- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.921
Caterpie rahat durrrrbu zmanaa kadar yediğim ban yeter bana bak uslu bir kız oldum bdy bakıp cikiyorum ben o cımbızin nasıl kıl tüy çektiğini yaşadım acıtıyorrr beee
Bir akrabasının sağlık problemi için gelecekmişB Brunello Cicinelli bence söyleme yakuzayao kadın geçen geldiğinde çok hasar veremedim şimdi gıcık edeyim diye geliyodur
ayrıca ne kadar çok geliyo o size yaişi gücü yok anlaşılan
Teşekkür ederim bir tanecik kertenkelelerim benim
Daha kana gitmedim ama hamile olduğunu varsayarak tüm isteyenlere izninizle dua cemiyetini başlatıyorum
Ey cemaat katılın:
@Kendinisevenbirii
minik kalp0753
@Kutsal_zebra
@Dilos06
B BUSR4
(başka isteyen var mıydı ya)
Rabbim sizlere de tez zamanda çift çizgi göreceğiniz o güzel günü nasip etsin ♥
Sevinçten uçum uçum uçalım burda ♥
Aaaaaaaminnnnnnnnn
-------
Annem bana sen artık hamilesin kendini deli gibi yapma uslu ol dedi
Allah kahretmesinamin amin amin bekleyen cemaat üyleri inşallah bizde bir gün ciciyi 3 5 gün bekletip test yapacam ama annecim evde bekleyin hele diyip beklettiğimiz günler gelir aminnnnnnnnnnn
Annem anneeeeeeeeem ikiz çubuk ya.... Allah'a şükürler olsun...tekrar tekrar bakarım ben bu çubuğa.... gerçekten doğru.... Allah bütün isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın başta Zebrama.... sabrettin bu zamana kadar iyi niyetliydin teslimiyetin sonucu cooook güzel oldu...Eki Görüntüle 2555692
Kızlar ben gerçekten ne söyleyeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Karmakarışık bir haldeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum, elim ayağım buz kesti tir tir titriyorum. Kalkamadım hala banyoda oturduğum yerden.
Hep his vardı, çok net hissediyordum. Ama inanmıyordum.
Yani nasıl olur hala şok içindeyim. Yüzüm kireç. Acaba diyorum bir tane daha alıp da yapmalı mıyım.
Kertenkelelerim sanırım size yavru bir kertenkele kardeş geliyor
Bugünü bana nasip eden Rabbim'e şuan ne kadar şükretsem azdır...
Saçmalıyor olabilirim mazur görün hayatımda ilk defa hamile kaldım sanırım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Bncede güzelimPekiitam 2 yaşına girdiği gün tekrar konuşalım rosum
Kendisi hamile sankiİnşallaahh rosssum bakalım, benim minnoş baya ciddi konuştu hatta 2,5 yıldır onu bu kadar hiç ciddi görmemiştim
Ama işten ayrılmayı asla düşünmüyorum
Allah kahretmesin
Sizin için anam varken yaptım daha ne istiyorsunuz
Ama siz bana o haberi verin de ben 3 5 gün beklemeye bile razıyım
Kaderimse çekerim
Yaaaaa çok mutlu oldum anlatamamEki Görüntüle 2555692
Kızlar ben gerçekten ne söyleyeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Karmakarışık bir haldeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum, elim ayağım buz kesti tir tir titriyorum. Kalkamadım hala banyoda oturduğum yerden.
Hep his vardı, çok net hissediyordum. Ama inanmıyordum.
Yani nasıl olur hala şok içindeyim. Yüzüm kireç. Acaba diyorum bir tane daha alıp da yapmalı mıyım.
Kertenkelelerim sanırım size yavru bir kertenkele kardeş geliyor
Bugünü bana nasip eden Rabbim'e şuan ne kadar şükretsem azdır...
Saçmalıyor olabilirim mazur görün hayatımda ilk defa hamile kaldım sanırım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Elhan'ımmmmmmmmmmAnnem anneeeeeeeeem ikiz çubuk ya.... Allah'a şükürler olsun...tekrar tekrar bakarım ben bu çubuğa.... gerçekten doğru.... Allah bütün isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın başta Zebrama.... sabrettin bu zamana kadar iyi niyetliydin teslimiyetin sonucu cooook güzel oldu...❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤yavru kertenkelen çok mutlu aynı senin gibi...
Allah Ol dedikten sonra hicbirseyin onune gecilmjyor kuzucum... seni cok iyi anliyorum uzun sure korununca ilk seferde hamile kalmak pek inandirici gelmiyor bende ayniydm bide pko vardi tiroitlerm yavas calisiyordu 45 50 gunde regl oluyordm... Rabbim hakkimizda herseyin hayirljsini bizlere nasip etsin hayirli seyleri oldursun bizim icinn....Sevgili Mune hanımcım çok teşekkür ederim
İnşaallah bir kanda da göreyim bakalım sıpayı
Tabi ben daha aşerme falan yaşayacak aşamada değilim sanırım, ekşiyi de oldum olası çok severim zaten
Hala inanamıyorum gidip gidip teste bakıyorum. Çikolata kisti ile tek seferde gebe kaldım sanırım ciddi ciddi.
Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin.
Yaklasik 4 sene oldu benim cubuk duruyor hala daha kizimin hatiralari arasndaElhan'ımmmmmmmmmm
Hayırlı evladım. Beni hiç üzmeyen, folik asitli zamanlarıma gelen güzel kertenkelem
Bak sana kardeş yaptım gördün mü kardeş geliyor
Bende gidip gidip bakıyorum çubuğa aklım gidiyor ikinci çizgi yok olacak diye
ahah inşallah canım yaee geyşana patdadanak yüzüne mi söylicen ağar kesin
Yaaaaa çok mutlu oldum anlatamam ☺☺eşim evde gizli giriyorum aklım hep sendeydi. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah ayyy yesin o mercimeği teyzesi ❤
Çok teşekkür ederimAllah Ol dedikten sonra hicbirseyin onune gecilmjyor kuzucum... seni cok iyi anliyorum uzun sure korununca ilk seferde hamile kalmak pek inandirici gelmiyor bende ayniydm bide pko vardi tiroitlerm yavas calisiyordu 45 50 gunde regl oluyordm... Rabbim hakkimizda herseyin hayirljsini bizlere nasip etsin hayirli seyleri oldursun bizim icinn....
Senin sürprizin de ekşınlı olur benceÇok teşekkür ederimLimonsuzzcay benim güzel kertenkelem
İnşallahhhh kanda da göreyim yarabbim ♥
Kuzular ben bir duşa girip iyice kendime geleyim. Hala ruh gibiyim
Çıkınca geyşaya nasıl söyliceğimi düşüncem @minik kalp0753
Sonra gelicem öptüm hepinizi
Benim bu güzel anam hep de beni utandırıyor ya olsun ...her zaman dualarimda olacaksın...bütün bacılar tek yürek olduk hamileliğinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için de duaya devam edeceğiz bu enerjiyle çok güzel güçlü bir kardeşcagizimiz büyüyüp gelişecek. Yuvanın dirliği huzuru daim olsun canım annem.Elhan'ımmmmmmmmmm
Hayırlı evladım. Beni hiç üzmeyen, folik asitli zamanlarıma gelen güzel kertenkelem
Bak sana kardeş yaptım gördün mü kardeş geliyor
Bende gidip gidip bakıyorum çubuğa aklım gidiyor ikinci çizgi yok olacak diye
Tamam yandık zaten vallahi bakKendisi hamile sanki
İstediği kdr ciddi olsun sonuçta senin kararın çalışıp çalışmamak cnmm
MaşAllah canım Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllahTeşekkür ederim canım benim
İlk denemede oldu. 1 aydır istiyorduk. Nasip oldu sanırım.
Çift çizgiyi gördük ama kana yarın gidicem.
Hahahahahaha ha çok benim annemlik laf yaTeşekkür ederim bir tanecik kertenkelelerim benim
Daha kana gitmedim ama hamile olduğunu varsayarak tüm isteyenlere izninizle dua cemiyetini başlatıyorum
Ey cemaat katılın:
@Kendinisevenbirii
minik kalp0753
@Kutsal_zebra
@Dilos06
B BUSR4
(başka isteyen var mıydı ya)
Rabbim sizlere de tez zamanda çift çizgi göreceğiniz o güzel günü nasip etsin ♥
Sevinçten uçum uçum uçalım burda ♥
Aaaaaaaminnnnnnnnn
-------
Annem bana sen artık hamilesin kendini deli gibi yapma uslu ol dedi
Bnce hem seni hemde B Brunello Cicinelli yiTamam yandık zaten vallahi bak
söylüyorum bak size bundan sonra beni cok zor günler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?