Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli
[/QUOTE]
Çok güzel şeyler yazıp bana ümit verdin moralimi yükselttin kuzum
Bende zaten bata 2 gün kala doktora gitmişim ne görmeyi ne duymayı umduysam
İnşallah senin bulunduğun aşama bana da nasip olur
Çok teşekkür ederim
Demaaa
Neden ben cevizli kekleri yerken çalışmalara başlarken kimse bana bunlardan bahsetmedi
Hahahaevet inşallah poliçeden yırtarız bu durumla
Zaten hamile gibi de hissetmiyorum bu çocuk neden tekme atmıyor samoşum tekme atsın
İnsAllah hamileyim cnm Allah sağlıkla devam ettirirse bende ilk idrarda gördüm sonra kan verdim cnm kadın doğuma yarın gidecektin dimi
Gittim kuzum. Bata 2 gün kala değerim 193.3 çıktı.
Perşembe bidaha gidicem 2 katı artması lazım.
Daha çok minikmiş kese bile yok ortada. Keseyi belki haftaya görürüz dedi.

B Brunello Cicinelli öncellikle günaydın ballı kaymağım

Şu kimyasal moddan çıkıp organik moda gir artık litfen
Ayrıca 2 defa kimyasal geçirmiş biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki geçirdiğim 2 kimyasalda da duyduğum kimyasallarda da sonuç hiç bir zaman adete 1-2 gün kala öyle 190larda falan hiç çıkmadı.
Benim kimyasallarım adet günümde ya da 1 kala hep 20-30 larda idi.
Sonra 2 günde 1 kan verdikçe hep düştü veeee kimyasal geçirmiş oldum

190 değer kimyasal mı olurmuş laaaa
Çocuk resmen ben burdayım aneyyyy, ne kimyasalı sıkma canını diye tepük atıyoorr

kuzum beniim aman doktor iyi olsun bende moralini bozdu herhalde diye hemen doktoru nasıl gömüyorum ama
aynen kuzum değerin çok güzel bak ne diyorum bizim topikte adetten 2 gün sonra değeri 19-25 le falan öğrenen oluyor gayet güzel artıyor sonrasında, seninki çok güzel ve daha da güzel artacak inşallah
valla dün benimki fındıklı cezerye almış, onu yiyordu sanırım bugün pik günüm dün ovulasyon baya koyulaştı, ateşimde düştü biraz sabah ölçtüm bu gece sen varsın ama ben yoğun olabilirim yani
yinede yatakta bekleme seansında kaçırmam burayı gelirim ama

Günaydın Patilim
Tam seni etiketleyip enişte ile gelişmeleri soracaktım hissetmiş gibi geldin
Diyorum artık telepatik bağ oluştu hepimizin arasında, dün sabah da boğazım acıyordu sabahın 5 i miydi 6 sı mıydı ne uyuyamadım topiğe girdim Limonsuzzcay seni merak ettim diye o saatte geldi
Allah bizleri birbirimize görükmeyen bağlarla bağladı bence

İnşallahhhh artacak büşom
Allah bence cezerye yediyse iş bitti Tamam sen bebişi yap da gelmesen de olur

İnşallahhhh artacak büşom ♥
Allah bence cezerye yediyse iş bitti Tamam sen bebişi yap da gelmesen de olur

1 kilo almış bide canım kocacım
İnşallah tutarda 1 ay arayla pırtlatırız (doğururuz) Cicim

Enişte ile pek iyi değildeeeee
iç güveysinden hallice diyelim brommm
Dün eve geç geldi, 10:30a geliyordu toplantısı varmışşşş, yersennnn haber verememiş, çok aniiii olmuşşş. hıııı yedim bende zaten.
Sonra konuştuk biraz tavır alsaydım çok uzayacaktı, uzatmak istemedim. Bebeği ondan daha çok düşündüğümü, ama her çalışan anne gibi işime devam etmek istediğimi söyledim. Aksi bir durum olursa mutlaka işten çıkacağımı da belirttim. En azından çalışabildiğim kadar çalışıp borçları biran önce bitirelim bırak sana yardım edeyim dedim.
Bu kararı sana bırakıyorum dedi. gönülsüz isteksiz bir şekilde
sonra duş aldı ve yatıp zıbardı

1 kilo almış bide canım kocacım
İnşallah tutarda 1 ay arayla pırtlatırız (doğururuz) Cicim
Oh mis 1 ay arayla pırtlatma keyfi
Ben senden 1 ay önce doğurup sana haber veririm nasıl birşey olduğunu
Ya derim hiçbirşey yokmuş ya da sakın doğurma tut içinde salma sakın derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…