Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakıcı varsa yaslanır mi Lee
Kendisine vakit ayırabilir tabi yoksa çoluk çocuk ev işi ütü çamaşır en az ablana 29 saat lazm.o bile yetmez

Bakıcı varsa yaslanır mi Lee
Kendisine vakit ayırabilir tabi yoksa çoluk çocuk ev işi ütü çamaşır en az ablana 29 saat lazm.o bile yetmez
Zaten mümkün değil Rosssum, Çünkü zor bak 3 cocuk var 1 i şuan daha 40ı çıkmadı e yemek ütü temizlik bilmem ne, mümkün değil

Bu 4. olmadan önce 3 çocukla pilates yapıyordu rosssum
2 si zaten kreşte diğerine de yardımcı bakıyordu o spordayken
ama suan yapamıyor bebiş yeni doğdu diyeee
ama kremleri eksik etmiyor

Zaten mümkün değil Rosssum, Çünkü zor bak 3 cocuk var 1 i şuan daha 40ı çıkmadı e yemek ütü temizlik bilmem ne, mümkün değil
Kesinlikle mümkün değil hadi hepsini geçtim uykusuzluk gece emmeleri uyanmalari bile insanı enerjisiz parça puncuk ediyor

Yanında yardımcı varken en azından gündüz bir saat bile uyusan o sana yeter enerji verir

Kesinlikle mümkün değil hadi hepsini geçtim uykusuzluk gece emmeleri uyanmalari bile insanı enerjisiz parça puncuk ediyor

Yanında yardımcı varken en azından gündüz bir saat bile uyusan o sana yeter enerji verir
Kesinlikle Rosssum zorr

Tek dileğim 6 yıl sonra ablamda ki gençlikten ve enerjiden istiyorum

Benm.esimin kadın versiyonu kadın olsaymis evde habire kremler olurmuş kocasını kozmetik parasından batirirdi hahahahahahahahah

Yavrm değil plates ben yürümeye useniyirm

Ultra zengin yani e normal o zaman yaptıkları
Azmine hayran kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…