Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünden raziymissin kız azıcık ısrar etseydik
Ayy aslında kötü bir dönemden geçtim aylar önce , gerek ailevi gerek hayati sorunlar
Canim çok sıkkındı topigi okuyordum sizin,1 haftadır da düzenli bakıyorum neler olmuş diye hem enerjiniz bana iyi geliyor hem de sevindim bazı mesajları okuyunca :) ne yalan söyleyeyim ben de gelip yazmak isterim:)))

İyi yapmışsın :)
Tanıtsana kendini :)

Ben patili 30 yaşındayım
Yarışmaya İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum
2,5 yıllık evliyim

E hoşgeldin aramıza o zaman anlatmak istersen dinleriz kendini tanıtır mısın?
B Brunello Cicinelli yeni bir kertenkelemiz oldu cicim sen yoksun

İyi yapmışsın :)
Tanıtsana kendini :)

Ben patili 30 yaşındayım
Yarışmaya İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum
2,5 yıllık evliyim
Patilibirhayat dimi taniyorum sana karşı mahcubum aslında diyet günlükleri de bende vardım motive olamıyorum diye çıktım hatta aslında bakınca bende şuan neden böyle bişey yapmisim diyorum ama dediğim gibi kafam hiç yerinde değildi o aralar kendimi hep başka şeylere odaklandirdim ailevi çok problemler oldu bizler de çok yıprandık.bu süreçte, affedersin umarım büyüğüm olarak :) ben ozrumu dileyeyim
Öğrenciyim, ailemden evimi ayırdım.hem okuyorum hemde gönüllü olarak çalışıyorum arada , derslerime odaklandim artık sorunlarımı geride bırakıp,çok şükür de ayaklarımın üstünde durmaya başladım enerjim yükseldi bu süreçte, kendimi toparladım. Üniversite öğrencisiyim, taliplerimi bekliyorum dermişim şaka şaka sjdjdj :))

Evet o patilibirhayat benim
Sen peki kimsin :/
Tanıyamadım ben seni ne mahcubiyeti

Fitotellarda vardım lily di ismim
Hee tamam taNıdım seni
Evet kızmıştım sana 348340 tane diyet grubuna girip motive olamıyorum demiştin, haklıydım kabul et :)

Olsun, sorun değil, 63 ü görmüşsün hadi gözün aydın :) 60 la kapattım defteri bende :)

Evet tabiki zaten dedim ya özür dilerim diye o zaman ruh halim berbattı ailemin olaylari hayatımı mahvetti resmen bizi çok etkiledi kardeşler olarak neyseki atlattık spora da başladım bı düzen oturttum şuan cok iyiyim
Evet gördüm eski kıyafetlerim de bollasti , şimdi sıra kaldı kalan kiloları vermeye sen de çok iyi kilo verdin tebrik ederim

Epey vermişsin zaten canım, sevindim senin adına :)
ben diyeti bırakalı 1 ay oldu neredeyse spora devam ediyordum, sağlıklı yaşam güya
Ama şimdi gebelik var bir süre spora da devam edemeyeceğim, umarım çok almadan, atlatırım :)

sorunların düzelmesine sevindim, uzak olsun uğramasın inşallah bir daha sana

Çok güzel şeyler yazıp bana ümit verdin moralimi yükselttin kuzum
Bende zaten bata 2 gün kala doktora gitmişim ne görmeyi ne duymayı umduysam
İnşallah senin bulunduğun aşama bana da nasip olur ♥
Çok teşekkür ederim ♥

Demaaa
Neden ben cevizli kekleri yerken çalışmalara başlarken kimse bana bunlardan bahsetmedi

Hahahaevet inşallah poliçeden yırtarız bu durumla
Zaten hamile gibi de hissetmiyorum bu çocuk neden tekme atmıyor samoşum tekme atsın

Gittim kuzum. Bata 2 gün kala değerim 193.3 çıktı.
Perşembe bidaha gidicem 2 katı artması lazım.
Daha çok minikmiş kese bile yok ortada. Keseyi belki haftaya görürüz dedi.
[/QUOTE]
anlatmadigimiz daha çok sey var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…