Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al benden de o kdr kendisi ciddi ciddi konuşur ben dinlerm yorum yaparm
Bugün kahvaltı da ciddi bişey konusuuorm resmen ti ye aldı beni
Bende sustum noldu diyor
Hicbisey konuşulmaya gelmiyor

Eskiden bizim ciddi şeyleri konuşma cafemiz vardı, bi sıkıntı olunca sürekli iş çıkışı x cafeye gidip konuşalım bu böyle olmayacak diyormuşum farkında değildim. Artk onunla da dalga geçmeye başlamıştı evlendikten sonra da oturup konuşalım bunu diyince x cafeye gidelim orada konuşalım, buralarda konuşamam ben diyordu :)
Ay bak yine sinir oldum

en sevdiğim renkler kadın havalı ya doğuştan havalı güzel

Valla mutfagi nasil bulurum diye korkuyordum ama tertemiz bırakmış samdanim, annesinden daha derli toplu

kız burayi mi okudu ki gizli gizli
demekki sen müsade etsen o da ponçik bişey olup çıkacak

bu arada benim oğlan da öyle aşırı sakalar yapar ti ye alır bizi bacak kadar boyuyla akrosluktan mi bunlar yani
anne x cafede konusalim derse terligi yer kafasina

Ahahahahahah
Yaaaa benm bekarken giydiğim bir gömlek vardı çok da seviyordum
Allahım beş yıl boyunca dalga geçti
Mağazaya gidiyoruz ona benzer bir gömlek görsün rooos bak bunu alsana sana yakışır diyordu Allahım nasıl sinir ediyordu beni

En sonunda kızdım da sustu

Off sen daha başlangıcındasın işin dur, daha neler göreceksin problem çocuk resmen akrepler allah yardımcın olsun

Bilmiyorum geçen gün ban yediğimde buraya yazdığımı itiraf etmek zorunda kaldım ama nickimi filan söylemedim girip deli gibi araştırması lazım beni bulması için ama zannetmiyorum

Of buakrepler gerçekten hep aynı desene ben anneannesine çektiği için öyle zannediyordum demek burçtan :))

Of buakrepler gerçekten hep aynı desene ben anneannesine çektiği için öyle zannediyordum demek burçtan :))
Ahahahahah
Alıştım artık o yüzden ciddi bişey konusmuyirm bnde onu tiye aliyorm
Bişey diyor naimeue bagliyorm sinir oluyor ahahahhahahaah

nedense usenir diye düşündüm bide okusa trip atardi bence. belki sen buraya yazınca istemsiz daha yumuşak olmussundur

yetti kız iki senede çözdüm akroslari benle bayadir küstü bacak kadar boyuyla. babası şehir dışına çıkınca benle samimi olmak zorunda kaldı. kendi kendine küstü kendi kendine barıştı şimdi de sürekli sarılıyo öpüyo anne diye pesimde geziyo şizofren misin oğlum diyecem bakiyom bacak kadar susuyom

Tam bir akrep tammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…