Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın canım. Belki yazmıştır diye demistim☺

Bende görmedim kocan bişey dedi mi işle ilgili?
Iyyyyy hiç sorma limonsuzum
Suan ayrı yatıyoruz ben, Gece ve çocugum yatak odasında o bey ise oturma odasında uyuyor

Ahahahaha
Nerden bulup yapıyorsun bunları
Çok cool güneş gozlikli halter kaldırma favori sporumdur
Her gece yapmadan uyuyamam
Burada sana çok güçlüyüm seni kaslı kollarım ile kaldırırım imajı veriyorum
Whatsapp bitmoji

Wouww kaslı ve cool :)

Kavga mı ettiniz ?
Evet rossum
Baya atıştık epey yani, çalışmamam konusunda ısrar ediyor. Ve konu baya çirkin yere geldi calısmazsam onun geçindiremeyeceğini düşünüyormuşum bizi ki bunu dile bile getirmedim ima bile etmedim ben sadece yıllardır çalıştığımı evde oturmayı sevmediğimi çalışmak istediğimi söyledim o da bu çocuğa bir şey oLursa sorumlusu benim olacağımı dile getirdi o bana da bakarmışta krediyi ödermişte cocugada bakarmışta falanmış filanmış benim parama ihtiyacı yokmuş. O bana bağırdı ben ona dünyanın lafını saydık en sonunda ben yatıyorum dedim ben oturma odasın da yatıcam dedi bana, bende seni odaya alan yok zten isabet olur deyip yastığı ile yorganı kapıya attım.

Çok kotu olmus yaa
Fazla abartmış erkeklik gururu yapmış (boş yapmış)
Yani sürekli çalışmaya alışkın bir ruh evde depresyona girer
Ev onu sıkar
Zaten çocuk doğunca belli bir süre ister istemez evde duracaksın izinli olacaksın

Canım çok geçmiş olsun kaza için, hoşgeldin. İnşallah daha iyisindir.
Çok teşekkür ederim cnm. Çok şükür daha iyiyim. Hoşbuldum.
çok büyük geçmiş olsun...
günaydın cümleten ❤❤
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimm.
çok geçmiş olsun, Rabbim esirgemiş, Allah tekrarını göstermesin
Amiin amiiin teşekkür ederim. Rabbim bidaha yaşatmasın inş
Öyle cnm. Gerçekten araba fena dağıldı. O kadar büyük kazadan burnu bile kanamadan çıkması mucize demiş bütün tamirciler falanRabbim korudu çok şükür.
Öyle kuzum ya artık evim rutubet kokmuyor içim açıldı. Temizlik yapmaya doyamıyorum burada resmen iş yapmayı sevdirdi bana bu ev bilsem 2 yıldır çürümezdim o rutubette Canımsııın ya
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Duvarına baktım ama .... Çok geçmiş olsun cnm sanada En ummadığın anda Rabbim tüm kapıları açsın inş
Eveet şimdi gördüüüm şok oldumm. En son istemiyordu ben giderken. 1 ayda nelerrr nelerr değişmiş vay bee
Pembe Bal10cuk
Çok geçmiş olsun kuzum
İyi olmana çok sevindim ♥
allah razi olsun teşekkür ederm cicim Sanada hayırlıı olsuuun çok sevindiiim bebiş geliyooor gelir gelmez güzel haberi kaptım sanırımmm
çok geçmiş olsun pembisim Allah beterinden saklasin. nasil gidiyo hazırliklar tamam mi herşey
teşekkür ederim şamdanım Amiin amiin hamdolsun baya baya bitti odası kıyafetleri ıvır zıvırları. Ayy ne zor ne masraflı işmiş Bi bebek arabası ile hastane çıkışını yaptırmak falan kaldı. Sonrası çanta hazırlığı artık

O kadar bildirim vardı ki 1 aylık birikmiş Teşekkür ederim Allah razi olsun. Amiin Rabbim kimseye göstermesin. Hoşbuldumm

Kuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim) Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5 Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittik Haberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce

Son düzenleme:
Oyyy kıyamam ya içime doğmuş gibi bu saatte girdim(seni merak ettiğim için ama çaktırma)
Kuzum telas yapma bişey olmaz inşAllah. Ayrıca o geniz akıntısı bebeğe ulasamaz
Sen çok şanslı bir taze annesin hadi uyu da sabah doktordan sonra yaz yine
Geyşanin tepkileri beni bile duygulandırdı madonnam 5 senenin birikimi tabi

Cicim ya bişey diycem. Acaba Yakuza ve çetesine şimdilik soylemeseniz mi
Ben seni boşuna mı iyilik meleği selenaya benzettim. Sen hissedip hemen ihtiyacım olduğunda orada belirirsin
Yakuza ve çetesine geyşamın kendisi bile söylemek istemiyor
Ama onlar öyle fesat ki 9 ay saklamam lazım
İlk 3 ay söylemiyim desem 4.ayda değer nazarları.
Önce kendime nazarsavar bir yöntem bulmam lazım

Bak şanslı olduğun bir konu daha. İnsanın kendi ailesini bilmesi de güzel. Aferin geysana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…