- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.021
Bunu muneye hissettirmeden yapın dalga geçtiğinizi anlarsaaa bambambamben kesin yapcam ya kesin
Bncede kesin ve kesin yapmalısınben kesin yapcam ya kesin
İşte olabilir miGeç döllenme durumu olmuş olabilir mi
Kızım.ne çağırıyon şimdiBunu muneye hissettirmeden yapın dalga geçtiğinizi anlarsaaa bambambam
Bozulmadı, resmen okumamla kör olmam bir oldu rosssumAhhahahahahshsjajababha
Gözlerin mi bozuldu
Amin inşallah Allah razı olsun , vermek nasip olur inşallahİns seninde tez zamanda olur
Bu mutlu haberi arizonaya verirsin
Bunu muneye hissettirmeden yapın dalga geçtiğinizi anlarsaaa bambambam
Eyyy süpürgeli ve cımbızlı kadınKızzz demaaaa
Ben sadece şaka yapıyorum valla şaka akıllı uslu bir hamiş olarak gebelik topiğimde ve sadece arizona topiğinde paylaşacağıma and içerim
Hayırlısı bee gulumBozulmadı, resmen okumamla kör olmam bir oldu rosssum
Eyyy süpürgeli ve cımbızlı kadınsen nelere kadirsinnnn
Amin inşallah Allah razı olsun , vermek nasip olur inşallah
Aminnnnn inşallahhh kuzum benim inşallahhhh Rabbim o günleri benimle beraber bekleyen herkese nasip etsin.Oyyy güzel kuzum benim
Rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin. Bugün yaşadığım mutluluğu tüm bekleyenlere nasip etsin.
Bendeeeeeben o süpürgenin tadına kaç kere baktım baya acıydı
Bendeeeeehatta 1 keresinde yedim 3-4 gün , 1 gün sonra birdaha yedim o daha kötü oluyor
Seni de duamiza kattık uykusuz uykucu
Aminnnn amiiin insssRabbim herkesten dua isteyin diyorHele hamile duaları kabul olur derler . Allah razı olsun inşallah sizden ben de dua ediyorum hep sağlıklı kucağına alsın tüm anneler ve Rabbim evlatsızlıkla da sınamasın evlat acısıyla da
Yaaa açınca beni de etiket et okuyayimÇok teşekkür ederim kuzularım
Evet çikolata kisti ile hamile kaldım. @burcusami birazdan gebelik topiğinde konu açıcam bu durumla ilgili, etiket yaparım seni okursun
Çüçük mü acaba
Ama sorun olsa söylerdi dmi ?
Sen bize inanmiysennn haaaBebeğiim 5 ekim son adet gördüğüm tarih. 10 ekim akşam abdest duş aldım bitti.
Ondan sonra daha adet madet olmadm işte.
Bence de sorun olsa doktor söylerdi ama dert oldu içime en kötü arayıp sorucam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?