- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.201
Bilirim senin kalbiniÇok isterim ulan ❤ allah büyüktür
Beni serpmelik olarak ara ara kullanabilirsinİnşallah canım, bugün umut serptiniz içime RosSsS la sen
:dvalla rosss imkanlar cezbedici kaynana ic karartıcıkaynim evlenir zaten bizim tayin gelene kadar duruma göre yine karar veririm size danışıp
ne hissediyosun diye sana mutlaka sorcam zaten
Serpme deyince kahvaltı çekti canımBeni serpmelik olarak ara ara kullanabilirsin
Jajajsdhbsjsj
Bnde açlıkla savaşıyorum şuanSerpme deyince kahvaltı çekti canımdiyette ve açım
:d
Bni de cezbetti ama o kaynana ve eş ile baş edebilecek misin samdanm bı konu hakkında istihareye yatmak lazm
Sn vakti gelince tiklat camimi rüyaya yatarm senin için
Canım mektubu patiği emziği hazirlamissin ama adam yorgun değilken ve ayikken versen keşke gündüz gözüyle,şimdi tepkileri fln abuk subuk bı hal alır o vakitte yorgun argınKuzularım demin banaByNkoaLa 1 yıl önce 10 Aralık 2018 tarihinde yaptığımız bir konuşmayı attı. Yemin ederim bu kadar hisli iki insanız, şaşılacak durum
Etrafımıza mürit toplasak inanıp gelenler olur o derece
Alın siz de okuyun
(3.çocuğu asla düşünmeyen güloma 3.çocuk olunca napıcaksın diye soruyorum tarih 10 Aralık 2018)
Eki Görüntüle 2555812
(3.yü düşünmediğini söyleyen güloma aynı vakit doğurma teklifi yapıyorum)
Eki Görüntüle 2555813
(3.çocuğu yapacağından emin bir halde sadece beni bekle diyorum vakit söylemememe rağmen ilginç şekilde sen seneye mi doğuracaksın diyor)
Eki Görüntüle 2555814
(Güloyu tehdit ederken ben)
Eki Görüntüle 2555818
Ve gerisi
Eki Görüntüle 2555819
Gerçekten inanılır gibi değilTam Saadettin Teksoy'un araştırması gereken esrarengiz bir olay
---------
Evet gelelim haberi geyşaya vermeye.
Kuzular normalde ben yemek sofrası hazırlayıp kapaklı fanusa koyacaktım. Masada açtığı zaman testi görecekti. Fakat 1 e doğru gelecekmiş, aksilikO saatte yemek olmaz. Bana bir el atın nasıl vericem şimdi süprizli.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Yine niçin örnek aliniyorum samdanimçocuğu hemen yap indireyim süreyi
bide gocanla inatlasma ben mi deyim şu yaşa gelmisinazicik K Kendinisevenbirii ni örnek al ben de alayım hepimiz alalım
Yine niçin örnek aliniyorum samdanimanlamadim mevzuyu ama kesin sevişmeli,libişli biseydir
Daha gelmedi dilosum geyşa
Bolse de ben geri uyur devamını görürüm sn üzülme yeter kitabiki hemen camına kosarim rosss
inşallah senin pıtırcık gece deliksiz uyur da rüyayı bolmez
Geleydi iyiydiDaha gelmedi dilosum geyşa
Merakla bekliyoruz
Bugün ömrüm telefonun başında çaresizce beklemekle geçti sabaha kadar da beklicemGeleydi iyiydibak yarına kadar da geyse enistemle cici napti diye bekle anam bekle
Ne çektin beee rosssummmBugün ömrüm telefonun başında çaresizce beklemekle geçti sabaha kadar da beklicem
Coook çektim coook dilosumNe çektin beee rosssummm
Coook çektim coook dilosum
30 umda bembeyaz saçlarım
Bilirim senin kalbini ❤
Bil bakalım kimi dinliyorum
En çok kızıl yakışıyor koyu kızıl ama o da çok akıyorçok erken beee rosssummm sen dogurda saç boyası rengine karar veririz artık napalim
Küllü gri olur bak rosssummmEn çok kızıl yakışıyor koyu kızıl ama o da çok akıyor
Bakalım 40 im çıksın da bulurum bir renk elbet
Ya da küllü gri falan yaptırsam beyeazlarm da belli olmaz aktıkça diye dusunuyirm ajjahshsjajaabha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?