Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani o laf unutulmaz tabiki sen unutsan biz sana hatırlatırız

Kendimi bebek gbi hissettirdigin için teşekkür ederm
Bende seninkini cikarirdim yanında olsam ( nereye gidiyor len bu sohbet )(iç sesm)
Çünkü sen benim için 30 yaşında 3 çocuklu bebeksi bir rosssun
Minnoş kalbinden öperimmm seniii
Şimdi yatıyorum, sabah iş var malum.. sende çok geç kalma, bekliyor olacağım
Gözlüklerim ve ben uyumaya gidiyoruz
Öpüyorummmm muuaahhh

Ahahhaah iyi geceler gece gözüne güneş kaçmasın

Sabah görüşürüz

Iyigecelerrrr minnosss kizzz

Youlost16 doğum günün kutlu olsun
Rabbm gönlünden gecenleri hayırlı bir zamanda sana yeni yaşında versin ins
Cok sağol kuzum benim insallah hayırlısıyla versin Rabbim zaten gönlümden geçeni herkes biliyo

Sağol ballı lokum teşekkür ederim hemşehrimmm

Canım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara

Günaydın bebelerim
Dün doktor kimyasal süreçte, evet bir gebelik var ama tam olarak bir gebelik diyemeyiz henüz falan deyince bir dumur oldum. Ne bileyim daha önce hamile mi kalmışım ben sanıyorum ki doktora gittiğimde baya bebek mebek görücem doktor bana oh oh tosuncuk gibi maşallah falan dicek Zaten sigortaya da canım sıkkındı algılarım anca açıldı. Siz küçük vahşi ve tatlı şeyler beni ikna etmeyi başardınız
Okula gitmediğim günler okula gittiğim günlerden erken kalkarak kendi canımı çok sıkıyorum. Kendimim demicem vallahi alacağım ayağımın altına.
Geyşam da bu gece nöbete gidecek. Akşam beni bekleyin kızlar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne

Youlost16 benim folik asitsiz zamanlarıma denk gelen ilk yaptığım kertenkelem... Demek doğum günün ha..
Seni doğurduğum gün dün gibi aklımda.
Doğduğun an belliydi böyle olacağın ama olsun. Sonuçta seni de Allah verdi. Bastık bağrımıza. Doğurmasına doğurdum ama hala geç değil beni kızdırmaya devam edersen seni kürtajla aldırırım.

İyi ki doğdun pıtırcığım, seni çok ama çok seviyoruz. İyi ki varsın. İyi ki tanıdım ve tanıdık seni. Bizim için çok kıymetlisin.
Yeni yaşın sana minik bir zebra ile istediğin ne varsa hepsini getirsin ♥
Sen bu topiğin bir rengisin ♥
(yani sonuçta siyah da bir renk dimi )

Son düzenleme:

Günaydınn Cicii
Kimyasal süreç olayına takılma kuzum daha değer çok küçük olduğu için öyle demiş doktor, birde maalesef doktorlar duygusu alınmış insanlar olduğu için karşıdakini düşünmeden konuşuyorlar
İnşallah yarın kan verdiğinde sende göreceksin değerin ne güzel arttığını ve korkacak bir şey olmadığını
Bu gece aktifsin o zaman senn

Yaa aslında çok ponçik şekilde söyledi, çok tatlı bir kadın. Ki öyleymişte zaten. Kese görünmeden hiçbir gebelik doktor gözünde gebelik sayılmıyor
Bidahaki gelişinde belki nokta kadar bir kese görürüz dedi.
O da değerime bağlıymış işte..
Daha beklenen adet günüme 1 gün var bende ne sandıysam, bebeği 36.haftadaki haliyle görücem sanki
Karışık işlermiş be büşom. İnşallah sende bidahaki ay bu karmaşanın içine gireceksin, yiyonuz mu kız cevizli kekleri
Evet gece burdayım

Cicim günaydın lütfen bu güzel zamanlarını baltalamaz mısın artık dün bir videoya denk geldim aslında ev videosu ama kadın yeni hamileymiş aklıma sen geldin böyle minicik göbekle zamanın tadını çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…