- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.601
Çok güzel şeyler yazıp bana ümit verdin moralimi yükselttin kuzumHiç bir sorun yok benimde şimdi baktım adete 9 gün kalatamamen iç güdüsel hamileyim dedim mens 9 gün var 13.4 doktor dedi dollenme var gebelik demek için erken 2 gün sonra minnagim bana memleketimden selam çaktı 61.1 tam bir tyapsonlu eğtimi sana menşe 6 gün var adete 4 gün kala 194.5 ve zaten birdaha yaptırmadım kontrol randevusu geldi adet günümdü 700 veya geçmişti doktor hastanede yaptırıp ultrasona aldı keseyi gördük dış gebelik değil dedi kese oluşmuş dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı duyulacak dedi hala gebe değilsin dedi bil hala kimyasal dedi haklida kalp atmıyor henüz iki hafta sonra çok şükür kalp sesi duyuldu ve doktor dedi aile eş dost kimle paylaşırsanız paylaşın dedi gebesiniz...Eşim o arada doktor bey biz silik çizgide gazeteye ilan verdik zaten dedi duymayan kalmadı dedi doktor eminim dedi bu kadın mense 9 gün varken gebelik yakaladıysa herkese paylaşmıştır deyip güldük..Çok sakın ol doktorun zaten seni yönlendirecek panik yok ülkemizde bulunan suriyeliler ayda bir doğuruyorlar yanlarındaki kucaklarindaki görünce 9 aya sığmıyor biz Türk kadınları biraz pimpirikliyiz doğal bir süreç yasa evham panik yok unutma o bebişim Dünyada rizki varsa ne yaparsan yap doğar yoksada Rabbimiz bilir...Kendine hamileliği zehir etme tadını çıkar takılma rakamlara gayettt güzel değerin...
Demaaadaha due bunlar iyi gunlerin ben bir ortamda herkesin guldugu komik bir videoya humgur hungur icim cikana kadar aglamistim cocuk yere dusuyo diye
birde bi ara asiri gaz oluyor ve idrar kacirma hapsirsam gaz cikiyo oksursem altima kaciriyorum gulemiyordum bile oklava yutmus gibi oturuyordum basima is gelmesin diye
Hahahacicikom yaüzme kendini. nego da anlatmıştı 6 güne kadar yasayabiliyomus sperm. bide kadınlar bazı aylar çift yumurta atar. belki sen ovulasyonda yakalayamadin spermler canlı kaldı sonraki yumurtayi avladi içlerinden biri:) ya da bebek geç tutundu.
benim arkadaşım 9. haftada kalp atışı duymuştu geç canlanmış.
hamilelik doktor kötü bisey demedigi sürece relaks olman gereken bi süreçben doktora gittim o gün kanamam olmuştu. doktoru aradim bana ilaç yazdı. su an üzülecek bişey yok. bebek saymiyoruz biz onu zaten dedi. günlük yaşamınıza devam edin sağlıklı bebek her türlü tutunur dedi.
B Brunello Cicinelli hem geç dollenmeyse kendi kendine poliçeden de yirtabiliriyi yönden bak
Gittim kuzum. Bata 2 gün kala değerim 193.3 çıktı.İnsAllah hamileyim cnm Allah sağlıkla devam ettirirse bende ilk idrarda gördüm sonra kan verdim cnm kadın doğuma yarın gidecektin dimi
Yaa aslında çok ponçik şekilde söyledi, çok tatlı bir kadın. Ki öyleymişte zaten. Kese görünmeden hiçbir gebelik doktor gözünde gebelik sayılmıyor
Bidahaki gelişinde belki nokta kadar bir kese görürüz dedi.
O da değerime bağlıymış işte..
Daha beklenen adet günüme 1 gün var bende ne sandıysam, bebeği 36.haftadaki haliyle görücem sanki
Karışık işlermiş be büşom. İnşallah sende bidahaki ay bu karmaşanın içine gireceksin, yiyonuz mu kız cevizli kekleri
Evet gece burdayım
Cicim günaydınlütfen bu güzel zamanlarını baltalamaz mısın artık dün bir videoya denk geldim aslında ev videosu ama kadın yeni hamileymiş aklıma sen geldin böyle minicik göbekle zamanın tadını çıkar
Günaydın minik ponçikMutlu sabahlaarr
Ahaaaaa benden 1 tane daha gelmiş
Günaydın PatilimB Brunello Cicinelli öncellikle günaydın ballı kaymağım
Şu kimyasal moddan çıkıp organik moda gir artık litfen
Ayrıca 2 defa kimyasal geçirmiş biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki geçirdiğim 2 kimyasalda da duyduğum kimyasallarda da sonuç hiç bir zaman adete 1-2 gün kala öyle 190larda falan hiç çıkmadı.
Benim kimyasallarım adet günümde ya da 1 kala hep 20-30 larda idi.
Sonra 2 günde 1 kan verdikçe hep düştü veeee kimyasal geçirmiş oldum
190 değer kimyasal mı olurmuş laaaa
Çocuk resmen ben burdayım aneyyyy, ne kimyasalı sıkma canını diye tepük atıyoorr
Memoji midir neyse ondan var telefonumda bi yaptım ama pek kullanmıyordum sen atınca atayım dedimAhaaaaa benden 1 tane daha gelmişhahahaha
Günaydın büşümmmmm
İnşallahhhh artacak büşomkuzum beniim aman doktor iyi olsun bende moralini bozdu herhalde diye hemen doktoru nasıl gömüyorum ama
aynen kuzum değerin çok güzel bak ne diyorum bizim topikte adetten 2 gün sonra değeri 19-25 le falan öğrenen oluyor gayet güzel artıyor sonrasında, seninki çok güzel ve daha da güzel artacak inşallah
valla dün benimki fındıklı cezerye almış, onu yiyordu sanırım bugün pik günüm dün ovulasyon baya koyulaştı, ateşimde düştü biraz sabah ölçtümbu gece sen varsın ama ben yoğun olabilirim yani
yinede yatakta bekleme seansında kaçırmam burayı gelirim ama
İnşallahhhh artacak büşom ♥
Allahbence cezerye yediyse iş bitti Tamam sen bebişi yap da gelmesen de olur
Enişte ile pek iyi değildeeeeeGünaydın Patilim
Tam seni etiketleyip enişte ile gelişmeleri soracaktım hissetmiş gibi geldin
Diyorum artık telepatik bağ oluştu hepimizin arasında, dün sabah da boğazım acıyordu sabahın 5 i miydi 6 sı mıydı ne uyuyamadım topiğe girdimLimonsuzzcay seni merak ettim diye o saatte geldi
Allah bizleri birbirimize görükmeyen bağlarla bağladı bence
Benim bundan önce kullandığım sarı tam senlik aslında brommmBu kafaları nerden yapıyosunuz bende istirem
Bu kafaları nerden yapıyosunuz bende istirem
Heee bende bitmoji kullanıyorumkız iphone da memoji Mi nedir o varya ondan yaptım ben
Oh mis 1 ay arayla pırtlatma keyfi1 kilo almış bide canım kocacım
İnşallah tutarda 1 ay arayla pırtlatırız (doğururuz) Cicim
Heee bende bitmoji kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?