Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa inşaallah katılabilirim, geçmiş okumayınca da tuhaf tuhaf bakıyorum
Çarpıntım oldu bugün biraz, ellerim uyuşuyor umarım yazabilirim

nazar, stres, yorgunluk hangisi oldu negom ya. çok geçmiş olsun.

ben sinirden uyuşurum sinirli falan mısın yoksa

cok severim yengeçleri çok anaç ilgili sevgi dolu olurlar :) ama ayni şeyi karşı taraftan görmeyince çok inciniyolar. bence haklılar da
sana da boşuna kaynamamis kanim seni gidi poncik minnoş tatlı yengeç seni
Doğru Samdanım bazen de diyorum kii kendi kendime seen, kendini çekmezsin hee

Yaa canım benimm gell öpcem senii

Oluyor canım bana öyle arada, yorgunluk stres vs yüzünden sanırım. Kafam çok dolu olunca, aynı anda bir sürü şey düşününce

çarpıntı önemli bişey ama kuzum, bir dönem bende de oluyordu mesela çok yemek yiyip yatınca çarpıntı yapıyordu, ama anlıyordum ondan olduğunu. Kafanı dolduran ne bilmiyorum ama çok takmamaya çalış kuzum Allah korusun ya senden önemli mi

Ve geceleri de uyanıp süt sağiyorum
yarın bize güzel haberlerle gel inşallah canım ❤
Keşke ama sanmam.. hala emme yok. Emme olunca hoop hastaneye yatış..

Eşim rapor alamam dedi. Evdeki kızım saat 2 de yaptı kahvaltı çünkü ben 2 de eve geldim. Aslında 4 gibi gelecektim ama kahvaltı yapmadığını duyunca geldim. Hastaneye yatınca ne olur bilemem babası 4 de geliyor 4e kadar aç durur herhalde.

nazar, stres, yorgunluk hangisi oldu negom ya. çok geçmiş olsun.

ben sinirden uyuşurum sinirli falan mısın yoksa
Hepsi de mevcut canım ya, kafam yoğun olunca çok geriliyor vücudum
Yok kuzum açtım hatta. Sağol canım

emmeye geçince eve geçmez misiniz kuzum, daha ne kadar vardır çıkışa doktorlar bişey diyor mu

Ayy işte o kısmı güzeldir kuzum çok severim manzaralı yerleri. Ama dikkat ett

Kesinlikle ihmal etme canım. Geçmiş olsun. Şuan benim de gitmiş durumda gözlerim. Bilgisayardan dolayı. Ben de gideceğim. Muhtemelen derecem de artmıştır bakalım.

Ahh ahh bilgisayarsız iş olmuyor ama oda bizi mahvediyor

Doğru Samdanım bazen de diyorum kii kendi kendime seen, kendini çekmezsin hee

Yaa canım benimm gell öpcem senii

öp beni minnoş

aman herkesin anlaştığı biri bulunuyo öyle düşünme:) ama sen yipraniyosan kendi yaptığın şeylerden tabiki bi yol ara

ama nihalim senin geleceğini bilirse de yemez. bu anneyi getirme yolu olmasin. sen ona hazırla göster bunları ben senin için hazırladım. sen hepsini vaktinde yiyip bitirdiginde ben eve gelicem de. bakan kimse ona göre versin. zaten ikindi de atistirmalik verilir üç buçuk dört gibi verseler tam tamina denk gelir.

bide mutluluk da sütü artirir. gece süt sağarken biseyler izle dinle sevdiğin. ben bir erkek bir izliyodum geceleri :)

Sağol dilos, bilmiyorum ki gidicem artık doktora, çok olmaya başladı
Git bitanem ihmal etme sağlık çok önemli inşallah kötü bişey çıkmaz dikkat et kendine balımm herşeyi de kafaya takma sters sıkıntıdan hep işte çok etkiliyor

Hepsi de mevcut canım ya, kafam yoğun olunca çok geriliyor vücudum

Yok kuzum açtım hatta. Sağol canım ❤
bizim ailede var sinirsel hastalıklar epilepsi falan. sizde de varsa sinirseldir negom.

bide benim aklıma panik atak falan geldi acaba yaşadığın stres yavaş yavaş seni öyle bi yere mi götürüyo dikkat et kendine negom

Neden herkese cevap yazıldı ama benim adım yok anlayabilmiş değilim madonnam kuseyim mi ki Ah canım benim ya herşeyi yetiştirmeye çalışıyorsun elbette yorulursun
Canım kaç gün kaldı seninki. Bir de hastanede kalma olayı var mıydi sizde?
10 gün kaldı bizimki canım. Kalma olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…