Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum valla büşüm, epey ciddi idi. Ama riskli bir durum olmadığı sürece benim işten ayrılmam söz konusu dahi olamaz çalışmaya devam edicem elbetteki. Benim ne kadar inat olduğumu biliyor bu konu da asla ılımlı olmam. Umarım çok uzatmaz yoksa kavga kaçınılmaz

Hadi ya
Bana da erkek gibi geliyor. Ama son 2 haftadır hep ekşi yiyorum. O kafamı biraz kurcalıyor
İkisini de istiyorum Rabbim sağlıklısını, hayırlısını, gönlümdeki gibisini versin ♥
Sizin adınıza çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşaallah Sizi ve eşinizi tebrik ediyorum, çok iyi bir anne baba olacağınıza inanıyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ekşi-tatlı olayına inanmıyorum, ben gebelik boyunca ekşiden köşe bucak kaçtım ama kızım oldu benim kızın tersliği olabilir anası gibi inattır da, kızda ekşi yenir lafına inat yememem için elinden geleni yapmış olabilir :)))

Veeeeee isteyen dileyen herkese evlat sahibi olmak nasip olsun

valla tam onu yazıyordum kızzz

bende en çok yakuzugilleri merak ediyorum
bence ilk 3 ay söylemeyinnnn nazar etmesin kem gözlüler Allah korusun
B Brunello Cicinelli
Dimi canım ben de o yüzden merak ettim ama yakuzagiller bunlar bilemedim kulaklarına da gider mii diyee

Ay beni banlamaya geldin sandım mune ablaaaa

karşılıklı anlayış içeren bir konuşmayla hallolacağını düşünüyorum kuzum

Tebrik ederim cnm topiklerde hep goruyordm gebelik beklediğini bilmiyordum ama yaaa MasAllah kan verdin mi cnm ne zmndr istiyordun ilk mi

Ay beni banlamaya geldin sandım mune ablaaaa
Yok kuzum yok ablacım davet edilmiştim de, sağolsun B Brunello Cicinelli beni idrar testi cemiyetine davet etmişti, kendisinin bu nazik davetine iştirak etmek istedim, mutlu haberi görünce tebrik etmek istedim.

Hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum, raporlar birikmiş de

kiz yeminle hissediyordum da hani olurda olmazsa uzulursun diye demediydim. cok sevindim senin adina. Rabbim isteyenlerede tez vakitte versin insallah.
Sağol kuzum teşekkür ederim
Amin herkes için duacıyım
Bak nasıl da biliyor ,artık anasın sen karnın da ki zigotu düşün uslu olursan bebek de sana çeker ,

Gerçi geyşa enistemi bilmiyorum da ,
Bana çekmesin hayırrrrrrrrr
Geyşama çeksin bana çekerse yandım ben
B Brunello Cicinelli ciciii ben asıl yakuzagilleri merak ediyorum şimdii

Onlara diyecek misiniz hemen?

valla tam onu yazıyordum kızzz

bende en çok yakuzugilleri merak ediyorum
bence ilk 3 ay söylemeyinnnn nazar etmesin kem gözlüler Allah korusun
B Brunello Cicinelli
Yaaa işin yakuzagillere kapak yapma kısmı var daha
Önümüzdeki hafta yakuza yine damlıcakmış. O zaman söyleriz herhalde.
Bir yandan da Nazarlarından korkmuyor değilim

sen gelecekleri günü söyle biz topikçe sana Ayetel kürsi, nas, felak okumaya başlarız kuzum Allahım korusun

Mune de burdaymis varlığını nasıl da hissettirdi takip de ediomuş
Adımlarımı dikkatli atman gerektigini bu topikte anladım
Unutma dilossss abla her daim her yerde bir adım arkanda, nefesi ensende
Kaçtım ben raporlara bakmam lazım, iş varken geyik yapan müdür olmaz

Sağol canım aplam eksikligini gostermesin Allahım
Her an heryerde hissediyorum seni
Doğru çok iş var çok banlanacaklar var

dilos merak ediyormus, biz dedik ki mune ablanin cimbizi tirpani var. Dedi alla alla o nasil bir seymis? dilos cok merak ediyormus. musait bir zamanda goster bi cimbizini tirpanini

Sevgili Mune hanımcım çok teşekkür ederim
İnşaallah bir kanda da göreyim bakalım sıpayı
Tabi ben daha aşerme falan yaşayacak aşamada değilim sanırım, ekşiyi de oldum olası çok severim zaten
Hala inanamıyorum gidip gidip teste bakıyorum. Çikolata kisti ile tek seferde gebe kaldım sanırım ciddi ciddi.
Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin.

İçine mi doğdu acaba yakuzanın

O zmn cicim bol bol dua, bide öyle normal bişey gibi söyleyin. İnşallah hiçbir nazar, kötü enerji bulaşmasın artık size

dilos merak ediyormus, biz dedik ki mune ablanin cimbizi tirpani var. Dedi alla alla o nasil bir seymis? dilos cok merak ediyormus. musait bir zamanda goster bi cimbizini tirpanini
Caterpie rahat durrrrbu zmanaa kadar yediğim ban yeter bana bak uslu bir kız oldum bdy bakıp cikiyorum ben o cımbızin nasıl kıl tüy çektiğini yaşadım acıtıyorrr beee

Tebrik ederim cnm topiklerde hep goruyordm gebelik beklediğini bilmiyordum ama yaaa MasAllah kan verdin mi cnm ne zmndr istiyordun ilk mi

Teşekkür ederim canım benim
İlk denemede oldu. 1 aydır istiyorduk. Nasip oldu sanırım.
Çift çizgiyi gördük ama kana yarın gidicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…