- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.301
Ahahhahaha okulda avukatlık yapan öğrenci sensin demekcicişteleriiii o daha çok küçük o yaramazlik yapamaz, ben yaramazlık yaparim, bana ceza verin diye atlayasim geldi zepramB Brunello Cicinelli
Evett kuzumaynen kuzumm çok şükür ❤
az kaldı iki güncük
Ayy aynı bennama ben artık bunu törpülemeye başladım Samdanım. Bayaa düşündüm dedim Nur bu iş böyle olmaz erkenden kalpten gideceksin seni az mantığa davet ediyorum dedim . Düzeltiyorum Bayaa bi
Ahahhahaha okulda avukatlık yapan öğrenci sensin demek
Kesinliklesen aydinlanmissin dostumo arkadaşım çok normal karşılıyo herşeye tam gaz devam valla kalbe zarar dediğin gibi. ömür mü geçer öyle aman Allah'ım yaslaniriz erkenden ne gerek var demi
Evett kuzumben de pazar tatil günü yapıyorum genelde işin çok yoğun oluyor mu canım neler yapıyorsun
Ne koyuluyor ben bilmiyorum, misafirim gitti yeni, geçmişe hiç bakamadımKertenkelelerim bu gece 23:00 e oyun koysam katılım olur mu?
Katılırım, katılamam şeklinde cevaplarsanız sevinirim
Cevaplamazsanız sevinmem
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@Zipzip-
Köfte yağmurunda köfteleri toplayanda olabilirsinyok ben kahpe bizans filmindeki ana oldumama evet genelde süper patatesin magdur sebzeleri kurtardigi gibi kurtariyorum insanlari
Ne koyuluyor ben bilmiyorum, misafirim gitti yeni, geçmişe hiç bakamadım
Hmm anladıım canım arazisi filan çok havalı geldi bir an gözümevalla kuzum araziye çıkıyorum o yoruyor bazen, sonra gelip hakediş metraj vs çıkarıyorum bilgisayardan, gözümün içinde beyaz bişey çıktı ikisindede inşallah bozulmuyordur
Yaa inşaallah katılabilirim, geçmiş okumayınca da tuhaf tuhaf bakıyorumoyun sürpriz olcakmış Negom
İnşaallah canım hatta birkaç gün olsa süper olurÇıktı mı dediğime göre içime doğdu herhalde gülparem. Görürsün bak birkaç hafta içinde çıkacaklar ♥
Kesinliklebide biz yakın arkadaşlarımızı çok benimseriz bişeye kırılabiliriz ve bunu genelde içimizde biriktirir biriktirir çok sonra deriz fill hafızası evet böyle şeyler olabilir Samdanım yakın arkadaşın olan bir yengeçle
Hmm anladıım canım arazisi filan çok havalı geldi bir an gözüme
Bilgisayara uzun süre bakmak cidden kötü ediyor kuzum. Koruyucu gözlük filan kullansan aslında belki daha iyi olur ❤
Kuzularım ben gidiyorum telefonu şarja takayım oyundan önce.
11 de gelip oyunu başlatırım alarmları kurun kaçırmayın
Toplu etiket ile başlatıcam oyunu. Etiketleri takip edin.
Hadi çavvvvv
Eki Görüntüle 2556994
Canım ben kızı uyutursam direkt uyurum çünkü sabah hastaneye gidiyoruz..Kertenkelelerim bu gece 23:00 e oyun koysam katılım olur mu?
Katılırım, katılamam şeklinde cevaplarsanız sevinirim
Cevaplamazsanız sevinmem
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@Zipzip-
Yaa inşaallah katılabilirim, geçmiş okumayınca da tuhaf tuhaf bakıyorum
Çarpıntım oldu bugün biraz, ellerim uyuşuyor umarım yazabilirim
Canım ben kızı uyutursam direkt uyurum çünkü sabah hastaneye gidiyoruz..kusura bakmayın
olabilir bakKöfte yağmurunda köfteleri toplayanda olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?