- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.241
Al benden de o kdr kendisi ciddi ciddi konuşur ben dinlerm yorum yaparm
Bugün kahvaltı da ciddi bişey konusuuorm resmen ti ye aldı beni
Bende sustum noldu diyor
Hicbisey konuşulmaya gelmiyor
Bolse de ben geri uyur devamını görürüm sn üzülme yeter ki
En çok kızıl yakışıyor koyu kızıl ama o da çok akıyor
Bakalım 40 im çıksın da bulurum bir renk elbet
Ya da küllü gri falan yaptırsam beyeazlarm da belli olmaz aktıkça diye dusunuyirm ajjahshsjajaabha
Ben bugün akroşa hem balkon temizlettim hem yemek yaptırdım sen ne diyosun bee
bugünün ohhh sefan olsunu tosiaya gidiyoooooo:) :)
@BUSR4 bu akşamda bunu bırakayım
Valla mutfagi nasil bulurum diye korkuyordum ama tertemiz bırakmış samdanim, annesinden daha derli toplu
AhahahahahahEskiden bizim ciddi şeyleri konuşma cafemiz vardı, bi sıkıntı olunca sürekli iş çıkışı x cafeye gidip konuşalım bu böyle olmayacak diyormuşum farkında değildim. Artk onunla da dalga geçmeye başlamıştı evlendikten sonra da oturup konuşalım bunu diyince x cafeye gidelim orada konuşalım, buralarda konuşamam ben diyordu :)
Ay bak yine sinir oldum
kız burayi mi okudu ki gizli gizli
demekki sen müsade etsen o da ponçik bişey olup çıkacak
bu arada benim oğlan da öyle aşırı sakalar yapar ti ye alır bizi bacak kadar boyuylaakrosluktan mi bunlar yani
anne x cafede konusalim derse terligi yer kafasina
Ahahahahahah
Yaaaa benm bekarken giydiğim bir gömlek vardı çok da seviyordum
Allahım beş yıl boyunca dalga geçti
Mağazaya gidiyoruz ona benzer bir gömlek görsün rooos bak bunu alsana sana yakışır diyordu Allahım nasıl sinir ediyordu beni
En sonunda kızdım da sustu
Kirenclenip tutulsunlar samdanmböyle de fedakar vefakar ve cefakar bir kadın işte
seni üzenler kireclenme olsunlar rosss
Yaaaaen sevdiğim renklerkadın havalı ya doğuştan havalı güzel
AhahahahahOf buakrepler gerçekten hep aynı deseneben anneannesine çektiği için öyle zannediyordum demek burçtan :))
Off sen daha başlangıcındasın işin dur, daha neler göreceksinproblem çocuk resmen akrepler allah yardımcın olsun
Bilmiyorum geçen gün ban yediğimde buraya yazdığımı itiraf etmek zorunda kaldım ama nickimi filan söylemedim girip deli gibi araştırması lazım beni bulması için ama zannetmiyorum
Kirenclenip tutulsunlar samdanm
Ne demek her zaman
Yaaaa
Yerim.seni sensn havalı sapsik
Tam bir akrep tammmnedense usenir diye düşündümbide okusa trip atardi bence. belki sen buraya yazınca istemsiz daha yumuşak olmussundur
yetti kız iki senede çözdüm akroslaribenle bayadir küstü bacak kadar boyuyla. babası şehir dışına çıkınca benle samimi olmak zorunda kaldı. kendi kendine küstü kendi kendine barıştı şimdi de sürekli sarılıyo öpüyo anne diye pesimde geziyo şizofren misin oğlum diyecem bakiyom bacak kadar susuyom
Ahahahahah
Alıştım artık o yüzden ciddi bişey konusmuyirm bnde onu tiye aliyorm
Bişey diyor naimeue bagliyorm sinir oluyor ahahahhahahaah
Tam bir akrep tammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?