- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.261
başa gelen çekilir deyip delirmeden büyütmeye çalışıyorum tosiam
Bende öyleyim yA yorgunum argınımiyi akşamlarr yorgun ve sendromu atlatamamış bir haldeyim, siz nasılsınız
Bugün akros dışarı çıktı dedm ki içimden kesn anasına uğramıştır ondn gelmiyor eve bı geldi dedm nerdeydin şuraya gittim buraya gittim eeee dedm başka anneme uğradım hadi yaaa tüh yine tutturdum dedmhak ediyolar valla ros evliya gibi kadinsin. adını evliya koysalar yeriymis yani :)
ahhh ahhh koyu kızıl diyosun en yakışan renkben sana yaklasamam bile havalilikta beybi
AhahahahahAnan anan annnann ananan
Ahahahahah
Dün onu izlettm yarıldı gülmekten
Hepimiz anamizn kuzusuyuz baba yani dedm
Hiç duymamış ajajajsjjshs
Aklımda tek soru. Mavişim kimKuzularım demin banaByNkoaLa 1 yıl önce 10 Aralık 2018 tarihinde yaptığımız bir konuşmayı attı. Yemin ederim bu kadar hisli iki insanız, şaşılacak durum
Etrafımıza mürit toplasak inanıp gelenler olur o derece
Alın siz de okuyun
(3.çocuğu asla düşünmeyen güloma 3.çocuk olunca napıcaksın diye soruyorum tarih 10 Aralık 2018)
Eki Görüntüle 2555812
(3.yü düşünmediğini söyleyen güloma aynı vakit doğurma teklifi yapıyorum)
Eki Görüntüle 2555813
(3.çocuğu yapacağından emin bir halde sadece beni bekle diyorum vakit söylemememe rağmen ilginç şekilde sen seneye mi doğuracaksın diyor)
Eki Görüntüle 2555814
(Güloyu tehdit ederken ben)
Eki Görüntüle 2555818
Ve gerisi
Eki Görüntüle 2555819
Gerçekten inanılır gibi değilTam Saadettin Teksoy'un araştırması gereken esrarengiz bir olay
---------
Evet gelelim haberi geyşaya vermeye.
Kuzular normalde ben yemek sofrası hazırlayıp kapaklı fanusa koyacaktım. Masada açtığı zaman testi görecekti. Fakat 1 e doğru gelecekmiş, aksilikO saatte yemek olmaz. Bana bir el atın nasıl vericem şimdi süprizli.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
Ben bu fikri çok sevdim ya. Üçüncü olursa bigün inşAllah bunu yapabilirimByNkoaLa deme öyle şeyler ro romm
En güzel zamanlarındasın, tadını çıkar
B Brunello Cicinelli konu akıl almaksa başka bi test alıp su damlatıp tutuştururdum eline akıbetinde pozitif sonuçlu testi çıkarırdım 3. Testi gözünün önünde yaptırmak isteyecektir bu arada kilot check etmiş adam nihayetinde
Limonsuzzcay gördüm o akıllıyı
Bende erkeğin ozuuui diyorumAğız alışkanlığı oldu bende de ya çok kötü oldu
Yerim o bacaksızi yanedense usenir diye düşündümbide okusa trip atardi bence. belki sen buraya yazınca istemsiz daha yumuşak olmussundur
yetti kız iki senede çözdüm akroslaribenle bayadir küstü bacak kadar boyuyla. babası şehir dışına çıkınca benle samimi olmak zorunda kaldı. kendi kendine küstü kendi kendine barıştı şimdi de sürekli sarılıyo öpüyo anne diye pesimde geziyo şizofren misin oğlum diyecem bakiyom bacak kadar susuyom
Bende öyleyim yA yorgunum argınım
Valla iş günleri gecmiyo tatil günleri sanki 1 saathafta ortasına kadar geçmiyor sonrasıda haftasonu gelecek diye bi direniş bi toparlanmayla enerjik geçiyor
Valla iş günleri gecmiyo tatil günleri sanki 1 saat
Ahaahhahahahhahaaynen cuma iş çıkışı ve pazar alarmları kontrol etmem arası 1 saat adeta
Hee tamam şimdi olduyok aslında kocanın huyuna huyuna gidip kaleyi içten fethetmeyi kastetmistim
sen libisten dolayı kocanla arayı bozuk tutamiyon ama içten fethediyon hep kaleyi
yemekler tatlılar böyle çok cekicisin yiğidimler falanidolümsün beybi
Topiğin ismini arttırıp mı giriyorsun kuzum. Ben öyle yapınca ilk sayfa açılıyor. Ama takip edip bildirimlere bakınca son sayfa açılıyor. Bilemiyorum başka yolu var mı acemiyimYaaa ben niye topige girince taaaaa 1 sayfa açılıyor
B Brunello Cicinelli nin.ben bu topigi niye açtım nasıl açtım bastım tuşuna açtım diye karşılıyor
Lanetlendin artıkYaaa ben niye topige girince taaaaa 1 sayfa açılıyor
B Brunello Cicinelli nin.ben bu topigi niye açtım nasıl açtım bastım tuşuna açtım diye karşılıyor
Naletttt gelsinnnLanetlendin artıkjananansbsnsn
Yok baxim arattirmaya ne gerek var sayfayı yeniliyorum zaten en üste topik direk çıkıyorTopiğin ismini arttırıp mı giriyorsun kuzum. Ben öyle yapınca ilk sayfa açılıyor. Ama takip edip bildirimlere bakınca son sayfa açılıyor. Bilemiyorum başka yolu var mı acemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?