- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.921
Kan versem bayilirm kız ben Kızılay'aDuyarlı bir vatandaş
Duyarlı bir anne
duyarlı bir minnoşkosuu
ben kan verince kendimi dünyayı kurtarmış gibi hissediyorumbazen yılda 1 kez kızılaya veriyorum çıkarken bir halim var sanki dünyayı kurtardım
Kan versem bayilirm kız ben Kızılay'a
Hahahaha
Hastanelik kanlı işler beni mahvediyo
:danladımm ben gebe kalırsam her şeyi sana sorarım artık
Gebelik bildirimi yapıyorsun kuzum, onlar da takip ediyor seni.ne duriyirsin yaptırsana bir an önce
(öyle bir bildirim mi varmış)
hastaneye gidince gebelik kaydı açılıyormuş,Benim de sağlık ocağına gidip gebelik bildirimi yapmam gerek
Bari özelden yazsaydın bunu rosssumKan versem bayilirm kız ben Kızılay'a
Hahahaha
Hastanelik kanlı işler beni mahvediyo
aa görüyor musun şansa bak sürprizi bozmuşlarhastaneye gidince gebelik kaydı açılıyormuş,
bizim sağlık ocagına ben bildirmedim,
1 hafta sonra bana ulaşamayıp eşimi aramış hemşire, eşim hemşireden öğrendi gebe olduğumu,
salak hemşire niye eşimi arıyorsa
ben eşime yavaş yavaş alıştıra alıştıra söylücektim halbuki
Benim ilk gebeliğimde öyle olmadı mehlikam, bizzat ben gittim bildirdimhastaneye gidince gebelik kaydı açılıyormuş,
bizim sağlık ocagına ben bildirmedim,
1 hafta sonra bana ulaşamayıp eşimi aramış hemşire, eşim hemşireden öğrendi gebe olduğumu,
salak hemşire niye eşimi arıyorsa
ben eşime yavaş yavaş alıştıra alıştıra söylücektim halbuki
şuan arkadaşım da 18 haftalık hamile, o da da kendi bildirmiş, sağlık ocağının haberi olmamış,Benim ilk gebeliğimde öyle olmadı mehlikam, bizzat ben gittim bildirdimkimse bana gitme bildirme hastane haber ediyor demedi
:d
Her ay düzenli sağlık ocağına da gidiyorsun
Aislarn tansiyon ve kilon tartiliyir
Oyle
Gebelik bildirimi yapıyorsun kuzum, onlar da takip ediyor seni.
Aşılar vs bir şeyler oluyor haber verip çağırıyorlar.
Gideceğim Cuma günü işi ekmeyi düşünüyorum
şuan arkadaşım da 18 haftalık hamile, o da da kendi bildirmiş, sağlık ocağının haberi olmamış,
ben devlete gitmiştim, ondan mıdır nedir sağlık ocağının hemen haberi oldu
evet muhtemelen öyle canım,devletten dolayıdır büyük ihtimalle kuzum
Hepsinegörmeye mi dayanamıyosun kuzum
Ama yine de duyarlıyim YaaaBari özelden yazsaydın bunu rosssum
o kadar duyarlı birşeyler dedim
hepsi içimde patladı
Suda doğuruyorlar direkte neden doğurulmasın ki sultanım. Bence benim kafa yine zehirBak bı de gerçekten direkte falan dogurusun karışmam ne biçim doğum bu deme sonra senin dediklerin de çıkıyor
Eskisinden daha büyük oluyormuş büşom. Bende gebe kalmadan önce daha da büyürse korkusu yaşıyordum şuanda da az bira yaşıyorum15-20 kg arası çok iyi, zaten doğumla 8-9 kilo gidiyordur sanırım, korse olayını duydum, bende alırım büyük ihtimalle
Memitolar büyür diyosun, süt bitince geri çok mu küçülüyor peki eskisinden acıcık daha büyük olmaz mı
Sen ve senin şu ifşa olma korkun beni daima hayran bırakmışsınızdırAhahahah bende bayağıdır vardı ama dedim biri falan tanır atmıyodum
Çayım aslında koymak çok istiyorum ama değerim yükselmezse bir problem çıkarsa diye korkup kendimi fazla kaptırmamak istiyorum.
Aha resmen bu benimiş yerinde her ay çay parası toplanır
bende yok ben içmiyorum vermiyim diyemiyorum hani böyle zıt bir insan gibi görünmeyim diye
bak şimdi sen çay nasıl sevmezsin falan dedin ya bende artık içmeye başladım
paramın hakkını veriyim ama dimi
Gülparem bebekler çıktı mı küvezdenCicim bu şeylerden pek anlamıyorum ama zaten kese görünmez çok yeni olduğu için hamilesin Allah'ın izniyle bence zamanı bekle hiç bulandirma kafanı
Merhaba canım hastaneden geldik 3 deki beslenme ye katılamadım evdeki kızım çok ağlamış arkamdan ben hastanede ağladım o evde ağlamış.. gerçekten halimize bin şükür ama prematüre annesi olmak çok zormuş..
Patilibirhayat Brunello Cicinelli Ross Mehlika nur kesinlikle kendinize çok dikkat edin zamanında gelsinler inşaallah... Süsleyin hastane odanızı bebeğinizi yanınıza alın. Böyle olunca ne doğum yapıldığı ne lohusalık biliniyor
Tabiki okuyorumGerçekten okuyor mu acaba
Ben bazen okumuyom haçok sayfa birikiyor nasıl okuyam
bazen de sondan başlayıp okuyorum tersine tersinenasretttin hoca misali
Yaaa evetBenim de sağlık ocağına gidip gebelik bildirimi yapmam gerek
Hepsine
hmmmmmAma yine de duyarlıyim Yaaa
Mesela asla yere çöp atmam atanalri uyaririm
Kavga etmisligim bile vardır bu konuda
Yaniii biz seni bilgilendiririz her konudaiyi ki gebiş arkadaşlarım var
hiçbir şeye yabancı olmayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?