Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla rosss imkanlar cezbedici kaynana ic karartıcı kaynim evlenir zaten bizim tayin gelene kadar duruma göre yine karar veririm size danışıp

ne hissediyosun diye sana mutlaka sorcam zaten
:d
Bni de cezbetti ama o kaynana ve eş ile baş edebilecek misin samdanm bı konu hakkında istihareye yatmak lazm

Sn vakti gelince tiklat camimi rüyaya yatarm senin için

:d
Bni de cezbetti ama o kaynana ve eş ile baş edebilecek misin samdanm bı konu hakkında istihareye yatmak lazm

Sn vakti gelince tiklat camimi rüyaya yatarm senin için

tabiki hemen camına kosarim rosss

inşallah senin pıtırcık gece deliksiz uyur da rüyayı bolmez

Canım mektubu patiği emziği hazirlamissin ama adam yorgun değilken ve ayikken versen keşke gündüz gözüyle,şimdi tepkileri fln abuk subuk bı hal alır o vakitte yorgun argın ama sende sabredemezsin sanırım :) ağlayacağı da kesin senin geysanin bu arada

çocuğu hemen yap indireyim süreyi
bide gocanla inatlasma ben mi deyim şu yaşa gelmisin azicik K Kendinisevenbirii ni örnek al ben de alayım hepimiz alalım
Yine niçin örnek aliniyorum samdanimanlamadim mevzuyuama kesin sevişmeli,libişli biseydir

Yine niçin örnek aliniyorum samdanimanlamadim mevzuyuama kesin sevişmeli,libişli biseydir

yok aslında kocanın huyuna huyuna gidip kaleyi içten fethetmeyi kastetmistim
sen libisten dolayı kocanla arayı bozuk tutamiyon ama içten fethediyon hep kaleyi
yemekler tatlılar böyle çok cekicisin yiğidimler falan idolümsün beybi

çok erken beee rosssummm sen dogurda saç boyası rengine karar veririz artık napalim
En çok kızıl yakışıyor koyu kızıl ama o da çok akıyor
Bakalım 40 im çıksın da bulurum bir renk elbet
Ya da küllü gri falan yaptırsam beyeazlarm da belli olmaz aktıkça diye dusunuyirm ajjahshsjajaabha

Küllü gri olur bak rosssummm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…