapladı zaten
Aman çıkarsa da çıksın napayım geyşayı yolmamama bir engel kalmamış olur
Hadi görüşürüz bakalım

Günaydın paticik

Sırf test yüzünden erken uyandm buhun heycanla bekliyorm
Sen nabiorsn
Günaydın rosssummm
Bende hastaneye gidicem, çıkıcaz bi 15-20 dakikaya eşimin hazırlanmasını bekliyorum, gelin kızımız hazırlanabilirse inşallah

ay hadiiii yappp brommmm ben 15 dk sonra çıkıcam hadi ben gitmeden yap

ooo en pahalısından almışşşşşşş zengin ciciiiiiiiiiiiiiiii her ay bunlardan alırsan batarsın he

Günaydın rosssummm
Bende hastaneye gidicem, çıkıcaz bi 15-20 dakikaya eşimin hazırlanmasını bekliyorum, gelin kızımız hazırlanabilirse inşallah

tembel teneke tavuklara yem ver die dolan evde belki kalkar hazretleri

ooo en pahalısından almışşşşşşş zengin ciciiiiiiiiiiiiiiii her ay bunlardan alırsan batarsın he
Cicinin adet gününe maksimum 1-2 gün var normal kaset alsaydı da çıkardı aslında ama hatun garantiye almak istemiş

Günaydın rosssummm
Yaa ne güzel oh oh
Onlar en zor en geç hazırlanıp çıkan taife ne varsa bu kdr beletevek hamile hamile bı de seni bekletiyor mi

Yappp yappl yapppl hadiiii catladik artık kendimi hamile gibi hissediom artık seni görünce midem bulanıyor memelerim ağrıyor

Cicinin adet gününe maksimum 1-2 gün var normal kaset alsaydı da çıkardı aslında ama hatun garantiye almak istemiş

hep zenginlikten işte

kasetlerden anlamıyormuş ondan almamış zamanla usta olacaktı haberi yoktu
belkide gerek kalmaz öğrencez birazdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…