Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hak ediyolar valla ros evliya gibi kadinsin. adını evliya koysalar yeriymis yani :)

ahhh ahhh koyu kızıl diyosun en yakışan renk ben sana yaklasamam bile havalilikta beybi
Bugün akros dışarı çıktı dedm ki içimden kesn anasına uğramıştır ondn gelmiyor eve bı geldi dedm nerdeydin şuraya gittim buraya gittim eeee dedm başka anneme uğradım hadi yaaa tüh yine tutturdum dedm
Evliyaye olsaymis olurmuş ahhaahhahaha

Yavrum benm yerm seni hepimiz kendimize göre havaliyiz bnce

Aklımda tek soru. Mavişim kimcicim aklıma bişey gelmedi ama sen bişey bulmussundur Ben bu fikri çok sevdim ya. Üçüncü olursa bigün inşAllah bunu yapabilirim

Ağız alışkanlığı oldu bende de ya çok kötü oldu
Bende erkeğin ozuuui diyorum
Geçenlerde babam telefonuma bakıyordu bu şekilde kaydettim okumaya çalışıyor anlayamıyor tabi ne diye kaydettim diyor ajajannanshsb
Erkeğin ozuuu baba diyirm nasıl gülüyor kahkaha atıyor

Yerim o bacaksızi ya

Hee tamam şimdi oldu olsun sonu her şekilde libişe, sevişe çıkıyor hakkaten ha herifi sevdiğimden ötürü değil,libidomun yüksekliğinden ötürü arayı bozuk tutamiyom vay anasını

Yaaa ben niye topige girince taaaaa 1 sayfa açılıyor
B Brunello Cicinelli nin.ben bu topigi niye açtım nasıl açtım bastım tuşuna açtım diye karşılıyor
Topiğin ismini arttırıp mı giriyorsun kuzum. Ben öyle yapınca ilk sayfa açılıyor. Ama takip edip bildirimlere bakınca son sayfa açılıyor. Bilemiyorum başka yolu var mı acemiyim

Topiğin ismini arttırıp mı giriyorsun kuzum. Ben öyle yapınca ilk sayfa açılıyor. Ama takip edip bildirimlere bakınca son sayfa açılıyor. Bilemiyorum başka yolu var mı acemiyim
Yok baxim arattirmaya ne gerek var sayfayı yeniliyorum zaten en üste topik direk çıkıyor popüler topik işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…