- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.821
Bakıcı varsa yaslanır mi LeeLimonsuzzcay ablamın yanında yardımcı var, o spordayken vs cocuklara o bakıyor. Onun haricinde evdeyken cocuklara ablam ilgileniyor diğer işleri o üstleniyor gibi, geçinip gidiyorlar 4 çocuk olunca zaten diğer türlüsü mümkün değil bence
3 numara hariç diğerleri zaten kreşe gidiyor sabah 9 öğlen 4
Büyük olan bu önümüzdeki yıl anaokuluna başlayacak
Zaten mümkün değil Rosssum, Çünkü zor bak 3 cocuk var 1 i şuan daha 40ı çıkmadı e yemek ütü temizlik bilmem ne, mümkün değilBakıcı varsa yaslanır mi Lee
Kendisine vakit ayırabilir tabi yoksa çoluk çocuk ev işi ütü çamaşır en az ablana 29 saat lazm.o bile yetmez
Bu 4. olmadan önce 3 çocukla pilates yapıyordu rosssumO ne kız öyle ben vücudumu zor nemlendirici suruyorm her akşam yüzüme bı ton krem sursem akros hayırdır sen noluuon der
O kdr saatli yaşayamam ama bnmde kendime göre planlarım yemek saatim vardır kahvaltı saati hariç o hep kaçar
Dört bebeyle nasıl plates yapabiliyor vallahi ben şok
Kesinlikle mümkün değil hadi hepsini geçtim uykusuzluk gece emmeleri uyanmalari bile insanı enerjisiz parça puncuk ediyorZaten mümkün değil Rosssum, Çünkü zor bak 3 cocuk var 1 i şuan daha 40ı çıkmadı e yemek ütü temizlik bilmem ne, mümkün değil
Kesinlikle Rosssum zorrKesinlikle mümkün değil hadi hepsini geçtim uykusuzluk gece emmeleri uyanmalari bile insanı enerjisiz parça puncuk ediyor
Yanında yardımcı varken en azından gündüz bir saat bile uyusan o sana yeter enerji verir
Benm.esimin kadın versiyonu kadın olsaymis evde habire kremler olurmuş kocasını kozmetik parasından batirirdi hahahahahahahahahBu 4. olmadan önce 3 çocukla pilates yapıyordu rosssum
2 si zaten kreşte diğerine de yardımcı bakıyordu o spordayken
ama suan yapamıyor bebiş yeni doğdu diyeee
ama kremleri eksik etmiyor
Ultra zengin yaniLimonsuzzcay ablamın yanında yardımcı var, o spordayken vs cocuklara o bakıyor. Onun haricinde evdeyken cocuklara ablam ilgileniyor diğer işleri o üstleniyor gibi, geçinip gidiyorlar 4 çocuk olunca zaten diğer türlüsü mümkün değil bence
3 numara hariç diğerleri zaten kreşe gidiyor sabah 9 öğlen 4
Büyük olan bu önümüzdeki yıl anaokuluna başlayacak
Azmine hayran kaldımBu 4. olmadan önce 3 çocukla pilates yapıyordu rosssum
2 si zaten kreşte diğerine de yardımcı bakıyordu o spordayken
ama suan yapamıyor bebiş yeni doğdu diyeee
ama kremleri eksik etmiyor
Valla şuan bende istedmKesinlikle Rosssum zorr
Tek dileğim 6 yıl sonra ablamda ki gençlikten ve enerjiden istiyorum
Bizim içimiz geçmiş bosver yavrummBenm.esimin kadın versiyonu kadın olsaymis evde habire kremler olurmuş kocasını kozmetik parasından batirirdi hahahahahahahahah
Yavrm değil plates ben yürümeye useniyirm
Ablam değil enişte ultralardanUltra zengin yanie normal o zaman yaptıkları
Azmine hayran kaldım
Benm.kesin geçmiş ruhum ihtiyar yemn olsunBizim içimiz geçmiş bosver yavrumm
Olsun o da kabulümüzAblam değil enişte ultralardan
Galiba benim de öyleBenm.kesin geçmiş ruhum ihtiyar yemn olsun
Eniştenin bana faydası olmadıktan sonra ekstra ultra olsa ne olurOlsun o da kabulümüz
Herşeyin sırrı ultra zengin kicadaymis neden 7 yıl önce karşıma çıkıp da uyarmadn beniGaliba benim de öylebak ben net eminim 36 yaşıma geleyim onun gibi olamam, olmaz yani mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?