- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.881
Sağol tosyam çok teşekkür ederim. İnşallah kanda da bir görelim zigotumuAy inanamıyorum ne diyeceğimi bilemedim canım çok çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah ❤❤
Erkek de beta yüksek oluyor, o yüzden daha net çıkıyor. Hem de hissediyorum erkekOndan mı böyle erkenden çıktı ki
Ayyyy seni nasıl unuturum nasıllkendini deli gibi yapma uslu ol hahahahaha süper yaa
Erkek de beta yüksek oluyor, o yüzden daha net çıkıyor. Hem de hissediyorum erkek
Benim 9.gün çıkmıştı kabak gibi (ilişkiden sonra ki 9.gün)
E her zamankızlar nazlanıyor diyosun yani Negom
Ayyyy seni nasıl unuturum nasıll
Hemen ekliyorum
Heyecandan maruz gör, sen benim kalbimin baş köşelerindesin etikette olmasan nolurayy ben gönlünden unutmadığını biliyorum kii hiç önemli değil bebitom
Hadi yaErkek de beta yüksek oluyor, o yüzden daha net çıkıyor. Hem de hissediyorum erkek
Benim 9.gün çıkmıştı kabak gibi (ilişkiden sonra ki 9.gün)
Heyecandan maruz gör, sen benim kalbimin baş köşelerindesin etikette olmasan nolur
Yok gelince söylicem
Şitttt sen artık hamilesinn uslu olTeşekkür ederim bir tanecik kertenkelelerim benim
Daha kana gitmedim ama hamile olduğunu varsayarak tüm isteyenlere izninizle dua cemiyetini başlatıyorum
Ey cemaat katılın:
@Kendinisevenbirii
@minik kalp0753
@Kutsal_zebra
D Dilos06
B BUSR4
(başka isteyen var mıydı ya)
Rabbim sizlere de tez zamanda çift çizgi göreceğiniz o güzel günü nasip etsin ♥
Sevinçten uçum uçum uçalım burda ♥
Aaaaaaaminnnnnnnnn
-------
Annem bana sen artık hamilesin kendini deli gibi yapma uslu ol dedi
Ben hep ekşi yedimHadi ya
Bana da erkek gibi geliyor. Ama son 2 haftadır hep ekşi yiyorum. O kafamı biraz kurcalıyor
İkisini de istiyorum Rabbim sağlıklısını, hayırlısını, gönlümdeki gibisini versin ♥
Deli gibi yapmıyım dimi kendimiŞitttt sen artık hamilesinn uslu ol
kiz yeminle hissediyordum da hani olurda olmazsa uzulursun diye demediydim. cok sevindim senin adina. Rabbim isteyenlerede tez vakitte versin insallah.Teşekkür ederim bir tanecik kertenkelelerim benim
Daha kana gitmedim ama hamile olduğunu varsayarak tüm isteyenlere izninizle dua cemiyetini başlatıyorum
Ey cemaat katılın:
@Kendinisevenbirii
@minik kalp0753
@Kutsal_zebra
D Dilos06
B BUSR4
(başka isteyen var mıydı ya)
Rabbim sizlere de tez zamanda çift çizgi göreceğiniz o güzel günü nasip etsin ♥
Sevinçten uçum uçum uçalım burda ♥
Aaaaaaaminnnnnnnnn
-------
Annem bana sen artık hamilesin kendini deli gibi yapma uslu ol dedi
Bak nasıl da biliyor ,Deli gibi yapmıyım dimi kendimi
B Brunello Cicinelli ciciii ben asıl yakuzagilleri merak ediyorum şimdii
Onlara diyecek misiniz hemen?
İnşallaahh rosssum bakalım, benim minnoş baya ciddi konuştu hatta 2,5 yıldır onu bu kadar hiç ciddi görmemiştimOkudum canmm smdi
İns öyle hissettigin gbi bişey olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?