- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.861
Hoşbuldum :))aypare ackerman Hoşgeldin :)
Dünden raziymissin kız azıcık ısrar etseydikGeliyim madem
Ayy aslında kötü bir dönemden geçtim aylar önce , gerek ailevi gerek hayati sorunlarDünden raziymissin kız azıcık ısrar etseydik
Misafirim gelecek canım temizlik hazırlık, bu hafta yoğunum epey
maşaallah ellerine sağlık canım, çok güzel bir masa ve sunum
Oyy kıyamam sanaMisafirim gelecek canım temizlik hazırlık, bu hafta yoğunum epey
İyi yapmışsın :)Ayy aslında kötü bir dönemden geçtim aylar önce , gerek ailevi gerek hayati sorunlar
Canim çok sıkkındı topigi okuyordum sizin,1 haftadır da düzenli bakıyorum neler olmuş diye hem enerjiniz bana iyi geliyor hem de sevindim bazı mesajları okuyunca :) ne yalan söyleyeyim ben de gelip yazmak isterim:)))
E hoşgeldin aramıza o zamanAyy aslında kötü bir dönemden geçtim aylar önce , gerek ailevi gerek hayati sorunlar
Canim çok sıkkındı topigi okuyordum sizin,1 haftadır da düzenli bakıyorum neler olmuş diye hem enerjiniz bana iyi geliyor hem de sevindim bazı mesajları okuyunca :) ne yalan söyleyeyim ben de gelip yazmak isterim:)))
Benim evliliğim seninkini döverİyi yapmışsın :)
Tanıtsana kendini :)
Ben patili 30 yaşındayım
Yarışmaya İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum
2,5 yıllık evliyim
Patilibirhayat dimi taniyorumİyi yapmışsın :)
Tanıtsana kendini :)
Ben patili 30 yaşındayım
Yarışmaya İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum
2,5 yıllık evliyim
Anlattım bir mesajcik yukarda :)) birazcık üstü kapalı oldu tabi :))E hoşgeldin aramıza o zamananlatmak istersen dinleriz kendini tanıtır mısın?
B Brunello Cicinelli yeni bir kertenkelemiz oldu cicim sen yoksun
Benim aralarda bir şeyler oldu biliyorsunBenim evliliğim seninkini döver8 yıldır evliyim
Evet o patilibirhayat benimPatilibirhayat dimi taniyorumsana karşı mahcubum aslında diyet günlükleri de bende vardım motive olamıyorum diye çıktım hatta aslında bakınca bende şuan neden böyle bişey yapmisim diyorum ama dediğim gibi kafam hiç yerinde değildi o aralar kendimi hep başka şeylere odaklandirdim ailevi çok problemler oldu bizler de çok yıprandık.bu süreçte, affedersin umarım büyüğüm olarak :) ben ozrumu dileyeyim
Öğrenciyim, ailemden evimi ayırdım.hem okuyorum hemde gönüllü olarak çalışıyorum arada , derslerime odaklandim artık sorunlarımı geride bırakıp,çok şükür de ayaklarımın üstünde durmaya başladım enerjim yükseldi bu süreçte, kendimi toparladım. Üniversite öğrencisiyim, taliplerimi bekliyorum dermişim şaka şaka sjdjdj :))
Sağol canımOyy kıyamam sanaAllah kolaylık versin negom
Fitotellarda vardım lily di ismimEvet o patilibirhayat benim
Sen peki kimsin :/
Tanıyamadım ben seni ne mahcubiyeti
Hee tamam taNıdım seniFitotellarda vardım lily di ismim
Evet tabiki zaten dedim ya özür dilerim diye o zaman ruh halim berbattı ailemin olaylari hayatımı mahvetti resmen bizi çok etkiledi kardeşler olarak neyseki atlattık spora da başladım bı düzen oturttum şuan cok iyiyimHee tamam taNıdım seni
Evet kızmıştım sana348340 tane diyet grubuna girip motive olamıyorum demiştin, haklıydım kabul et :)
Olsun, sorun değil, 63 ü görmüşsün hadi gözün aydın :) 60 la kapattım defteri bende :)
Epey vermişsin zaten canım, sevindim senin adına :)Evet tabiki zaten dedim ya özür dilerim diye o zaman ruh halim berbattı ailemin olaylari hayatımı mahvetti resmen bizi çok etkiledi kardeşler olarak neyseki atlattık spora da başladım bı düzen oturttum şuan cok iyiyim
Evet gördüm eski kıyafetlerim de bollasti , şimdi sıra kaldı kalan kiloları vermeyesen de çok iyi kilo verdin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?