- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.021
Minik kertenkelemiz hoş geldin. Ben annemin en folik asitli döneminde yapmış olduğu en büyük kertenkelesiyim. 50 yaşındayım annemi örnek alıp öğretmen oldum. Bursa'da yaşıyorum. İki oğlum var. Kimyager bacima okulda başarılar dilerim. Yakışıklı iyi huylu birini bulduğunda bize anlatmayı unutma der öperim seni.Memnun oldum The Aney Kertenkelemiz
Ay ne güzel ikili polis-ogretmen.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn
Çok geç geldin coooktam senlik konulardi
Aklımda tek soru, bu kadının kim işlerini yapıp çocuklarına bakıyor
Sağol tatlım. Aman iyi ol da işler hallolur. Direksiyon dersleri başladı mı?
tosia ya selam söyle
Eve internet baglatsana kuzum
kk birinci noteri hoşgeldin balım nasılsın
Bi kere sende kaynana konusu açınca anlarsınNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN ALINTILARLA CEVAP VERMEYE. YA ALLAH BİSMİLLAH
Suda doğuruyorlar direkte neden doğurulmasın ki sultanım. Bence benim kafa yine zehir
Eskisinden daha büyük oluyormuş büşom. Bende gebe kalmadan önce daha da büyürse korkusu yaşıyordum şuanda da az bira yaşıyorumKilom 50 ile 55 arasında gidip gelmeli. Göğüslerim 80-85. Yani iki bedende oluyor. 80 sıkıyor 85 hafif üstten bol kalıyor. Bana 83 beden lazım aslında
Kardeşim 2 doğum yaptı ikisinde de göğüsleri 1 beden büyüdü. 75 bedendi ilk gebeliğinden önce doğurunca 80 oldu. Ve 80den de asla küçülmedi. İkinci doğumundan sonra şuan 85 takıyor.
Bu mantığa göre ben şuan kendimi 85 varsaysam iki doğum yaparsam 100 olur
Şuan ikinci çocuk fikrinden tamamen uzaklaştım, üzgünüm ama kardeşsiz kalacaksın benim yeşil mercimeğim
Sen ve senin şu ifşa olma korkun beni daima hayran bırakmışsınızdır
Çayım aslında koymak çok istiyorum ama değerim yükselmezse bir problem çıkarsa diye korkup kendimi fazla kaptırmamak istiyorum.
Aha resmen bu benim
Çay içmem ve sevmem. Buna rağmen ayda 50 kayme çay parası veriyorum
Gülparem bebekler çıktı mı küvezden
Tabiki okuyorum
Hem beğenileri yapıyorum hem de laf yetiştiriyorum mümkün olduğunca
Çok yorgunsam sadece okumuyorum.
Yaaa evet
Bende kese görünsün öyle bildirim yapıcam Patilim. Zaten habire arıyorlar gebelik var mı gebelik var mı senelerdir içimi kuruttular gidip gebelik var kına yakın dicem
Akşam oldu kızEvettttttsen mj haxirladin kiz ellerine saglik
Sagol canım özel misafirim olunca yapıyorum bişeylermaşaallah ellerine sağlık canım, çok güzel bir masa ve sunum
Bilmemmm nasıllllAnammm elim ayağım titredi bu nasıl sofra
Bende iyim tatlım oğlumu uyutuyorumne güzel tatili değerlendirmek lazım
Aynen öyle canım. Çayında paranin da hakkını vermek lazım
Aksam mj yazmisim peki msji zebraaa... ah zebra ahhhhAkşam oldu kızevet ben hazırladım
Ah kuzum sen gel ben gene hazırlarımAksam mj yazmisim peki msji zebraaa... ah zebra ahhhh
arada dinlerim bendee ama Şeboist olduğunu bilmiyordum
Ayy hoşbuldumMinik kertenkelemiz hoş geldin. Ben annemin en folik asitli döneminde yapmış olduğu en büyük kertenkelesiyim. 50 yaşındayım annemi örnek alıp öğretmen oldum. Bursa'da yaşıyorum. İki oğlum var. Kimyager bacima okulda başarılar dilerim. Yakışıklı iyi huylu birini bulduğunda bize anlatmayı unutma der öperim seni.
Hayır cicim keşke çıksa buraya Bayram havası estirirdimGülparem bebekler çıktı mı küvezden
Canım kaç gün kaldı seninki. Bir de hastanede kalma olayı var mıydi sizde?Sus caktirma
Bizim topiğin en belirgin özelliği kısmet acmasidir
Kuzum ya. Dayan az kaldı evine götüreceksin yakında insAllah. Çok haklısın bende doğumdan sonra kuvezdeki yavrumu beklemiştim günlerce. Lohusa olduğumun farkına bile varmadim
Hahahahahahahaha analar analarımız çok sevgi dolusunYoulost16 benim folik asitsiz zamanlarıma denk gelen ilk yaptığım kertenkelem... Demek doğum günün ha..
Seni doğurduğum gün dün gibi aklımda.
Doğduğun an belliydi böyle olacağın ama olsun. Sonuçta seni de Allah verdi. Bastık bağrımıza. Doğurmasına doğurdum ama hala geç değil beni kızdırmaya devam edersen seni kürtajla aldırırım.
İyi ki doğdun pıtırcığım, seni çok ama çok seviyoruz. İyi ki varsın. İyi ki tanıdım ve tanıdık seni. Bizim için çok kıymetlisin.
Yeni yaşın sana minik bir zebra ile istediğin ne varsa hepsini getirsin ♥
Sen bu topiğin bir rengisin ♥
(yani sonuçta siyah da bir renk dimi)
Oyy benim canım büşomayy yerim seni kuzum benim
senin bitmojin böyle güzelse sen kaç katı güzelsindir acabaa
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
Hayır ya ben uslu istiremananm Allah sizde benimkiler gibi afacan usaklar versin massallah 4 de birbirindrn yaramaz:)
Bende nasıl çıkıyor ya Allah AllahEvet ama bende direk falan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?