Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaaaa tebrik ederim ciciiiii
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasıp etsin inşallah canım benim.

cidden hislerin de kuvvetliymis bi kez daha onayladık
Yehuuuu sana demistim hersey bendeki gbydi anlattgn hersey cokk sevindim yaaa yeminle tuylerim urperiyor suan da .... Allah hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cici kizzzzz
benimki gibi bir velet seni bekliyyy cicito
B Brunello Cicinelli
Kendinde misin geldin mi kendine
Nasılsın hayatimn baharı
İdrak ettin mi
Sen bir gebesin artık duyuyor muusn beni heee
Benim içim de insan mı var
Ben gidip bir su içeyim.

Demekki ucunculern kaderi bu

Hayatımın şokuydu ross 19 aylık kızım emziriyorum daha yeni kendime gelmişim deli gibi spor yapıyorum.
Bi tartıldım kilo verememişim çok bozuldum allah allah dedim adet şişkinliği heralde.
Yanımda da yengem vardı baktım 3 gün geçmiş aha dedim bi puh var bu işte

Gerçek mi ya bonusum. Ben inanamıyorum. Rüyada gibiyim. Rüya gerçek algım tamamen kayboldu.
Ben hamileyimmm diye yihuu diye sevinemedim bi turlu mesela
Idrar testi yaptim dur hele kan testine kdr kendimi kaptrmiim dedm kan yaptirdik dur hele 2 gun gecsin 2 katina artacakmi o oldu dur hele kese gpxuksun o gorundu dur hele kalp atislari duyulsun diye diyeee bi sevinc cigligi atamadiydim ... biz garantici ve kontrolcu insanlar icin hayat biraz dha zor sanki yaa.

En son kizim karnmda ilk tekmeyi atinca anaaa ben gercekten hamileyim yaa demistim 17 haftalik hamileydim dusun ozaman

büyük ihtimal bende böyle olcam

Benim içim de insan mı var
Ben gidip bir su içeyim.
Geysan gbi konuSstun gulme karnin hopluyo bebek geri cikacak demesi gbi biseyy dedin kiz evet senin.icinde sen ve geysadan olusms bi insancikk varrr..

Yaaaa çok sevindim kuzum gözünaydın Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah hemen git bir doktora

Seni çok iyi anlayabiliyorm şuan
Bnde kilomu yeni toparlamistm ama iştahım acayip artmıştı alla alla ne kdr çok yiyorm falan demiştim meğer hamileymisim

Allah ömür sağlık versin bonusm hepsine ayrı ayrı güzel kaderler bahtlar eylesin

Sade bebek isteyenlere mi duaa

Anlarsın tabi :) uzun süre kabullenemedim ross.

Doguncaya kdr mi ?
Ne kdr sürdü kabullenmek
Ciddi anlamda bende kabullenmiyirm cnku hatt çok zorlanıyorum

Uzun sürdü doğurana kadar değil tabi ama uzun işte. Bide vicdanım sızlıyodu ablam o kadar isterken ben olana ağlıyorum diye.
Hareketleri vs aynı güzellikleri yaşıyosun tabiki ama hiç gitmiyor o tedirginlik.

Anca doğurup biraz kendine gel üçününde karnını doyurup oturttuğunda yani başedebildiğini görüp onlara bakınca tamam diyosun artık 3 çocuklu anayım.

Ayyy cnm,
Çok mutlu oldum . Gözlerim doldu.

Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Tabi bana şu anda uzak bu hisler ( önce bi evleniyim ) ama tüylerim diken diken oldu.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…