- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.981
Bnde seni hissediyorm busubak cicide dedim ki yüzde yüz hamile ama çok şeyapmadım Umutlanırda sonra umudu kırılır diye, sende de hissediyorum kız olcek
Ohaa çok iyi laArtık yükseleni ayarlmaya çalış
Geçti artık o
Bak bana bütün çocuklarım burçlarını 3B yaptım
B asak
B alık
B oga
:d
Bnde seni hissediyorm busu
En kısa zamanda hamiş kalacaksin gbi geliyor
Ohaa çok iyi la
Totem gibi olmuş resmen
neden geçtii rossss 1 ay erken doğsa benim işime geliyor İkizler olur38-39 da değilde 33-34 te gelse bu iş tamam
Canim bebegin dollenmesine gore 4 5 gun ileri yafa geri fark edebiliyor onemli degil yaniBen bir şey sorabilir miyim bilgili kişilerden
internetten hesaplıyorum son adet tarihime göre 6+2 olmam gerekiyor
neden 5,5 çıktım
Benim ablam da bu 3 numarayı resmini attığım varya onu 33. haftada doğurdutövbe tövbee kızım 33 34 te ciğerler falan gelişmemiş oluyor benim arkadaşımın erken doğum riski vardı içerde tutmak için iki hafta daha neler çektilerAllah korusuun dediği gibi Rossun yükseleni ayarla
Benim ablam da bu 3 numarayı resmini attığım varya onu 33. haftada doğurdu
Bizimki o zamandan belliymiş demek ki2 gün hastanede kaldı çıktı hiç bişeyi yok hatta dili biraz fazla uzun keşke tam zamanında çıkaymış belki dili pabuç kadar olmazdı
şaka bir yana sağlıkla gelsinde, burç falan önemli değil büşüm
Deme öyle erke doğum riskli olayı ciddiye bağlatma bana smdi bir burç uğruna ya Rab ne yengeçler ikiz doğuyor dedirtmeOhaa çok iyi la
Totem gibi olmuş resmen
neden geçtii rossss 1 ay erken doğsa benim işime geliyor İkizler olur38-39 da değilde 33-34 te gelse bu iş tamam
Bnm her hissin kuvvetlidirayy ağzından bal damlıyor inşallah kuzumm, gebiş hisleri kuvvetli midir ki ayy nasıl gülümsetttin beni
İkizleri sev dediğimde - seviyorum demiştinDeme öyle erke doğum riskli olayı ciddiye bağlatma bana smdi bir burç uğruna ya Rab ne yengeçler ikiz doğuyor dedirtme
İstesem yapamam
3B yi jajaajhsbsnsjs
Basagin yükseleni ikizler
Balığın yükseleni de ikizler
Bakalım boganinki ne olacak
Yok Yaaa onlar kendi burçlarının özelliklerini taşıyorlar şuanİkizleri sev dediğimde - seviyorum demiştin
Çocuklarından ötürüymüş demekk ki
bende bana özel sanmıştım
İnşaallah canım biran evvel hayırlısıyla çıkarızCanım benim inşallah sağlıkla kucağına alıp bebisleri goturcen evine az kaldi CNm sen güçlü bir annesin
Allah'ım yardım etsin çok istiyorum.. kayınvalide gelip bakacak çünkü iddia ediyorlar. Azcik kalayım istiyorum.keşke kuzum ama o günlerde gelecek, güçlü dur sana ihtiyacı var 3 çocuğununda
Ciciiiiiim harika bir haber bu hayırlı olsun geliyor minik sarı bebiiiiissssss.. ya çok sevindim ayağımı nasıl suruduysemEki Görüntüle 2555692
Kızlar ben gerçekten ne söyleyeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Karmakarışık bir haldeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum, elim ayağım buz kesti tir tir titriyorum. Kalkamadım hala banyoda oturduğum yerden.
Hep his vardı, çok net hissediyordum. Ama inanmıyordum.
Yani nasıl olur hala şok içindeyim. Yüzüm kireç. Acaba diyorum bir tane daha alıp da yapmalı mıyım.
Kertenkelelerim sanırım size yavru bir kertenkele kardeş geliyor
Bugünü bana nasip eden Rabbim'e şuan ne kadar şükretsem azdır...
Saçmalıyor olabilirim mazur görün hayatımda ilk defa hamile kaldım sanırım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Bnm her hissin kuvvetlidir
Aklimdna geçen şıp karşımda
Dikkat et
Sana ikizleri daha çokkk, dahaa çokkkkk sevmen için sebep bunlarYok Yaaa onlar kendi burçlarının özelliklerini taşıyorlar şuan
Kardesm de ikizler çocuğu da.ikizler
Ne kdr çok ikizler var ya etrafımda şuan farkettm
Kiz benim doguma kadr hep oyle oluyordu muhtemelen gec dollenme yani p hesaplayicilar direk 14.gun dollenme olmus olrak hesapliyo dert arama.kendine daha sabah doktora gittin lutfen yapma bisey yokk olsa soylerdim inan bana gayet normalŞimdi takıldım bak ben buna
haftaya kadar hop oturur hop kalkarım
Ben asıl muneccimligi cicininki erkek olursa kendi kendjme ilan edicemHadi inşallah Ross valla topiğim müneccimi ilan edilirsin daha yumurtlamam bile gelmeden hissettin
MaşAllah canım Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllah
Hahahahahaha ha çok benim annemlik laf yaannen ne tepki verdi
Kiz şok benn hadi gözün aydın
Tebrik ederim saglıkla ilerlesin inşallah sağlıcakla kucağına al@Brunello Cicinelli
Çok teşekkür ederim kuzularımB Brunello Cicinelli hayırlı olsun cnm çikolata kistin varmış snaırım Bi topikte okudum umut oldun banabende de var 4 cnm
Ayy inşallah çayımKiz benim doguma kadr hep oyle oluyordu muhtemelen gec dollenme yani p hesaplayicilar direk 14.gun dollenme olmus olrak hesapliyo dert arama.kendine daha sabah doktora gittin lutfen yapma bisey yokk olsa soylerdim inan bana gayet normal
Tamam aplaSana ikizleri daha çokkk, dahaa çokkkkk sevmen için sebep bunlar
git 2 rekat şükür namazı kıl
Biz gebeyiz, ettiğimiz her dua kabul olurTamam aplabildiğim tek dua
Kul huvallahu Ehad kayınvalidesiz hayat ne rahat
Kabul olur mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?