- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.001
Rabbim yeter ki Ol desinÇok teşekkür ederim kuzularım
Evet çikolata kisti ile hamile kaldım. @burcusami birazdan gebelik topiğinde konu açıcam bu durumla ilgili, etiket yaparım seni okursun
Çok sağol gülparemİnşaallah canım biran evvel hayırlısıyla çıkarız ❤
Allah'ım yardım etsin çok istiyorum.. kayınvalide gelip bakacak çünkü iddia ediyorlar. Azcik kalayım istiyorum.
Ciciiiiiim harika bir haber bu hayırlı olsun geliyor minik sarı bebiiiiissssss.. ya çok sevindim ayağımı nasıl suruduysemay çok güzel oldu bu. Harika. darısı kendinisevenbiri ve dilos06 bin başına ve tüm isteyenlere ❤❤
Çok teşekkür ederim kuzularım
Evet çikolata kisti ile hamile kaldım. @burcusami birazdan gebelik topiğinde konu açıcam bu durumla ilgili, etiket yaparım seni okursun
O zaman sen imame olBiz gebeyiz, ettiğimiz her dua kabul olursen başla ben devam edicem
ben neden tesbih başlığıyım laO zaman sen imame ol
Hatta silik çizgi var mi bakar mısınız desinCiciii testi atıp, kızlar sizce gebe miyim de yaz içimizde kalmasın
İmam erkekten oluyorben neden tesbih başlığıyım la
Jahsjajsja evet evet ya azıcıkta bize sövsünler hep biz onlara mı sövcez içimizdenHatta silik çizgi var mi bakar mısınız desin
İns seninde tez zamanda olurBen de alırım dualarınızdan kızlarAşılama oldum bekliyorum duayla
:dJahsjajsja evet evet ya azıcıkta bize sövsünler hep biz onlara mı sövcez içimizden
Ya yapayım mı dedim de hadi dedim neyse ti'ye alma havamda değilimCiciii testi atıp, kızlar sizce gebe miyim de yaz içimizde kalmasın
Bebeğiim 5 ekim son adet gördüğüm tarih. 10 ekim akşam abdest duş aldım bitti.Elhan benim güzel kertenkelem benim sizin dualarınız sayesinde sırtım yere gelmez ki inşallahh sağlıkla ilerler bu süreç. Sürüyle endişe yaşıyorum kendi kendime
poncikvegece kuzum içini karartma sorun olsa doktor söylemez mi yahu.
Gidince bir sor bakalım. Ama eminim sen bir yerde bir hata yapıyorsundur. Ayrıca bana kalırsa doktorun izin verdiği müddetçe çalışmaya devam et♥
Ya yapayım mı dedim de hadi dedim neyse ti'ye alma havamda değilim
Ama birazdan konu açıcam. O test paylaşılmazsa çatlarım
İmam erkekten oluyor
Sende bayan imame ol Didim beee
Oyyy güzel kuzum benimBen de alırım dualarınızdan kızlarAşılama oldum bekliyorum duayla
Geç döllenme durumu olmuş olabilir miBebeğiim 5 ekim son adet gördüğüm tarih. 10 ekim akşam abdest duş aldım bitti.
Ondan sonra daha adet madet olmadm işte.
Bence de sorun olsa doktor söylerdi ama dert oldu içime en kötü arayıp sorucam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?