Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

amanın bekleyiş sonunda mutlulukla sonuçlandı tohumlar tutmuş inanamıyorum hemde çizgi çok net vay bee hem mutluyum hem şoktayım eee geyşana nasıl söyliceksin onca bekleyişe bir bebiş geldi

Yaaa sizi yerim, iyiki varsınız. Hemde iyiki iyiki varsınız. Üstelik iyiki iyiki iyiki varsınız
Daha gecikmeden kendini bu kadar belli eden bir çocuktan bir nebze korktum açıkçası

kuzum benimm ne geç döllenme ne erken döllenme, tam kararında olmuş valla çizgi besbelli maşallahh

OTE="Brunello Cicinelli, post: 61783378, member: 902580"]
Eki Görüntüle 2555692
Kızlar ben gerçekten ne söyleyeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Karmakarışık bir haldeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum, elim ayağım buz kesti tir tir titriyorum. Kalkamadım hala banyoda oturduğum yerden.
Hep his vardı, çok net hissediyordum. Ama inanmıyordum.
Yani nasıl olur hala şok içindeyim. Yüzüm kireç. Acaba diyorum bir tane daha alıp da yapmalı mıyım.
Kertenkelelerim sanırım size yavru bir kertenkele kardeş geliyor
Bugünü bana nasip eden Rabbim'e şuan ne kadar şükretsem azdır...
Saçmalıyor olabilirim mazur görün hayatımda ilk defa hamile kaldım sanırım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
_CaNanSu_
B BUSR4
D1DEM
[/QUOTE]
Ayy Cicii yaa yazamadım vallahii bi gözyaşım pıt yaptııı ❤ ben de hiiç böyle birinin haberini beklememiştiim yok henüz çevremde öyle biri

Yaaa çok mutlu olduuım ❤ B Brunello Cicinelli

İyiyim karanliklar prensesim sen nasılsın :)
Bobreklerindekini operasyonla gidip alıp teste koyucam az kaldı artık
Bombeyim ben yine
Ona da hak vermek lazım. Anası yanında anasıı
Test pozitif negatif çıktığındaki duygu durumları önemli. Çok ta gerilim olmasın

Kendiminkind üzüntüden
Seninkine sevinçten ağladım biliyorsun
Demin telefonda ne konuştuğumuza dair hiçbirşey hatırlamıyorum gülom saçmaladıysam affet şuan beynim milim milim yerine geliyor

Yaaa sizi yerim, iyiki varsınız. Hemde iyiki iyiki varsınız. Üstelik iyiki iyiki iyiki varsınız
Daha gecikmeden kendini bu kadar belli eden bir çocuktan bir nebze korktum açıkçası
Korkma o bir aslan parçası olacak biliyorsun
Belirtilerin çok bariz belliydi ondan kendini hemen gösterdi heralde nazlanmadan varım Aney dedi yavrucak
Kutusuna gitmeden teklifleri dinlemeden

Ayy Cicii yaa yazamadım vallahii bi gözyaşım pıt yaptııı ❤ ben de hiiç böyle birinin haberini beklememiştiim yok henüz çevremde öyle biri

Yaaa çok mutlu olduuım ❤ B Brunello Cicinelli
[/QUOTE]
Senin alintina emiiii

AYY YEMİN EDERİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU, ÇOK SEVİNDİM CİCİM, RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN

Yaaaa seminerdeyim gözlerim doldu cici cok sevindim yA ne kadar nasiplisin cok güzel bişey bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…