- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.701
Asla yanlış çıkmaz bu test şu an gebesin allahım hayırlı etsin gerisini neler olacağını o bilir.
Allahım nerde bekleyen varsa onlarada nasip etsin
Ağlıyorum beee gözlerden akan yaşları tarif edemem
Kıdem atışlarında hep 100 puan alırdı ama bu kadar iyi atış yapmasını bende beklemiyordumB Brunello Cicinelli tebrik ederim allah var özverili çalıştınız
Ağlayanlar varmış broooo ben şuan kahkahalarımı patlatıyorum şüendeee B Brunello Cicinelli hayırlı olsunçokk sevindimm ❤
Sonunda isettimBen yazana kadar işemiş bu
Kıdem atışlarında hep 100 puan alırdı ama bu kadar iyi atış yapmasını bende beklemiyordum
Çok çalıştık, yılmadan çalıştık.
Cevizli keklerimde şifa varmış adeta.
Ya tabi şimdi kanı da bekleyeceğiz kuzular. Yarın kana gideceğim bakalım kanda da çıkacak mı. Kanda da çıkarsa tüm isteyenlere benden çifter çifter dua
Ağlama beee(sahikanın ses tonlamasıyla oku)Ne var la ağladıysak
Harbiden benmde agriyor ama regl olcmHepimizin memesi ağrıyor
Ağlama beee(sahikanın ses tonlamasıyla oku)
Ben senin iki çocuğun var sanıyordumKız ben üçünde de o dandik testlerle öğrenip direk dr gittim hiç kan vermedim.
Ben senin iki çocuğun var sanıyordum
Eki Görüntüle 2555692
Kızlar ben gerçekten ne söyleyeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Karmakarışık bir haldeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum, elim ayağım buz kesti tir tir titriyorum. Kalkamadım hala banyoda oturduğum yerden.
Hep his vardı, çok net hissediyordum. Ama inanmıyordum.
Yani nasıl olur hala şok içindeyim. Yüzüm kireç. Acaba diyorum bir tane daha alıp da yapmalı mıyım.
Kertenkelelerim sanırım size yavru bir kertenkele kardeş geliyor
Bugünü bana nasip eden Rabbim'e şuan ne kadar şükretsem azdır...
Saçmalıyor olabilirim mazur görün hayatımda ilk defa hamile kaldım sanırım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Yehuuuu sana demistim hersey bendeki gbydi anlattgn hersey cokk sevindim yaaa yeminle tuylerim urperiyor suan da .... Allah hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cici kizzzzzEki Görüntüle 2555692
Kızlar ben gerçekten ne söyleyeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Karmakarışık bir haldeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum, elim ayağım buz kesti tir tir titriyorum. Kalkamadım hala banyoda oturduğum yerden.
Hep his vardı, çok net hissediyordum. Ama inanmıyordum.
Yani nasıl olur hala şok içindeyim. Yüzüm kireç. Acaba diyorum bir tane daha alıp da yapmalı mıyım.
Kertenkelelerim sanırım size yavru bir kertenkele kardeş geliyor
Bugünü bana nasip eden Rabbim'e şuan ne kadar şükretsem azdır...
Saçmalıyor olabilirim mazur görün hayatımda ilk defa hamile kaldım sanırım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Demekki ucunculern kaderi buÜçüncünün testi elimde bende zırlamıştım nasıl olur diye diye
Yaaa sizi yerim, iyiki varsınız. Hemde iyiki iyiki varsınız. Üstelik iyiki iyiki iyiki varsınız
Daha gecikmeden kendini bu kadar belli eden bir çocuktan bir nebze korktum açıkçası
amanın bekleyiş sonunda mutlulukla sonuçlandı tohumlar tutmuş inanamıyorum hemde çizgi çok net vay bee hem mutluyum hem şoktayımeee geyşana nasıl söyliceksin onca bekleyişe bir bebiş geldi
kuzum benimm ne geç döllenme ne erken döllenme, tam kararında olmuş valla çizgi besbelli maşallahh
Korkma o bir aslan parçası olacak biliyorsun
Belirtilerin çok bariz belliydi ondan kendini hemen gösterdi heralde nazlanmadan varım Aney dedi yavrucak
Kutusuna gitmeden teklifleri dinlemeden
AYY YEMİN EDERİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU, ÇOK SEVİNDİM CİCİM, RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN
Ben senin kafanın milyonlugunu yerm
Bnde sninle konuşurken bişey hatirlamamistim şoktan
Yaaaa seminerdeyim gözlerim doldu cici cok sevindim yA ne kadar nasiplisin cok güzel bişey bu❤❤
Ağlayanlar varmış broooo ben şuan kahkahalarımı patlatıyorum şüendeee B Brunello Cicinelli hayırlı olsunçokk sevindimm ❤
Yalnız emin gibiydik haa çift çizgi olacağından totem gibi bişey mi acaba
B Brunello Cicinelli hastaneden bildiriyorummm❤❤❤❤
Yaşasınnnnnnnn❤❤❤❤
Resmen ben burdayımmm annnişşşşş diyorrr sanaaaasana defalarcaaa ama defalarca hamilesin dedim kaç kere dedim bilmiyorum ama defalarca söyledim tüm alınganlıkların akıntıların hepsi belliydi zatennnn❣❣❣
Sağlıklaaa gelsinnnn
Hayırlı uğurlu olsun cokkk cokkkk sevndimmmmm
Doktora gireyim çıkınca devam etcezzzz
Gözlerim dolduuuu
Şuan yine bir ağlama krizim geldi mazur görünKız ben üçünde de o dandik testlerle öğrenip direk dr gittim hiç kan vermedim.
Şuan yine bir ağlama krizim geldi mazur görün
Bu tebrik edilen ben miyim diye inanamıyorum resmen.
Ben çok kişiyi tebrik ettim, çok kişinin gebeliğine sevindim, çok kişinin testini heyecanla bekledim. Tanımadıklarım, gebelik topiklerindekiler de dahil. Ama şimdi tebrik edilen tarafta olan ben miyim. Cidden ben mi tebrik ediliyorum inanamıyorum.
Vallahi kızlar kafam yerinde değil.
Muhtemelen de saçmalıyorum.
Allahım bu kafa kaymasını herkese nasip etsin
Ben bir kendime gelip sonra geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?