- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.581
Çünkü sen benim için 30 yaşında 3 çocuklu bebeksi bir rosssunYani o laf unutulmaz tabiki sen unutsan biz sana hatırlatırız
Kendimi bebek gbi hissettirdigin için teşekkür ederm
Bende seninkini cikarirdim yanında olsam ( nereye gidiyor len bu sohbet )(iç sesm)
Insallah canim seninkide iyilesir insallah ....Kesinlikle kış kisligini bilmeli
Yaz yazligini
Evet havalardan biz bile ne giyeceğimizi bilemiyoruz
Bir an önce iyileşir ins minik
Ahahhaah iyi geceler gece gözüne güneş kaçmasınÇünkü sen benim için 30 yaşında 3 çocuklu bebeksi bir rosssun
Minnoş kalbinden öperimmm seniii
Şimdi yatıyorum, sabah iş var malum.. sende çok geç kalma, bekliyor olacağım
Gözlüklerim ve ben uyumaya gidiyoruz
Öpüyorummmm muuaahhh
Eki Görüntüle 2556514
Iyigecelerrrr minnosss kizzzÇünkü sen benim için 30 yaşında 3 çocuklu bebeksi bir rosssun
Minnoş kalbinden öperimmm seniii
Şimdi yatıyorum, sabah iş var malum.. sende çok geç kalma, bekliyor olacağım
Gözlüklerim ve ben uyumaya gidiyoruz
Öpüyorummmm muuaahhh
Eki Görüntüle 2556514
Cok sağol kuzum benim insallah hayırlısıyla versin Rabbim zaten gönlümden geçeni herkes biliyoYoulost16 doğum günün kutlu olsun
Rabbm gönlünden gecenleri hayırlı bir zamanda sana yeni yaşında versin ins
Teşekkür ederim canım benim için ne diliyorsan senin içinde kabul olsun insallahoooo maşallahçok güzel geçmiş ne güzel:) Allah daim etsin mutlulugunu kuzum
Sağol ballı lokum teşekkür ederim hemşehrimmmSigorta meselesi hallolur inşAllah gülüm. Sen bebişinin keyfini çıkar cicim. Yarın değil öbür gün olan perşembe günü değerlerinin arttığını gorcez inşAllah❤
Doğum günün kutlu olsun fıstık
Doktor veya öğretmen olsaydın ne olacaktı ya da tekstil de çalışsaydın ve bırakma lüksün olmasaydı. Biran önce sarsilip kendine gelse iyi olur.
Canım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllaraHepimizin etmesi lazım
geldi geldi görümcem pasta yapmış kazak almış bana Kayınvalidem şal ve örtü almış kardeşim zaten gecende cok büyük bi süpriz yaptı hediye aldı yarında bi arkadasım gelecek oyle işte oldu bayagı
Teşekkür ederim canım benim için ne diliyorsan senin içinde kabul olsun insallah❤
Günaydın bebelerim
Dün doktor kimyasal süreçte, evet bir gebelik var ama tam olarak bir gebelik diyemeyiz henüz falan deyince bir dumur oldum. Ne bileyim daha önce hamile mi kalmışım ben sanıyorum ki doktora gittiğimde baya bebek mebek görücem doktor bana oh oh tosuncuk gibi maşallah falan dicekZaten sigortaya da canım sıkkındı algılarım anca açıldı. Siz küçük vahşi ve tatlı şeyler beni ikna etmeyi başardınız
Okula gitmediğim günler okula gittiğim günlerden erken kalkarak kendi canımı çok sıkıyorum. Kendimim demicem vallahi alacağım ayağımın altına.
Geyşam da bu gece nöbete gidecek. Akşam beni bekleyin kızlar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
Yaa aslında çok ponçik şekilde söyledi, çok tatlı bir kadın. Ki öyleymişte zaten. Kese görünmeden hiçbir gebelik doktor gözünde gebelik sayılmıyorGünaydınn Cicii
Kimyasal süreç olayına takılma kuzum daha değer çok küçük olduğu için öyle demiş doktor, birde maalesef doktorlar duygusu alınmış insanlar olduğu için karşıdakini düşünmeden konuşuyorlar
İnşallah yarın kan verdiğinde sende göreceksin değerin ne güzel arttığını ve korkacak bir şey olmadığını
Bu gece aktifsin o zaman senn
Cicim günaydınGünaydın bebelerim
Dün doktor kimyasal süreçte, evet bir gebelik var ama tam olarak bir gebelik diyemeyiz henüz falan deyince bir dumur oldum. Ne bileyim daha önce hamile mi kalmışım ben sanıyorum ki doktora gittiğimde baya bebek mebek görücem doktor bana oh oh tosuncuk gibi maşallah falan dicekZaten sigortaya da canım sıkkındı algılarım anca açıldı. Siz küçük vahşi ve tatlı şeyler beni ikna etmeyi başardınız
Okula gitmediğim günler okula gittiğim günlerden erken kalkarak kendi canımı çok sıkıyorum. Kendimim demicem vallahi alacağım ayağımın altına.
Geyşam da bu gece nöbete gidecek. Akşam beni bekleyin kızlar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?