- 12 Haziran 2019
- 19.763
- 121.902
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.301
Haklısın canım. Belki yazmıştır diye demistimYok kuzum eşiyle rahat bıraktım özel anları sonuçta
Elbet döner
Bende görmedimÇaktırma bende görmedim
Yeni şeyler gelmiş deneyeyim havam olsun dedim
Olmuş mu
Şok olduklarını ve dışarı çıktıklarını söyledi o kdr kuzum bnde dahasını yazmadım (;Haklısın canım. Belki yazmıştır diye demistim☺
Bende görmedimkocan bişey dedi mi işle ilgili?
Iyyyyy hiç sorma limonsuzumHaklısın canım. Belki yazmıştır diye demistim☺
Bende görmedimkocan bişey dedi mi işle ilgili?
Burada sana çok güçlüyüm seni kaslı kollarım ile kaldırırım imajı veriyorumAhahahaha
Nerden bulup yapıyorsun bunları
Çok cool güneş gozlikli halter kaldırma favori sporumdur
Her gece yapmadan uyuyamam
Wouww kaslı ve cool :)Burada sana çok güçlüyüm seni kaslı kollarım ile kaldırırım imajı veriyorum
Whatsapp bitmoji
Evet rossumWouww kaslı ve cool :)
Kavga mı ettiniz ?
Çok kotu olmus yaaEvet rossum
Baya atıştık epey yani, çalışmamam konusunda ısrar ediyor. Ve konu baya çirkin yere geldi calısmazsam onun geçindiremeyeceğini düşünüyormuşum bizi ki bunu dile bile getirmedim ima bile etmedim ben sadece yıllardır çalıştığımı evde oturmayı sevmediğimi çalışmak istediğimi söyledim o da bu çocuğa bir şey oLursa sorumlusu benim olacağımı dile getirdi o bana da bakarmışta krediyi ödermişte cocugada bakarmışta falanmış filanmış benim parama ihtiyacı yokmuş. O bana bağırdı ben ona dünyanın lafını saydık en sonunda ben yatıyorum dedim ben oturma odasın da yatıcam dedi bana, bende seni odaya alan yok zten isabet olur deyip yastığı ile yorganı kapıya attım.
Tamam üçyüsbinmilyon sonsuz kereeİşte sonsuz dua edicem
Sonsuz kere işte
Çok teşekkür ederim cnm. Çok şükür daha iyiyim.Canım çok geçmiş olsun kaza için, hoşgeldin. İnşallah daha iyisindir.
Teşekkür ederimçok büyük geçmiş olsun...
günaydın cümleten ❤❤
Teşekkür ederimm.Geçmiş olsuun
Amiin amiiin teşekkür ederim.çok geçmiş olsun, Rabbim esirgemiş, Allah tekrarını göstermesin
Öyle cnm. Gerçekten araba fena dağıldı. O kadar büyük kazadan burnu bile kanamadan çıkması mucize demiş bütün tamirciler falanCanım çok büyük gecmis olsun ya Allah beterinden saklasin,iyi olmanıza sevindim bebişin de senin de❤ belliydi biseyler olduğu zaten yoktun epeydir evinden memnun olmana da ayrıca sevindim canım,evden bari yüzün gülsün ❤ hep gel artık kuzum yokluğun belliydi :)
Değişen de cici bebiş yapmaya karar verdi,bugün test yapicak hatta canım en büyük değişiklik böyle
allah razi olsun teşekkür ederm cicim
teşekkür ederim şamdanımçok geçmiş olsun pembisimAllah beterinden saklasin. nasil gidiyo hazırliklar tamam mi herşey
Aynennn bende yatagn icindeym direk tlf alip test sonucuna bakmaya girdim
Pembe Bal10cuk cok cok cok gecmisss olsun bende seni etiketlewyip nerelerdesin diye yazdgmi hatirliyorum yoklugun cok belliydi cok uzuldum hamile halinle yasadiklarina Allah tekrarindan ve buyugunden korusun canim hosgeldjn tekrar aramiza
Oyyy kıyamam yaKuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın 1 randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
Oyyy kıyamam yaiçime doğmuş gibi bu saatte girdim(seni merak ettiğim için ama çaktırma)
Kuzum telas yapma bişey olmaz inşAllah. Ayrıca o geniz akıntısı bebeğe ulasamaz☺
Sen çok şanslı bir taze annesinhadi uyu da sabah doktordan sonra yaz yine
Geyşanin tepkileri beni bile duygulandırdı madonnam5 senenin birikimi tabi ❤
Ben seni boşuna mı iyilik meleği selenaya benzettim. Sen hissedip hemen ihtiyacım olduğunda orada belirirsinCicim ya bişey diycem. Acaba Yakuza ve çetesine şimdilik soylemeseniz mi
Bak şanslı olduğun bir konu daha. İnsanın kendi ailesini bilmesi de güzel. Aferin geysanaBen seni boşuna mı iyilik meleği selenaya benzettim. Sen hissedip hemen ihtiyacım olduğunda orada belirirsin
Yakuza ve çetesine geyşamın kendisi bile söylemek istemiyor
Ama onlar öyle fesat ki 9 ay saklamam lazım
İlk 3 ay söylemiyim desem 4.ayda değer nazarları.
Önce kendime nazarsavar bir yöntem bulmam lazım
Benden iyi biliyor ailesini mirandam.Bak şanslı olduğun bir konu daha. İnsanın kendi ailesini bilmesi de güzel. Aferin geysana
Benim ufaklık uyandırdı sağolsunBenden iyi biliyor ailesini mirandam.
Sen neden bu saatte ayaktasın kız sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?