Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy aynı benn ama ben artık bunu törpülemeye başladım Samdanım. Bayaa düşündüm dedim Nur bu iş böyle olmaz erkenden kalpten gideceksin seni az mantığa davet ediyorum dedim . Düzeltiyorum Bayaa bi

sen aydinlanmissin dostum o arkadaşım çok normal karşılıyo herşeye tam gaz devam valla kalbe zarar dediğin gibi. ömür mü geçer öyle aman Allah'ım yaslaniriz erkenden ne gerek var demi

sen aydinlanmissin dostum o arkadaşım çok normal karşılıyo herşeye tam gaz devam valla kalbe zarar dediğin gibi. ömür mü geçer öyle aman Allah'ım yaslaniriz erkenden ne gerek var demi
Kesinlikle bide biz yakın arkadaşlarımızı çok benimseriz bişeye kırılabiliriz ve bunu genelde içimizde biriktirir biriktirir çok sonra deriz fill hafızası evet böyle şeyler olabilir Samdanım yakın arkadaşın olan bir yengeçle

Evett kuzum ben de pazar tatil günü yapıyorum genelde işin çok yoğun oluyor mu canım neler yapıyorsun

valla kuzum araziye çıkıyorum o yoruyor bazen, sonra gelip hakediş metraj vs çıkarıyorum bilgisayardan, gözümün içinde beyaz bişey çıktı ikisindede inşallah bozulmuyordur

valla kuzum araziye çıkıyorum o yoruyor bazen, sonra gelip hakediş metraj vs çıkarıyorum bilgisayardan, gözümün içinde beyaz bişey çıktı ikisindede inşallah bozulmuyordur
Hmm anladıım canım arazisi filan çok havalı geldi bir an gözüme

Bilgisayara uzun süre bakmak cidden kötü ediyor kuzum. Koruyucu gözlük filan kullansan aslında belki daha iyi olur

cok severim yengeçleri çok anaç ilgili sevgi dolu olurlar :) ama ayni şeyi karşı taraftan görmeyince çok inciniyolar. bence haklılar da
sana da boşuna kaynamamis kanim seni gidi poncik minnoş tatlı yengeç seni

Hmm anladıım canım arazisi filan çok havalı geldi bir an gözüme

Bilgisayara uzun süre bakmak cidden kötü ediyor kuzum. Koruyucu gözlük filan kullansan aslında belki daha iyi olur ❤

hiç havalı bişey değil kuzum ya valla, güzel tek yanı manzaralar Para verp gidemeyeceğim yerleri görüyorum

evet aslında bi göz doktoruna gitmem lazım çok şükür numaram hep düşüktü ama gözlerimin iç kısmında anlamlandıramadığım bir beyazlık çıktı son 1 senedir bilgisayar ekranı sanırım dediğin gibi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…