Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa Allaahh çok şükür kavuşturana bir çişe gidem de gelem

Hoşgeldin kuzum aramıza
Çok hoş bir giriş yapmışsın
Seni aramızda görmekten dolayı mutluyuz.
Öğrenciymişsin galiba, ne okuyorsun. Yaşın kaç?

Kız hadi inşallah 3 çocuktan sonra 90 yani benim kakdksködsl

bende öyleyim 20 lira falan veriyorum ben aylık ama, ne çayı alıyonuz kuzum 50 tl nedir

Kız hadi inşallah 3 çocuktan sonra 90 yani benim kakdksködsl

bende öyleyim 20 lira falan veriyorum ben aylık ama, ne çayı alıyonuz kuzum 50 tl nedir
Welcome to öğretmenler odası
Su kaçıran motor gibiler, hararet yaptıkça çay içiyorlar. Mütemadiyen çay içiyorlar.
Sürekli ama sürekli çay içiyorlar
Tabi çay dışında damacana su, kahve çeşitleri, bitki çayları, plastik tabak çanak vesaire de alıyorlar.

Koptum
Çabuk yap gel bulgura zarar gelmesin
Kırmızı mercimek=@RosSsS un bebeği
Yeşil mercimek= benim bebeğim
Bulgur da seninki olsun
Alerjim olmasa bulguru ben alırdım da ben almayayım
Geldmm ohh rahatladım yahu
Bulgur sevmemmm brommmm
Benimki de sarı mercimek olsun 8 dakikadan fazla pişirilince dağılan mercimek var ya ondan olam ben

Kesinlikle mantıklı şu da varsa direkte de vardır

Geldmm ohh rahatladım yahu
Bulgur sevmemmm brommmm
Benimki de sarı mercimek olsun 8 dakikadan fazla pişirilince dağılan mercimek var ya ondan olam ben
Nasıl yani kırmızı mercimeğin fazla haşlanmış hali olan sarı mercimek mi

maşallah yaa
doğru ya öğretmenler odasında bir sürü öğretmen var ve hiç durma çay içiyorlar nasıl unuturum bunu

bende iğneyi koluma sokarlarken bakamıyorum, bide benim damarımı bir kerede bulamıyorlar bildiğin panik oluyorum yine bulamayacaklar delik deşik edecekler diye

Devlet hastanelerindekiler makineye bağlamış gibi alıyorlar kanı bulamayanı hiç görmedim.
Benimde zor bulunma yüzünden bayılmışlığım var.
Bulamıyor ama hala öteliyor iğneyi o damardan diğerine

bende iğneyi koluma sokarlarken bakamıyorum, bide benim damarımı bir kerede bulamıyorlar bildiğin panik oluyorum yine bulamayacaklar delik deşik edecekler diye
Bulsalar bile bakamıyorum ben
Tansiyonu flaan düşüyor çok korkuyorm iğneden
Çocuklar hasta olunca diyor anne iğne olmuca zdimi yok annem korkmayın diorm ama bn korkuyirm dediklernde bende çok korkuyorm haklısın oğlum diorm ohaaa annemde mi korkuyor psikolojisine giriyorlar

Eklentiler

• sari-mercimek.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 29

valla devlette de bulamıyorlar bazen bonusum
birde bulamayınca bana sinirleniyor sanki benim ne suçum varsa
nikah için gün alacağımız zaman bayılmıştım bende
2 kolumdan 3 er kere denedi en son hem canım yandı hem o gün orası çok kötü kokuyordu en son gözlerimin karardığını hatırlıyorum

kızz kıyamam yaa yerim onları
anneleri kahraman gibi görüyorlar ya nasıl yaa nasıl korkabilir oluyordur çocuklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…