Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oooo maşallah çok güzel geçmiş ne güzel:) Allah daim etsin mutlulugunu kuzum

Bende smdi kizim uyududa hasta oksuruyo dalsin diye bekliyorum buraya takiliyum az dedm
Cevizin iç kabuklarini cezvede su koyip kaynat azcik ilisin içir birebir öksürüğü kesiyor
Benm küçük oğlan da öksürüyor baya icirdik keisldi anında
Gerçi küçüklere yapılıyor mu bilmiyirm ama

Cok sagolasin yarin deneyecegim ilk firsatta aklmda da bulunsun suan benimki kac gndur balgam atamadigi icin dun gece feci patlama yasadik kustu sukur atti ama bogazi cok acidi tahris oldu giciklaniyor bu gece de oksurtuyor ..

Bu arada size de cok gecmis olsun acil sifalar versin Rabbim

Cok sagolasin yarin deneyecegim ilk firsatta aklmda da bulunsun suan benimki kac gndur balgam atamadigi icin dun gece feci patlama yasadik kustu sukur atti ama bogazi cok acidi tahris oldu giciklaniyor bu gece de oksurtuyor ..
Bizimde öyle balgamı var en azından biraz kesildi
Valla kusmak.nasil bişey çok iyi biliyorm o yüzden çok zor minicik boğazları nasıl tahriş olmasin bizim bile oluyor
Çok gevmis olsun sizede
Teşekkür ederm

Bak bu sefer muhteşem attım

Yaaa çok tatlı gözlüklü hatun

Nasılsın patisko eş kisisyle düzeldiniz mi daha mı kotulestiniz
Aynı sayılır Rossum, geç geldi Zaten. Toplantısı varmış neden geç kaldığını sordum öyle söyledi normal de haber verirdi bir şey söylemedi haber etmedi. Yemedim tabi toplantıda olduğunu ama yemiş gibi yaptım Ben gene sakin sakin konuşmayı denedim, bir sorunum olmadığını, hasta olmadığımı ve her çalışan anne gibi hayatıma devam etmek istediğimden bahsettim. Borçlardan bahsettim, kötü giden bir hamilelik süreci olursa ben kendi isteğim ile Zaten bırakıcam dedim; Bu kararı sana bırakıyorum dedi, gönülsüzce ama en azından kavga etmedik, buda birşeydir diyorum. Bakalım 1-2 güne normale döner inşallah.
Sen napıyosun, nasılsın?

Hadi ins yaa gerçekten erkek zihniyeti fakfarkli çalışıyor
En azından o da sakinlesmis sende gönlünü almissn biraz mantıklı ve akrosca yaklaşımlar yapmışsın
Napim oturdum kaldım bende
İki tane mandalina yedim gazımi çıkarmaya bekliyorm
Nsnsbxbdbdnms

AsLında sakin konuşmayacaktım ama çok uzayacaktı. Yoksa bu çocuğa bir şey oLursa sorumlusu sensin lafını unutmadım, unutmayacağım

Ohh afiyet bal şeker olsun minnoşkosuna
Yanında olaydım sırtını sıvazlar, gazını çıkarmak isterdim

Bizimde öyle balgamı var en azından biraz kesildi
Valla kusmak.nasil bişey çok iyi biliyorm o yüzden çok zor minicik boğazları nasıl tahriş olmasin bizim bile oluyor
Çok gevmis olsun sizede
Teşekkür ederm
Sagolasin dun gece cok zor bi geceydi okdr agladiki bogazim.aciyor diye ... cocuklar hasta olmasalar keske. . Cumlesine acil sifalar versin Allah im
Demekki salgij var gene bu ara mevsimler de sasti bakma hosumjza gidiyor havalar ama hem hastaliklar cok suan ne giycegni giydircegni bilemiyor insan , hem de 100 gunluk suyu kalmis Istanbul un gecen gun haberlerde duydum ... Hersey zamaninda guzel yagmurda kar da gunes de ...

Yani o laf unutulmaz tabiki sen unutsan biz sana hatırlatırız

Kendimi bebek gbi hissettirdigin için teşekkür ederm
Bende seninkini cikarirdim yanında olsam ( nereye gidiyor len bu sohbet )(iç sesm)

Kesinlikle kış kisligini bilmeli
Yaz yazligini

Evet havalardan biz bile ne giyeceğimizi bilemiyoruz
Bir an önce iyileşir ins minik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…