Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa işte geldi iki gözümün çiçeği
En folik asitli kertenkelem Elhan
En folik asitsiz kertenkelem Youlost16
İnşallahhhh zebrama serumla folik yükletmesi yapıcam hatamı telafi etmeliyim

Yaaaa işte geldi iki gözümün çiçeği
En folik asitli kertenkelem Elhan
En folik asitsiz kertenkelem Youlost16
İnşallahhhh zebrama serumla folik yükletmesi yapıcam hatamı telafi etmeliyim
Aneye bak aneyeeee heyyy heyyyy evlatları arasında ayrımcılıkta yapar olmus

Benim folik asitimden önce kendini tamamla aneyyyyy
Aneye kendini tamamla denir mi, taş olursun taşşş
Gerçi taş gibisindir eminim de
Geldi mi arkadaşın kahvaltıya, zehirlemedin inşallah kızı

yia çok güzel olmuşşş
1-2 haftaya çıkar bebek
Program indirdim son regl tarihime göre 27 temmuz gösteriyor benim bebenin doğumunu ama doktor öyle düşünmicek muhtemelen geç döllenme olmuş dedi çünkü. 5 haftalık olduğunu da düşünmüyorum ya zaten 5 haftalık olsa kese görünürdü yav bu takvimin ağzı ne konuşuyor .
Bidahaki kontrolde söylerse doktor haftasını, muhtemel doğum tarihini ona göre düzenlicem artık

4+3 4+1 gibi bisey 5 haftanin icinde demek kuzum yani doğru olabilir:) ama yarın betlesir

4+3 4+1 gibi bisey 5 haftanin icinde demek kuzum yani doğru olabilir:) ama yarın betlesir
Aaa öyle mi oluyorur
5 deyince dedim yuh yani bu nedir çok fazla, çocuğun everilme zamanı gelmiş nerdeyse gibi çok geldi kulağıma

Aaa öyle mi oluyorur
5 deyince dedim yuh yani bu nedir çok fazla, çocuğun everilme zamanı gelmiş nerdeyse gibi çok geldi kulağıma

ama tam benimki gibi olmuş cici bi hafta erken dogursan yengeç oluyo benimki yay yerine akros oldu :S

Ayy pek de yakışmış
Sahi mi gıı
Ama ByNkoaLa da bebek çıkıyor bende şekilsiz şukilsiz birbirine yapışmış iki topçik resmi çıkıyor. Bende onunkinden isterem onunki güzel benimki çirkin oldu

ama tam benimki gibi olmuş cici bi hafta erken dogursan yengeç oluyo benimki yay yerine akros oldu :S
Doktor geç döllenme dediğine göre benim 4 haftalık değil 3 haftalık falan bile olabilir sanırım. O zaman yengeç ihtimali mi doğuyor

Doktor geç döllenme dediğine göre benim 4 haftalık değil 3 haftalık falan bile olabilir sanırım. O zaman yengeç ihtimali mi doğuyor

eğer simdikinden küçük çıkarsa aslan olma ihtimali daha kuvvetli olur cicim:) ama böyle olursa ikisi de olabilir :) benimki 10 gün falan önce doğdu:)

olsun kuzumm ona göre düzenlersin 1 hafta falan geriden gelir geç döllenmeyse çokta büyük bi etkisi olmaz

Sahi mi gıı
Ama ByNkoaLa da bebek çıkıyor bende şekilsiz şukilsiz birbirine yapışmış iki topçik resmi çıkıyor. Bende onunkinden isterem onunki güzel benimki çirkin oldu

ahhajskas Allah sen neetmeye Cici
Seninki de öyle olcak 2-3 hafta sonra
Şimdi küççük bir zigot daha

eğer simdikinden küçük çıkarsa aslan olma ihtimali daha kuvvetli olur cicim:) ama böyle olursa ikisi de olabilir :) benimki 10 gün falan önce doğdu:)
Vallahi salmam tutarım çocuğu içimde
Düşünsene doğum başlamış ben doğumhanede yırtıyorum kendimi bırakın aslan olarak doğurucam beni onu bırakın diye
Yapar mıyım vallahi yaparım çok muhtemel

ahhajskas Allah sen neetmeye Cici
Seninki de öyle olcak 2-3 hafta sonra
Şimdi küççük bir zigot daha
Tımam öyle olmazsa bidaha seni görünce memiklerimi mıncıklamam bilesin, senden bilirim
Aslında yarınki değere göre koyacaktım ama sabredemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…