Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık yükseleni ayarlmaya çalış
Geçti artık o
Bak bana bütün çocuklarım burçlarını 3B yaptım
B asak
B alık
B oga
:d
Ohaa çok iyi la
Totem gibi olmuş resmen

neden geçtii rossss 1 ay erken doğsa benim işime geliyor İkizler olur 38-39 da değilde 33-34 te gelse bu iş tamam

Ohaa çok iyi la
Totem gibi olmuş resmen

neden geçtii rossss 1 ay erken doğsa benim işime geliyor İkizler olur 38-39 da değilde 33-34 te gelse bu iş tamam

tövbe tövbee kızım 33 34 te ciğerler falan gelişmemiş oluyor benim arkadaşımın erken doğum riski vardı içerde tutmak için iki hafta daha neler çektiler Allah korusuun dediği gibi Rossun yükseleni ayarla

Ben bir şey sorabilir miyim bilgili kişilerden
internetten hesaplıyorum son adet tarihime göre 6+2 olmam gerekiyor
neden 5,5 çıktım
Canim bebegin dollenmesine gore 4 5 gun ileri yafa geri fark edebiliyor onemli degil yani

Benim ablam da bu 3 numarayı resmini attığım varya onu 33. haftada doğurdu
Bizimki o zamandan belliymiş demek ki 2 gün hastanede kaldı çıktı hiç bişeyi yok hatta dili biraz fazla uzun keşke tam zamanında çıkaymış belki dili pabuç kadar olmazdı

şaka bir yana sağlıkla gelsinde, burç falan önemli değil büşüm

aynen öyle kuzum aman sağlıklı gelsinlerde dilleri uzun olsun sıpaların

Ohaa çok iyi la
Totem gibi olmuş resmen

Deme öyle erke doğum riskli olayı ciddiye bağlatma bana smdi bir burç uğruna ya Rab ne yengeçler ikiz doğuyor dedirtme

İstesem yapamam
3B yi jajaajhsbsnsjs

Basagin yükseleni ikizler
Balığın yükseleni de ikizler
Bakalım boganinki ne olacak

İkizleri sev dediğimde - seviyorum demiştin
Çocuklarından ötürüymüş demekk ki
bende bana özel sanmıştım

İkizleri sev dediğimde - seviyorum demiştin
Çocuklarından ötürüymüş demekk ki
bende bana özel sanmıştım
Yok Yaaa onlar kendi burçlarının özelliklerini taşıyorlar şuan
Kardesm de ikizler çocuğu da.ikizler
Ne kdr çok ikizler var ya etrafımda şuan farkettm

Canım benim inşallah sağlıkla kucağına alıp bebisleri goturcen evine az kaldi CNm sen güçlü bir annesin
İnşaallah canım biran evvel hayırlısıyla çıkarız
keşke kuzum ama o günlerde gelecek, güçlü dur sana ihtiyacı var 3 çocuğununda
Allah'ım yardım etsin çok istiyorum.. kayınvalide gelip bakacak çünkü iddia ediyorlar. Azcik kalayım istiyorum.
Ciciiiiiim harika bir haber bu hayırlı olsun geliyor minik sarı bebiiiiissssss.. ya çok sevindim ayağımı nasıl suruduysem ay çok güzel oldu bu. Harika. darısı kendinisevenbiri ve dilos06 bin başına ve tüm isteyenlere

Yok Yaaa onlar kendi burçlarının özelliklerini taşıyorlar şuan
Kardesm de ikizler çocuğu da.ikizler
Ne kdr çok ikizler var ya etrafımda şuan farkettm
Sana ikizleri daha çokkk, dahaa çokkkkk sevmen için sebep bunlar

git 2 rekat şükür namazı kıl

Şimdi takıldım bak ben buna
haftaya kadar hop oturur hop kalkarım
Kiz benim doguma kadr hep oyle oluyordu muhtemelen gec dollenme yani p hesaplayicilar direk 14.gun dollenme olmus olrak hesapliyo dert arama.kendine daha sabah doktora gittin lutfen yapma bisey yokk olsa soylerdim inan bana gayet normal

MaşAllah canım Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllah
Hahahahahaha ha çok benim annemlik laf ya annen ne tepki verdi
Kiz şok benn hadi gözün aydın
Tebrik ederim saglıkla ilerlesin inşallah sağlıcakla kucağına al @Brunello Cicinelli
B Brunello Cicinelli hayırlı olsun cnm çikolata kistin varmış snaırım Bi topikte okudum umut oldun banabende de var 4 cnm
Çok teşekkür ederim kuzularım
Evet çikolata kisti ile hamile kaldım. burcusami birazdan gebelik topiğinde konu açıcam bu durumla ilgili, etiket yaparım seni okursun

Kiz benim doguma kadr hep oyle oluyordu muhtemelen gec dollenme yani p hesaplayicilar direk 14.gun dollenme olmus olrak hesapliyo dert arama.kendine daha sabah doktora gittin lutfen yapma bisey yokk olsa soylerdim inan bana gayet normal
Ayy inşallah çayım
Bana da öyle geliyorda ne bileyimm gene de kötü oluyo insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…