- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.321
Oluyor canım bana öyle arada, yorgunluk stres vs yüzünden sanırım. Kafam çok dolu olunca, aynı anda bir sürü şey düşününceaa neden kuzum, hayırdır inşallah Allah korusun neden oldu ki
Yaa inşaallah katılabilirim, geçmiş okumayınca da tuhaf tuhaf bakıyorum
Çarpıntım oldu bugün biraz, ellerim uyuşuyor umarım yazabilirim
Doğru Samdanımcok severim yengeçleri çok anaç ilgili sevgi dolu olurlar :) ama ayni şeyi karşı taraftan görmeyince çok inciniyolar. bence haklılar da
sana da boşuna kaynamamis kanimseni gidi poncik minnoş tatlı yengeç seni
Oluyor canım bana öyle arada, yorgunluk stres vs yüzünden sanırım. Kafam çok dolu olunca, aynı anda bir sürü şey düşününce
Keşke ama sanmam.. hala emme yok. Emme olunca hoop hastaneye yatış..yarın bize güzel haberlerle gel inşallah canım ❤
Hepsi de mevcut canım ya, kafam yoğun olunca çok geriliyor vücudumnazar, stres, yorgunlukhangisi oldu negom ya. çok geçmiş olsun.
ben sinirden uyuşurum sinirli falan mısın yoksa
Yok kuzum açtım hatta. Sağol canımçarpıntı önemli bişey ama kuzum, bir dönem bende de oluyordu mesela çok yemek yiyip yatınca çarpıntı yapıyordu, ama anlıyordum ondan olduğunu. Kafanı dolduran ne bilmiyorum ama çok takmamaya çalış kuzum Allah korusun ya senden önemli mi ❤
Negom geçmiş olsun canım benim niye öyle oldun kuzumYaa inşaallah katılabilirim, geçmiş okumayınca da tuhaf tuhaf bakıyorum
Çarpıntım oldu bugün biraz, ellerim uyuşuyor umarım yazabilirim
Ve geceleri de uyanıp süt sağiyorum
Keşke ama sanmam.. hala emme yok. Emme olunca hoop hastaneye yatış..
Eşim rapor alamam dedi. Evdeki kızım saat 2 de yaptı kahvaltı çünkü ben 2 de eve geldim. Aslında 4 gibi gelecektim ama kahvaltı yapmadığını duyunca geldim. Hastaneye yatınca ne olur bilemem babası 4 de geliyor 4e kadar aç durur herhalde.
Ayy işte o kısmı güzeldir kuzumhiç havalı bişey değil kuzum ya valla, güzel tek yanı manzaralar ❤ Para verp gidemeyeceğim yerleri görüyorum
evet aslında bi göz doktoruna gitmem lazım çok şükür numaram hep düşüktü ama gözlerimin iç kısmında anlamlandıramadığım bir beyazlık çıktı son 1 senedir bilgisayar ekranı sanırım dediğin gibi...
Ahh ahh bilgisayarsız iş olmuyor ama oda bizi mahvediyorAyy işte o kısmı güzeldir kuzumçok severim manzaralı yerleri. Ama dikkat ett❤
Kesinlikle ihmal etme canım. Geçmiş olsun.Şuan benim de gitmiş durumda gözlerim. Bilgisayardan dolayı. Ben de gideceğim. Muhtemelen derecem de artmıştır bakalım.
Doğru Samdanımbazen de diyorum kii kendi kendime seen, kendini çekmezsin hee
Yaa canım benimm gell öpcem senii
Sağol dilos, bilmiyorum ki gidicem artık doktora, çok olmaya başladıNegom geçmiş olsun canım benim niye öyle oldun kuzum
Ve geceleri de uyanıp süt sağiyorum
Keşke ama sanmam.. hala emme yok. Emme olunca hoop hastaneye yatış..
Eşim rapor alamam dedi. Evdeki kızım saat 2 de yaptı kahvaltı çünkü ben 2 de eve geldim. Aslında 4 gibi gelecektim ama kahvaltı yapmadığını duyunca geldim. Hastaneye yatınca ne olur bilemem babası 4 de geliyor 4e kadar aç durur herhalde.
Git bitanem ihmal etme sağlık çok önemli inşallah kötü bişey çıkmaz dikkat et kendine balımm herşeyi de kafaya takma sters sıkıntıdan hep işte çok etkiliyorSağol dilos, bilmiyorum ki gidicem artık doktora, çok olmaya başladı
bizim ailede var sinirsel hastalıklar epilepsi falan. sizde de varsa sinirseldir negom.Hepsi de mevcut canım ya, kafam yoğun olunca çok geriliyor vücudum
Yok kuzum açtım hatta. Sağol canım ❤
Benim neyim eksikk
Neden herkese cevap yazıldı ama benim adım yok anlayabilmiş değilim madonnamNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN ALINTILARLA CEVAP VERMEYE. YA ALLAH BİSMİLLAH
Suda doğuruyorlar direkte neden doğurulmasın ki sultanım. Bence benim kafa yine zehir
Eskisinden daha büyük oluyormuş büşom. Bende gebe kalmadan önce daha da büyürse korkusu yaşıyordum şuanda da az bira yaşıyorumKilom 50 ile 55 arasında gidip gelmeli. Göğüslerim 80-85. Yani iki bedende oluyor. 80 sıkıyor 85 hafif üstten bol kalıyor. Bana 83 beden lazım aslında
Kardeşim 2 doğum yaptı ikisinde de göğüsleri 1 beden büyüdü. 75 bedendi ilk gebeliğinden önce doğurunca 80 oldu. Ve 80den de asla küçülmedi. İkinci doğumundan sonra şuan 85 takıyor.
Bu mantığa göre ben şuan kendimi 85 varsaysam iki doğum yaparsam 100 olur
Şuan ikinci çocuk fikrinden tamamen uzaklaştım, üzgünüm ama kardeşsiz kalacaksın benim yeşil mercimeğim
Sen ve senin şu ifşa olma korkun beni daima hayran bırakmışsınızdır
Çayım aslında koymak çok istiyorum ama değerim yükselmezse bir problem çıkarsa diye korkup kendimi fazla kaptırmamak istiyorum.
Aha resmen bu benim
Çay içmem ve sevmem. Buna rağmen ayda 50 kayme çay parası veriyorum
Gülparem bebekler çıktı mı küvezden
Tabiki okuyorum
Hem beğenileri yapıyorum hem de laf yetiştiriyorum mümkün olduğunca
Çok yorgunsam sadece okumuyorum.
Yaaa evet
Bende kese görünsün öyle bildirim yapıcam Patilim. Zaten habire arıyorlar gebelik var mı gebelik var mı senelerdir içimi kuruttular gidip gebelik var kına yakın dicem
Ah canım benim yalimonsuzum girdim de okuyamadan çıktımbaya yoğun geçti günüm
Pazartesiden itibaren oğlumun saatini uzatacaklar. sabah dokuz dokuz buçuk sabit kalacak alacagimiz saati uzatacaklar. aralikta baslicam sanırım işeama hala yığınla işim var ve çok yorgun hissediyorum
sen nasılsın kuzum nasıl gidiyo
10 gün kaldı bizimki canım. Kalma olmadı.Canım kaç gün kaldı seninki. Bir de hastanede kalma olayı var mıydi sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?