- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.961
Tamam smdi gordmYokkkk yokkkkk bu mercimek farklı yahuahanda resim kodummm
Biri 6 biri 4 buçuk tatlım
Ağaç için oksijen neyse öğretmenler için çay odurmaşallah yaa
doğru ya öğretmenler odasında bir sürü öğretmen var ve hiç durma çay içiyorlar nasıl unuturum bunu
AnaNe yazacağımı bilemedimfotoğraf koyma hakkımı kullanmak istiyorum ahanda bu
Aslında bende bunu teklif edecektim amaAğaç için oksijen neyse öğretmenler için çay odur
Neden öyle anlamıyorum ama öyle
Ana
İlk defa sarı mercimek diye birşey görüyorum
Madem sarı, sarı mercimek bana daha uygun sanki acaba yeşil mercimeği sana mı versem değiş tokuş mu yapsak
Tamam öyle yapalım yeşil de senin tenine daha uyumlu bir renk zatenAslında bende bunu teklif edecektim ama
Senden çekindimmmm
Çünkü sarı sana daha uygunama sen bilirsin tabiii
Ben ayarlasam 4 yasa ayarlardm o kesnenaaamm kız yaş farklarını çok güzel ayarlamışsın valla çok ideal ya
inşallah 3. de kız olur korur kollarlar 2 tane abiş
Olur kuzum bana uyar ne demek :)Tamam öyle yapalım yeşil de senin tenine daha uyumlu bir renk zaten
ByNkoaLa sultanım mercimekleri değişiyoruz.
Senin kırmızı mercimek, benim sarı mercimek, patilinin yeşil mercimek artık. Ne diyorsun bu işe senin de fikrini alalım sen onay vermezsen olmaz
HoşbuldummmHoşgeldin kuzum aramıza
Çok hoş bir giriş yapmışsın ♥
Seni aramızda görmekten dolayı mutluyuz.
Öğrenciymişsin galiba, ne okuyorsun. Yaşın kaç?
Yaaa ben sizin yerinize lohusa lohusa kutlarm artıkByNkoaLa gebelik takviminde bebeğinin muhtemel doğacağı tarih bizim tam 2. evlilik yıldönümümüz 7. birliktelik yıldönümümüz
ayy bende temmuz sonu ağustos başı denemeye başladığımda mayısı hedefleyip başlamıştımsonra baktım olmuyor aman tek olsunda hangi ay olursa olsun moduna girdim şimdi de, yoksa ağustosta Mersin gibi biyerde doğum yapacaksın deseler hadi len ben ayarlarım onu derdim, şimdi gebe kalsam ağustosa denk geliyor umrumda bile değil
Amin inşallah kuzummYaaa ben sizin yerinize lohusa lohusa kutlarm artık
Rabbim gonlundeki neyse onu versin ins güzel gözlüm
Hepsini anladım da brom yeşil ile ten rengimi bağdaştıramadım ben ya şu konuya da bir parmak bassanTamam öyle yapalım yeşil de senin tenine daha uyumlu bir renk zaten
ByNkoaLa sultanım mercimekleri değişiyoruz.
Senin kırmızı mercimek, benim sarı mercimek, patilinin yeşil mercimek artık. Ne diyorsun bu işe senin de fikrini alalım sen onay vermezsen olmaz
Ulaaa dur ilk msji ben atayumyok kuzum mesaj atılmıyor
ama bu haksızlık, benimkiler niye beden atlamadıEskisinden daha büyük oluyormuş büşom. Bende gebe kalmadan önce daha da büyürse korkusu yaşıyordum şuanda da az bira yaşıyorumKilom 50 ile 55 arasında gidip gelmeli. Göğüslerim 80-85. Yani iki bedende oluyor. 80 sıkıyor 85 hafif üstten bol kalıyor. Bana 83 beden lazım aslında
Kardeşim 2 doğum yaptı ikisinde de göğüsleri 1 beden büyüdü. 75 bedendi ilk gebeliğinden önce doğurunca 80 oldu. Ve 80den de asla küçülmedi. İkinci doğumundan sonra şuan 85 takıyor.
Bu mantığa göre ben şuan kendimi 85 varsaysam iki doğum yaparsam 100 olur
Bir minnağımız daha olsun o zamanHoşbuldummm ♥♥♥
Ben de burdan olmaktan mutluyum
Evett öğrenciyim, kimya bolumdeyim :)
Yaşım 20 :))
Yok bebeğimm bulantı falan herhangi bir şey yok şimdilik, gerçi benim diğer gebelikte de ben hiççç bulantı çekmemiştim.poncikvegece Patilim bulantı falan başladı mı sende?
Memnun oldum The Aney KertenkelemizBir minnağımız daha olsun o zaman
Bende Cici, The Aney Kertenkele
26 yaşımdayım, öğretmenim. Polis eşiyim. Normalde 0 çocuk 1 kedi diye tanıtırdım kendimi ama artık öyle tanıtamıcam çünkü hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?