- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.941
Yaa Allaahh çok şükür kavuşturanaNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN ALINTILARLA CEVAP VERMEYE. YA ALLAH BİSMİLLAH
Suda doğuruyorlar direkte neden doğurulmasın ki sultanım. Bence benim kafa yine zehir
Eskisinden daha büyük oluyormuş büşom. Bende gebe kalmadan önce daha da büyürse korkusu yaşıyordum şuanda da az bira yaşıyorumKilom 50 ile 55 arasında gidip gelmeli. Göğüslerim 80-85. Yani iki bedende oluyor. 80 sıkıyor 85 hafif üstten bol kalıyor. Bana 83 beden lazım aslında
Kardeşim 2 doğum yaptı ikisinde de göğüsleri 1 beden büyüdü. 75 bedendi ilk gebeliğinden önce doğurunca 80 oldu. Ve 80den de asla küçülmedi. İkinci doğumundan sonra şuan 85 takıyor.
Bu mantığa göre ben şuan kendimi 85 varsaysam iki doğum yaparsam 100 olur
Şuan ikinci çocuk fikrinden tamamen uzaklaştım, üzgünüm ama kardeşsiz kalacaksın benim yeşil mercimeğim
Sen ve senin şu ifşa olma korkun beni daima hayran bırakmışsınızdır
Çayım aslında koymak çok istiyorum ama değerim yükselmezse bir problem çıkarsa diye korkup kendimi fazla kaptırmamak istiyorum.
Aha resmen bu benim
Çay içmem ve sevmem. Buna rağmen ayda 50 kayme çay parası veriyorum
Gülparem bebekler çıktı mı küvezden
Tabiki okuyorum
Hem beğenileri yapıyorum hem de laf yetiştiriyorum mümkün olduğunca
Çok yorgunsam sadece okumuyorum.
Yaaa evet
Bende kese görünsün öyle bildirim yapıcam Patilim. Zaten habire arıyorlar gebelik var mı gebelik var mı senelerdir içimi kuruttular gidip gebelik var kına yakın dicem
Hoşgeldin kuzum aramızaKizlar arada topiginizi okuyorum, hazır gormusken şuraya niyetlerimi de bırakıp gideyim..
Hamile olan sevgili anne adaylari, inşallah sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsınız,çok sağlıklı evlatlariniz olur,çok güzel bir hamilelik döneminiz olur. Anne olmayı düşünenlere de Allah nasip etsin inşallah, sevgiler
Kız hadi inşallah 3 çocuktan sonra 90 yani benim kakdksködslNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN ALINTILARLA CEVAP VERMEYE. YA ALLAH BİSMİLLAH
Eskisinden daha büyük oluyormuş büşom. Bende gebe kalmadan önce daha da büyürse korkusu yaşıyordum şuanda da az bira yaşıyorumKilom 50 ile 55 arasında gidip gelmeli. Göğüslerim 80-85. Yani iki bedende oluyor. 80 sıkıyor 85 hafif üstten bol kalıyor. Bana 83 beden lazım aslında
Kardeşim 2 doğum yaptı ikisinde de göğüsleri 1 beden büyüdü. 75 bedendi ilk gebeliğinden önce doğurunca 80 oldu. Ve 80den de asla küçülmedi. İkinci doğumundan sonra şuan 85 takıyor.
Şuan ikinci çocuk fikrinden tamamen uzaklaştım, üzgünüm ama kardeşsiz kalacaksın benim yeşil mercimeğim
Aha resmen bu benim
KoptumYaa Allaahh çok şükür kavuşturanabir çişe gidem de gelem
Welcome to öğretmenler odasıKız hadi inşallah 3 çocuktan sonra 90 yani benim kakdksködsl
bende öyleyim 20 lira falan veriyorum ben aylık ama, ne çayı alıyonuz kuzum 50 tl nedir
GeldmmKoptum
Çabuk yap gel bulgura zarar gelmesin
Kırmızı mercimek=@RosSsS un bebeği
Yeşil mercimek= benim bebeğim
Bulgur da seninki olsun
Alerjim olmasa bulguru ben alırdım da ben almayayım
Kesinlikle mantıklı şu da varsa direkte de vardırNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN ALINTILARLA CEVAP VERMEYE. YA ALLAH BİSMİLLAH
Suda doğuruyorlar direkte neden doğurulmasın ki sultanım. Bence benim kafa yine zehir
Sen ve senin şu ifşa olma korkun beni daima hayran bırakmışsınızdır
Çayım aslında koymak çok istiyorum ama değerim yükselmezse bir problem çıkarsa diye korkup kendimi fazla kaptırmamak istiyorum.
Aha resmen bu benim
Gülparem bebekler çıktı mı küvezden
Tabiki okuyorum
Hem beğenileri yapıyorum hem de laf yetiştiriyorum mümkün olduğunca
Çok yorgunsam sadece okumuyorum.
Yaaa evet
Bende kese görünsün öyle bildirim yapıcam Patilim. Zaten habire arıyorlar gebelik var mı gebelik var mı senelerdir içimi kuruttular gidip gebelik var kına yakın dicem
Nasıl yani kırmızı mercimeğin fazla haşlanmış hali olan sarı mercimek miGeldmmohh rahatladım yahu
Bulgursevmemmm brommmm
Benimki de sarı mercimek olsun8 dakikadan fazla pişirilince dağılan mercimek var ya ondan olam ben
Welcome to öğretmenler odası
Su kaçıran motor gibiler, hararet yaptıkça çay içiyorlar. Mütemadiyen çay içiyorlar.
Sürekli ama sürekli çay içiyorlar
Tabi çay dışında damacana su, kahve çeşitleri, bitki çayları, plastik tabak çanak vesaire de alıyorlar.
bende iğneyi koluma sokarlarken bakamıyorum, bide benim damarımı bir kerede bulamıyorlar bildiğin panik oluyorum yine bulamayacaklar delik deşik edecekler diye
Bulsalar bile bakamıyorum benbende iğneyi koluma sokarlarken bakamıyorum, bide benim damarımı bir kerede bulamıyorlar bildiğin panik oluyorum yine bulamayacaklar delik deşik edecekler diye
Ne yazacağımı bilemedimNasıl yani kırmızı mercimeğin fazla haşlanmış hali olan sarı mercimek mi
Devlet hastanelerindekiler makineye bağlamış gibi alıyorlar kanı bulamayanı hiç görmedim.
Benimde zor bulunma yüzünden bayılmışlığım var.
Bulamıyor ama hala öteliyor iğneyi o damardan diğerine
Ohaaa mercimeği mi kaynatmamNasıl yani kırmızı mercimeğin fazla haşlanmış hali olan sarı mercimek mi
Bulsalar bile bakamıyorum ben
Tansiyonu flaan düşüyor çok korkuyorm iğneden
Çocuklar hasta olunca diyor anne iğne olmuca zdimi yok annem korkmayın diorm ama bn korkuyirm dediklernde bende çok korkuyorm haklısın oğlum diorm ohaaa annemde mi korkuyor psikolojisine giriyorlar
Yesss o benm Yeşilaycihmmmmm
ne kadar da çevreci bir minnoşkosuuuu
Oluyorlar sanırım bir de hemen korurlar kollarlar falankızz kıyamam yaa yerim onları
anneleri kahraman gibi görüyorlar ya nasıl yaa nasıl korkabilir oluyordur çocuklar
Oluyorlar sanırım bir de hemen korurlar kollarlar falan
Biri 6 biri 4 buçuk tatlımbak sen minik paşalar
kaçar yaşındalar kuzum
Yokkkk yokkkkk bu mercimek farklı yahuOhaaa mercimeği mi kaynatmamhahahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?