Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu muneye hissettirmeden yapın dalga geçtiğinizi anlarsaaa bambambam

Kızzz demaaaa
Ben sadece şaka yapıyorum valla şaka akıllı uslu bir hamiş olarak gebelik topiğimde ve sadece arizona topiğinde paylaşacağıma and içerim

Kızzz demaaaa
Ben sadece şaka yapıyorum valla şaka akıllı uslu bir hamiş olarak gebelik topiğimde ve sadece arizona topiğinde paylaşacağıma and içerim
Eyyy süpürgeli ve cımbızlı kadın sen nelere kadirsinnnn

Oyyy güzel kuzum benim
Rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin. Bugün yaşadığım mutluluğu tüm bekleyenlere nasip etsin.
Aminnnnn inşallahhh kuzum benim inşallahhhh Rabbim o günleri benimle beraber bekleyen herkese nasip etsin.

Seni de duamiza kattık uykusuz uykucu

Rabbim herkesten dua isteyin diyor Hele hamile duaları kabul olur derler . Allah razı olsun inşallah sizden ben de dua ediyorum hep sağlıklı kucağına alsın tüm anneler ve Rabbim evlatsızlıkla da sınamasın evlat acısıyla da

Aminnnn amiiin insss

Çüçük mü acaba
Ama sorun olsa söylerdi dmi ?

geç döllenme olmuş:) doktor da bebeğin kendi boyuna göre son adet tarihi hesaplamis:) benim de beş gün geç yumurtlama olduğu için ona göre hesaplamisti. ve hep tuttu sonraki ölçümlerde:) korkma patilim doktor önemsiz bi ayrıntı olduğunu düşünüp söylememiş sadece

Bebeğiim 5 ekim son adet gördüğüm tarih. 10 ekim akşam abdest duş aldım bitti.
Ondan sonra daha adet madet olmadm işte.
Bence de sorun olsa doktor söylerdi ama dert oldu içime en kötü arayıp sorucam bunu
Sen bize inanmiysennn haaa

Isten mi cikman sozkonusu onu kacirmisim anlayamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…