- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.061
Tımam öyle olmazsa bidaha seni görünce memiklerimi mıncıklamam bilesin, senden bilirim
Aslında yarınki değere göre koyacaktım ama sabredemedim.
Güzeller güzeli canım annem.
kk birinci noteri kız bu geceye oyun kursak mı. Seni oyunlardan sorumlu bakan ilan ediyorum ve danışma meclisini açıyorum
Üyeleri tek kelime ile anlat oyunu düşünüyorum.
Yani herkes birbirini tek kelime ile nasıl biri olduğunu tanımlıcak.
Hatta sonra topiğin başlangıç sayfasına kertenkelelerin adlarını yazıp karşılarına tek kelime ile tanımlamalarını yazayım diyorum.
Hani film başlarken oyuncular yazar ya.
Kadrolu kertenkelelerin isimle ve tek kelime ile nasıl biri oldukları 1.sayfadaki giriş yazısına sabitlicem.
Örnek veriyorum ;
Ayşe- anaç
Fatma-çatlak
Hayriye-dobra
Gibi
Evet çok güzelSahi mi gıı
Ama @RosSsS da bebek çıkıyor bende şekilsiz şukilsiz birbirine yapışmış iki topçik resmi çıkıyor. Bende onunkinden isterem onunki güzel benimki çirkin oldu
AhahahhhAneye kendini tamamla denir mi, taş olursun taşşş
Gerçi taş gibisindir eminim de
Geldi mi arkadaşın kahvaltıya, zehirlemedin inşallah kızı
Ya valla gelicem geri de tartı aldıktan sonra gelicem geldiğimde eksik gelmişim olmadı ondan şimdi tam teşekküllü gelmem lazımGüzeller güzeli canım annem.
Zebroşum halinden memnun. Folik stoklarımız tukenmesin sana ve yegenlerimize lazım olacak.Zebra bacım benimle zayıflama salonundaydi . Ben çok sevinmiştim onu görünce. Bir iki gün ceee dedi sonra ortadan kayboldu. Şimdi ispikci abla deyip kızacak ama öyle işte . Derim bana ne anam değil mi? Youlost16
Sen de gel devam edelim madem...hani zayiflayacaktik beraber?
Gördüm ondan sordumAhahahhhyok taş olmadım sen deyince bende sana katıldım aneyyy
geldi geldi masamı attım görmedin mi :
Demek sen zayıflama şeylerinde gezdiğin için artık buraya gelmiyorsun....Güzeller güzeli canım annem.
Zebroşum halinden memnun. Folik stoklarımız tukenmesin sana ve yegenlerimize lazım olacak.Zebra bacım benimle zayıflama salonundaydi . Ben çok sevinmiştim onu görünce. Bir iki gün ceee dedi sonra ortadan kayboldu. Şimdi ispikci abla deyip kızacak ama öyle işte . Derim bana ne anam değil mi? Youlost16
Sen de gel devam edelim madem...hani zayiflayacaktik beraber?
Begendin miGördüm ondan sordum
Bende yarın yemeğe misafir alıcam.
Demek sende beni bırakıp başka başka yerlere gideceksin...Ya valla gelicem geri de tartı aldıktan sonra gelicem geldiğimde eksik gelmişim olmadı ondan şimdi tam teşekküllü gelmem lazımyavas yavas tamamlıyorum
sen beni aneye ispiyonladın demek...
bende zayıflamakistiyorum ama ahhh şu bogaz yokmu?? Yemek yemek de en büyük hobim
Daha tartı almadın mıYa valla gelicem geri de tartı aldıktan sonra gelicem geldiğimde eksik gelmişim olmadı ondan şimdi tam teşekküllü gelmem lazımyavas yavas tamamlıyorum
sen beni aneye ispiyonladın demek...
bende zayıflamakistiyorum ama ahhh şu bogaz yokmu?? Yemek yemek de en büyük hobim
Sen bana kg verdirecek misinDemek sende beni bırakıp başka başka yerlere gideceksin...
Anladım tamam...
Anladım..
Alamadım şu cuma hepsi burada indirimini bekliyorum daDaha tartı almadın mı
Verdiririm ne var bunda.Sen bana kg verdirecek misin
Tamam canımAlamadım şu cuma hepsi burada indirimini bekliyorum da
İyi akşamlar hoşgeldin fit avatarlı kızİyi aksamlar diliyorum herkese
Hosbuldumİyi akşamlar hoşgeldin fit avatarlı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?