Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Caterpie rahat durrrrbu zmanaa kadar yediğim ban yeter bana bak uslu bir kız oldum bdy bakıp cikiyorum ben o cımbızin nasıl kıl tüy çektiğini yaşadım acıtıyorrr beee

baya acıtıyor kökten çekiyor sanırım mune ablacım

B Brunello Cicinelli bence söyleme yakuzaya o kadın geçen geldiğinde çok hasar veremedim şimdi gıcık edeyim diye geliyodur

ayrıca ne kadar çok geliyo o size ya işi gücü yok anlaşılan
Bir akrabasının sağlık problemi için gelecekmiş
Yaşadığı yer dağ başı bir yer.
Kopup kopup gelmeye ondan pek meraklı.

amin amin amin bekleyen cemaat üyleri inşallah bizde bir gün ciciyi 3 5 gün bekletip test yapacam ama annecim evde bekleyin hele diyip beklettiğimiz günler gelir aminnnnnnnnnnn

amin amin amin bekleyen cemaat üyleri inşallah bizde bir gün ciciyi 3 5 gün bekletip test yapacam ama annecim evde bekleyin hele diyip beklettiğimiz günler gelir aminnnnnnnnnnn
Allah kahretmesin
Sizin için anam varken yaptım daha ne istiyorsunuz
Ama siz bana o haberi verin de ben 3 5 gün beklemeye bile razıyım
Kaderimse çekerim

Annem anneeeeeeeeem ikiz çubuk ya.... Allah'a şükürler olsun...tekrar tekrar bakarım ben bu çubuğa.... gerçekten doğru.... Allah bütün isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın başta Zebrama.... sabrettin bu zamana kadar iyi niyetliydin teslimiyetin sonucu cooook güzel oldu...yavru kertenkelen çok mutlu aynı senin gibi...

İnşallaahh rosssum bakalım, benim minnoş baya ciddi konuştu hatta 2,5 yıldır onu bu kadar hiç ciddi görmemiştim
Ama işten ayrılmayı asla düşünmüyorum
Kendisi hamile sanki
İstediği kdr ciddi olsun sonuçta senin kararın çalışıp çalışmamak cnmm

Allah kahretmesin
Sizin için anam varken yaptım daha ne istiyorsunuz
Ama siz bana o haberi verin de ben 3 5 gün beklemeye bile razıyım
Kaderimse çekerim

ahah inşallah canım ya ee geyşana patdadanak yüzüne mi söylicen ağar kesin

Yaaaaa çok mutlu oldum anlatamam eşim evde gizli giriyorum aklım hep sendeydi. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah ayyy yesin o mercimeği teyzesi

Elhan'ımmmmmmmmmm
Hayırlı evladım. Beni hiç üzmeyen, folik asitli zamanlarıma gelen güzel kertenkelem
Bak sana kardeş yaptım gördün mü kardeş geliyor
Bende gidip gidip bakıyorum çubuğa aklım gidiyor ikinci çizgi yok olacak diye

Allah Ol dedikten sonra hicbirseyin onune gecilmjyor kuzucum... seni cok iyi anliyorum uzun sure korununca ilk seferde hamile kalmak pek inandirici gelmiyor bende ayniydm bide pko vardi tiroitlerm yavas calisiyordu 45 50 gunde regl oluyordm... Rabbim hakkimizda herseyin hayirljsini bizlere nasip etsin hayirli seyleri oldursun bizim icinn....

Yaklasik 4 sene oldu benim cubuk duruyor hala daha kizimin hatiralari arasnda

ahah inşallah canım ya ee geyşana patdadanak yüzüne mi söylicen ağar kesin
Yaaaaa çok mutlu oldum anlatamam ☺☺eşim evde gizli giriyorum aklım hep sendeydi. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah ayyy yesin o mercimeği teyzesi
Çok teşekkür ederim Limonsuzzcay benim güzel kertenkelem
İnşallahhhh kanda da göreyim yarabbim
Kuzular ben bir duşa girip iyice kendime geleyim. Hala ruh gibiyim
Çıkınca geyşaya nasıl söyliceğimi düşüncem @minik kalp0753
Sonra gelicem öptüm hepinizi

Senin sürprizin de ekşınlı olur bence

Benim bu güzel anam hep de beni utandırıyor ya olsun ...her zaman dualarimda olacaksın...bütün bacılar tek yürek olduk hamileliğinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için de duaya devam edeceğiz bu enerjiyle çok güzel güçlü bir kardeşcagizimiz büyüyüp gelişecek. Yuvanın dirliği huzuru daim olsun canım annem.

Teşekkür ederim canım benim
İlk denemede oldu. 1 aydır istiyorduk. Nasip oldu sanırım.
Çift çizgiyi gördük ama kana yarın gidicem.
MaşAllah canım Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllah

Hahahahahaha ha çok benim annemlik laf ya annen ne tepki verdi

Tamam yandık zaten vallahi bak
söylüyorum bak size bundan sonra beni cok zor günler bekliyor
Bnce hem seni hemde B Brunello Cicinelli yi

Geçen bişey kaldırdım adam bana küstü gitti artık hicbiseyi onlara sormadan ne kaldırabilirsiniz ne de yer değiştirebilirsiniz
Kavanozu bile onlara actiracaksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…