- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.041
Yaaaa işte geldi iki gözümün çiçeğiMinik kertenkelemiz hoş geldin. Ben annemin en folik asitli döneminde yapmış olduğu en büyük kertenkelesiyim. 50 yaşındayım annemi örnek alıp öğretmen oldum. Bursa'da yaşıyorum. İki oğlum var. Kimyager bacima okulda başarılar dilerim. Yakışıklı iyi huylu birini bulduğunda bize anlatmayı unutma der öperim seni.
Allah
Çıktı mı dediğime göre içime doğdu herhalde gülparem. Görürsün bak birkaç hafta içinde çıkacaklarHayır cicim keşke çıksa buraya Bayram havası estirirdim
Annelik hormonlarım eksik benimAneye bak aneyeeee heyyy heyyyyevlatları arasında ayrımcılıkta yapar olmus
Benim folik asitimden önce kendini tamamla aneyyyyyAnnelik hormonlarım eksik benim
Aneye kendini tamamla denir mi, taş olursun taşşşBenim folik asitimden önce kendini tamamla aneyyyyy
Dayanamadım gebelik takvimi ekledim bu ne şekilsiz şukilsiz bir topçik resmi çıkıyor
Bebek çıksın bu çıkmasın ben bunu beğenmedim
Program indirdim son regl tarihime göre 27 temmuz gösteriyor benim bebenin doğumunu ama doktor öyle düşünmicek muhtemelen geç döllenme olmuş dedi çünkü. 5 haftalık olduğunu da düşünmüyorum ya zatenyia çok güzel olmuşşş
1-2 haftaya çıkar bebek
Program indirdim son regl tarihime göre 27 temmuz gösteriyor benim bebenin doğumunu ama doktor öyle düşünmicek muhtemelen geç döllenme olmuş dedi çünkü. 5 haftalık olduğunu da düşünmüyorum ya zaten5 haftalık olsa kese görünürdü yav bu takvimin ağzı ne konuşuyor .
Bidahaki kontrolde söylerse doktor haftasını, muhtemel doğum tarihini ona göre düzenlicem artık
Aaa öyle mi oluyorur4+3 4+1 gibi bisey 5 haftanin icinde demek kuzum yani doğru olabilir:) ama yarın betlesir
Ayy pek de yakışmışDayanamadım gebelik takvimi ekledim bu ne şekilsiz şukilsiz bir topçik resmi çıkıyor
Bebek çıksın bu çıkmasın ben bunu beğenmedim
Aaa öyle mi oluyorur
5 deyince dedim yuh yani bu nedir çok fazla, çocuğun everilme zamanı gelmiş nerdeyse gibi çok geldi kulağıma
Sahi mi gııAyy pek de yakışmış
Doktor geç döllenme dediğine göre benim 4 haftalık değil 3 haftalık falan bile olabilir sanırım. O zaman yengeç ihtimali mi doğuyorama tam benimki gibi olmuş cicibi hafta erken dogursan yengeç oluyo benimki yay yerine akros oldu :S
Doktor geç döllenme dediğine göre benim 4 haftalık değil 3 haftalık falan bile olabilir sanırım. O zaman yengeç ihtimali mi doğuyor
Program indirdim son regl tarihime göre 27 temmuz gösteriyor benim bebenin doğumunu ama doktor öyle düşünmicek muhtemelen geç döllenme olmuş dedi çünkü. 5 haftalık olduğunu da düşünmüyorum ya zaten5 haftalık olsa kese görünürdü yav bu takvimin ağzı ne konuşuyor .
Bidahaki kontrolde söylerse doktor haftasını, muhtemel doğum tarihini ona göre düzenlicem artık
Sahi mi gıı
AmaByNkoaLa da bebek çıkıyor bende şekilsiz şukilsiz birbirine yapışmış iki topçik resmi çıkıyor. Bende onunkinden isterem onunki güzel benimki çirkin oldu
Vallahi salmam tutarım çocuğu içimdeeğer simdikinden küçük çıkarsa aslan olma ihtimali daha kuvvetli olur cicim:) ama böyle olursa ikisi de olabilir :) benimki 10 gün falan önce doğdu:)
Tımam öyle olmazsa bidaha seni görünce memiklerimi mıncıklamam bilesin, senden bilirimahhajskas Allah sen neetmeye Cici
Seninki de öyle olcak 2-3 hafta sonra
Şimdi küççük bir zigot daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?