- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.841
Ulan sabah sabah yok direk dansları yok meminto boyutları, katmış karıştırmışsınız anasını satiyimnoliyy biri bana açıklasın
Ahhhh ben ablamdan antremanlıyım amaHerşeyin sırrı ultra zengin kicadaymis neden 7 yıl önce karşıma çıkıp da uyarmadn beni
En son 4 buçuk yaşındaki kızım çay içince bu kadar sevinmiştim sanırım
En son 4 buçuk yaşındaki kızım çay içince bu kadar sevinmiştim sanırımruh hastası miyim neyim
Herşey kader kısmet demekki boşverAhhhh ben ablamdan antremanlıyım amabenim de karşıma öyle o kadar ultrası çıkmadı
Oyyyy o ne güzel kayfaltıııııııı
Neyse ki kader bizi bir şekilde kavuşturduHerşey kader kısmet demekki boşver
Kız o ne öyle çay parasını neden sizden tpluyorlariş yerinde her ay çay parası toplanır
bende yok ben içmiyorum vermiyim diyemiyorum hani böyle zıt bir insan gibi görünmeyim diye
bak şimdi sen çay nasıl sevmezsin falan dedin ya bende artık içmeye başladım
paramın hakkını veriyim ama dimi
Sağol balım arkadasım gelecekteOyyyy o ne güzel kayfaltıııııııı
Gel kuzum gelben öğle ymeğine gelirdim yaa ne güzel sofra ellerine sağlık canımm
Anammm elim ayağım titredi bu nasıl sofra
Bende iyim tatlım oğlumu uyutuyorumİyiyim @Limonsuzzcay sen nasılsın
Malum tatil çocuklarla vakit geçiriyorum
Aynen öyle canım. Çayında paranin da hakkını vermek lazımiş yerinde her ay çay parası toplanır
bende yok ben içmiyorum vermiyim diyemiyorum hani böyle zıt bir insan gibi görünmeyim diye
bak şimdi sen çay nasıl sevmezsin falan dedin ya bende artık içmeye başladım
paramın hakkını veriyim ama dimi
Delirmiş bunlar ❤ben❤sen
Amecey bon appetit ❤ ben
AminnnKizlar arada topiginizi okuyorum, hazır gormusken şuraya niyetlerimi de bırakıp gideyim..
Hamile olan sevgili anne adaylari, inşallah sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsınız,çok sağlıklı evlatlariniz olur,çok güzel bir hamilelik döneminiz olur. Anne olmayı düşünenlere de Allah nasip etsin inşallah, sevgiler
Geliyim mademAminnn ❤Neden uzaktan okuyorsun ki gel yamacimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?